athensfashionclub.com

orangegrove

Προφίλ

Το ΑthensFashionClub είναι ο μοναδικός Ελληνικός Ιδιωτικός Οργανισμός στο χώρο της Μόδας, ο οποίος δραστηριοποιείται στους παρακάτω τομείς :

Α- Σχολή Μόδας και 1η Θερμοκοιτίδα Μόδας Πανελλαδικά

Β- Υπηρεσίες Σχεδιασμού και Επιχειρηματικότητας προς Επαγγελματίες

Γ- Δημιουργία Collection του ΑthensFashionClub

Δ- Υπηρεσίες προς αποφοίτους και επιχειρήσεις, σύνδεση με αγορά εργασίας

Ε – Επιμέλεια, συγγραφή και εκδόσεις βιβλίων Μόδας

ΣΤ – Νανοτεχνολογία και Wearable Technology

 

Το ΑthensFashionClub – Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας και τον ΕΟΠΠΕΠ, αποτελεί Όμιλο Επιχειρήσεων στην Χώρο της Μόδας που δραστηριοποιείται στην εκπαίδευση, στο Design και στην Έρευνα και κατασκευή ενδυμάτων Wearable Technology.

H φιλοσοφία της Σχολής Μόδας AthensFashionClub, ως leader στον χώρο της Εκπαίδευσης με Σύγχρονα Καινοτόμα προγράμματα σπουδών, είναι η ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας των σπουδαστών της με σκοπό της καταξίωσή τους στην Παγκόσμια αγορά.

Στόχος της, είναι η παροχή εκπαίδευσης υψηλών προδιαγραφών και επαγγελματική εξέλιξη σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής και την αγορά εργασίας.

Αυτό επιτυγχάνεται αφενός με την διδασκαλία ειδικών προγραμμάτων σπουδών ενσωματωμένα στην βασική τους εκπαίδευση και αφετέρου με την συμμετοχή τους στις ποικίλες εκδηλώσεις που συμμετέχει το εμπορικό τμήμα της ίδιας της επιχείρησης.

Όλοι οι εκπαιδευτές του AthensFashionClub είναι επαγγελματίες με πολυετή εμπειρία στο χώρο της Μόδας και των επιχειρήσεων. Η σύνδεση της διδασκαλίας των μαθημάτων με την πανεπιστημιακή κοινότητα εξασφαλίζει στους αποφοίτους σύγχρονη εκπαίδευση υψηλών προδιαγραφών και επαγγελματική εξέλιξη σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής και την αγορά εργασίας.

Στην σχολή  AthensFashionClub διδάσκεται το καινοτόμο μάθημα Wearable Technology για τους Σχεδιαστές του Μέλλοντος με σκοπό την καριέρα εκτός συνόρων και την ένταξή τους σε προγράμματα διεθνούς προβολής και καινοτομίας στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας.

Oλοι οι σπουδαστές του τμήματος Σχεδιαστών Μόδας μπορούν από το πρώτο έτος σπουδών να συμμετάσχουν στην επίδειξη της σχολής, η οποία συμμετέχει στην AXDW ετησίως.

Παράλληλα, η  Σχολή Μόδας AthensFashionClub αναγνωρίζοντας την ανάγκη της αγοράς για άρτια καταρτισμένους επαγγελματίες στο χώρο της μόδας  ενδυναμώνει τους σπουδαστές της διδάσκοντας επιχειρηματικότητα στα μονοετή και διετή επαγγελματικά προγράμματα σπουδών με σκοπό την επιτυχία τους στην αγορά εργασίας, την διάκριση και την αναγνώρισή τους από το ευρύ κοινό.

H επιχειρηματικότητα των σπουδαστών αναπτύσσεται παράλληλα και με την συμμετοχή τους στις ειδικές εκδηλώσεις του προγράμματος Orange Grove της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Αθήνα, μέλος του οποίου είναι η επιχείρηση AthensFashionClub.

Eτήσιες εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχει η σχολή  είναι η Premiere Vision στο Παρίσι και το Εκπαιδευτικό ταξίδι στο London Fashion Week.

Η επιχείρηση AthensFashionClub έχει διακριθεί σε πολλούς διεθνείς διαγωνισμούς για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητά στον χώρο της Νανοτεχνολογίας με την δημιουργία ενδυμάτων Wearable Technology.

Στις 14-16 Οκτωβρίου βρέθηκε στο Eindhoven της Ολλανδίας Startupbootcamp HighTechXL, το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης/ωρίμανσης startup και συναγωνίστηκε τις υπόλοιπες 200 εταιρίες high tech παγκοσμίως, με αποτέλεσμα να καταταγεί στις καλύτερες 20 εταιρίες υψηλής τεχνολογίας διεθνώς για την δημιουργία ενδυμάτων Wearable Technology.

Παράλληλα τον Δεκέμβριο του 2013 το AthensFashionClub συμμετείχε σε διαγωνισμό που διενεργήθηκε από την Ολλανδική Πρεσβεία στην Αθήνα και έκτοτε αποτελεί μέλος του προγράμματος Orange Grove.

Τον Απρίλιο του 2014 , παρουσίασε για πρώτη φορά στο κοινό του Πανοράματος Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας 2014 το Solar Jacket, το πρώτο ένδυμα στην διεθνή αγορά με προσέγγιση αισθητική, το οποίο δίνει την δυνατότητα σε αυτόν που το φορά σε εξωτερικούς χώρους να φορτίζει ένα κινητό, tablet ή mp3 -player με την βοήθεια του ηλίου.

Τον Σεπτέμβριο 2015, το AthensFashionClub επιλέχτηκε  από την διεθνή έκθεση “Première Vision” στο Παρίσι ως το πιο Καινοτόμο brand στην δημιουργία ενδυμάτων Wearable Technology για τo οποίο έγινε ειδικό αφιέρωμα στον έντυπο τύπο της έκθεσης.

Τον Μάιο 2016, εγκαινίασε την 1η Θερμοικοιτίδα Μόδας Πανελλαδικά The Fashion Gate με σκοπό την Σχεδιαστική και Επιχειρηματική Επιτάχυνση Νέων Δημιουργών Μόδας και την προώθησή των συλλογών τους στο εξωτερικό.

 

Κράτα το testosterone patch online

Facebook IconYouTube IconTwitter IconΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblr