athensfashionclub.com

orangegrove

ΤΕΣΤ ΣΤΥΛΙΝΓ

PROFESSIONAL FASHION STYLIST

Τα τμήματα στην σχολή AthensFashionClub είναι ολιγομελή των 12 ατόμων και οι θέσεις περιορσμένες, κάντε την εγγραφή σας τώρα !

Εναρξη :1 Noεμβρίου 2016- 30 Ιουνίου 2017

 

Πρόγραμμα:Στυλίστας Μόδας/ Professional Fashion Stylist

Διάρκεια:8μηνο Εντατικό Πρόγραμμα Σπουδών ή Μονοετές

Επόμενη έναρξη: 1 Νοεμβρίου 2016- 30 Ιουλίου 2017

Φοίτηση:6-9 ώρες / εβδομάδα

Περιλαμβάνεται:Final Shooting  για το προσωπικό Styling Portfolio

Εxtra Course:Προσθήκη τμήματος Beauty Make-up Artist στο Βασικό Πρόγραμμα

Τμήματα:Πρωϊνά ή Απογευματινά

Aπευθύνεται:Αρχάριους, εργαζόμενους ανεξαρτήτου ηλικίας

 

1.Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΣΤΑ ΜΟΔΑΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ AthensFashionClub

H εξωτερική εμφάνιση του κάθε ανθρώπου με τον τρόπο που συνδυάζει τα χρώματα, σχήματα, πατρόν, αξεσουάρ, υφάσματα δηλώνει τα πάντα για τον χαρακτήρα, τις προτιμήσεις και την ιδιοσυγκρασία του.

Ο επαγγελματίας Στυλίστας Μόδας καλείται είτε να καμουφλάρει είτε να βελτιώσει αυτά τα χαρακτηριστικά με σκοπό να αναδειχθεί ο πελάτης του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να προβληθούν στο κοινό συγκεκριμένα επικοινωνιακά μυνήματα.

Το Styling είτε αφορά παρουσίαση ρούχων σε καταλόγους, είτε διαφήμιση σε περιοδικά, είτε την προσωπική επιμέλεια ντυσίματος ενός καλλιτέχνη απαιτεί ένα επαγγελματία με σοβαρές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο της μόδας και φυσικά ταλέντο.

2.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ ΣΤΥΛΙΣΤΑΣ ΜΟΔΑΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ AthensFashionClub

 • Tα Portfolio των Σπουδαστών μας έχουν ‘Ονομα’ !

Students Stylist Portfolio

H Σχολή AthensFashionClub είναι μοναδική στην δημιουργία Ατομικών Styling Portfolio  από τους ίδιους τους σπουδαστές για την επίδειξη της δημιουργικότητας τους στην αγορά εργασίας !

Η τελική φωτογράφηση πραγματοποιείται με έξοδα της σχολής και επαγγελματίες Φωτογράφους, Μακιγιέρ, Μοντέλο κατά την διάρκεια της εκπαίδευσής τους, γεγονός που οδηγεί σε πραγματικούς Επαγγελματίες με γνώσεις και επάρκεια για τη αγορά εργασίας.

Styling Portfolioτου Μονοετούς τμήματος Στυλιστών Μόδας

Styling Portfolio του Μονοετούς τμήματος Στυλιστών Μόδας

 • Συμμετοχή σε εβδομάδες Μόδας, όπως η AXDW ως Styling Assistants Βackstage και σε όλες τις επιδείξεις που πραγματοποιεί η σχολή.

Η Σχολή AthensFashionClub συμμετείχε μέσα σε ένα ακαδημαϊκό έτος σε 4 Επιδείξεις Μόδας με όλα τα σπουδαστικά τμήματα όπως Σχεδιαστές, Στυλίστες, Πατρονίστ. Οι σπουδαστές του τμήματος Styling δημιούργησαν όλα τα αξεσουάρ των επιδείξεων και επιμελήθηκαν ταυτόχρονα το Concept όλου του Fashion Show.

Styling Accesories από τους Σπουδαστές της Σχολής AthensFashionClub

 • Σοβαρή και υπεύθυνη εκπαίδευση από έμπειρους καθηγητές με ανάθεση εργασιών

Ολοι οι καθηγητές της Σχολής έχουν πολυετή εμπειρία στον χώρο της Μόδας και αναθέτουν στους σπουδαστές ουσιαστικά Project που θα τους ολοκληρώσουν ως Επαγγελματίες.

Σπουδαστική εργασία στο μάθημα Fashion History

 • Σύνδεση με αγορά εργασίας

Η Υπεύθυνη Σχολή  Μόδας που σέβεται την προσπάθεια του σπουδαστή για ένταξή του στην αγορά εργασίας, έχει την υποχρέωση να δίνει κατά τη διάρκεια της ολοκλήρωσης του προγράμματος και πριν ακόμα την αποφοίτηση !

Σπουδάστρια Styling – Xρυσή Χατζηθεοδώρου με Στυλίστα Μάριο Κυπριώτη για τα MAD AWARDS 2016

 

Η σχολή AthensFashionClub, λόγω της εμπορικής της δραστηριότητας στο αντικείμενο Wearable Technology καθώς και στο label ‘Μaria Vytinidou Luxyry Handwoven Design Brand’ συμμετέχει σε πολλά events μόδας και δίνει την ευκαιρία στους σπουδαστές να συμμετάσχουν, να εξασκήσουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν σημαντική εμπειρία πριν ακόμα την αποφοίτησή τους.

Επίσης παρέχει σύνδεση με την αγορά εργασίας μέσω ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας που παρέχει πληροφορίες για το αντικείμενο εργασίας του απόφοιτου και προωθεί το βιογραφικό του σε πιθανούς εργοδότες.

Ολοι οι σπουδαστές κατά την διάρκεια των σπουδών τους προετοιμάζουν την δική τους ιστοσελίδα  ως Stylists με σκοπό να προβάλλουν τα Portfolio τους με άρτιο τρόπο και επαγγελματισμό.

 • Εκπαίδευση με σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και μέσα

3.ΠΩΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΤΑΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ AthensFashionClub

Συμμετοχή Σπουδαστών στην Εβδομάδα Μόδας 2016

To AthensFashionClub μέσα από μια ποικιλία επιχειρηματικών δραστηριοτήτων είτε ως Σχολή είτε ως εμπορική επιχείρηση δίνει την ευκαιρία στους σπουδαστές και αποφοίτους της σχολής να συμμετάσχουν ενεργά σε όλα τα προγράμματα.

Με αυτόν τον τρόπο αξιοποιούν τις γνώσεις τους, αποκτούν εμπειρία, διακρίνονται για τις ικανότητες και την σοβαρή επαγγελματική προσέγγιση στο αντικείμενο της εργασίας τους και δημιουργούν ευκαιρίες για το μέλλον.

IMG_9428

Συμμετοχή της Σχολής AthensFashionClub στην 19η AXDW

Η σχολή Mόδας AthensFashionClub συμμετείχε τον Οκτώβριο 2015 και τον Απρίλιο 2016 στην μοναδική εβδομάδα μόδας AXDW με 4 διαφορετικές επιδείξεις μόδας, στις οποίες οι σπουδαστές είχαν την δυνατότητα να συμμετάσχουν ενεργά και να αποκτήσουν την πολύτιμη εμπειρία της δημιουργία ενός fashion show.

 

4.ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ

1st STAGE

1.PERSONAL STYLING  & SELLING TECHNIQUES

2.FASHION HISTORY

2nd STAGE

3.PREPARE FOR FASHION SHOW

4.SCIENCE OF FABRICS & COLOURS

5.STYLING FOR THE MEDIA

Κατά την διάρκεια σπουδών διδάσκονται :

 • Διαφορετικά στυλ
 • Στυλ ανά δεκαετίες
 • Σωματότυπος
 • Σωματογραμμή
 • Σκάλα μεγέθους
 • Χρωματολογία
 • Υφασματολογία
 • Διεθνής τάσεις και πρόγνωση μόδας
 • Έρευνα και έμπνευση
 • Αξεσουάρ
 • Ιστορία της Μόδας
 • Ιστορία της Τέχνης
 • Τεχνικές πωλήσεων και αντιρρήσεων στον πελάτη
 • Τεχνικές Παρουσίασης
 • Επιχειρηματικότητα και επικοινωνία
 • Σκηνοθεσία φωτογράφησης
 • Διαχείρηση ομάδας και συνεργατών σε περιοδικό και φωτογράφηση

5.ΠΩΣ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ

Ολοι οι σπουδαστές ολοκληρώνουν την εκπαίδευσή τους με το προσωπικό τους Styling Portfolio!

Το Styling Portfolio που δημιουργεί ο Στυλίστας Μόδας κατά την αποφοίτησή του, είναι το αποτέλεσμα της εργασίας του με έμπνευση πάνω σε ένα θέμα και η αποτύπωσή του στον φωτογραφικό φακό είτε σε στούντιο είτε σε εξωτερικό χώρο.

Περιέχει φωτογραφίες με το θέμα του, δηλαδή το μοντέλο που έχει ντύσει ολοκληρωμένα με όμορφα ρούχα και αξεσουάρ με συγκεκριμένο στυλ, σε διαφορετικές πόζες και με διαφορετικό σκηνικό και φωτισμό.

Το Styling Portfolio αποδεικνύει τις δυνατότητες ενός Στυλίστα Μόδας να μπορεί να μεταμορφώνει το μοντέλο του εξωτερικά σε μία θεϊκή μορφή διαφορετική από την καθημερινότητα, εφαρμόζοντας όλους του στυλιστικούς κανόνες καθώς και την γνώση σχετικά με την σκηνοθεσία φωτογράφησης που έχει αποκομίσει από την εκπαίδευση των σπουδών του.Φυσικά απεικονίζει και την ποιότητα σπουδών της σχολής του.

Πως ξεχωρίζουν τα Styling Portfolio των αποφοίτων του AthensFashionClub ?

Οι σπουδαστές του AthensFashionClub έχουν το προνόμιο να χρησιμοποιούν για τις φωτογραφήσεις τους τα ενδύματα Wearable Technology που δημιουργούνται στην σχολή από τους σπουδαστές ή το εμπορικό τμήμα της επιχείρησης και να παρουσιάζουν editorials εντυπωσιακά και μοναδικά με το προσωπικό τους στυλ και υπογραφή.

Επίσης όλα τα Portfolio δημιουργούνται με την εποπτεία της σχολής πριν την αποφοίτηση του σπουδαστή και προωθούνται ενεργά μέσω της επίσημης σελίδας της σχολής και της καμπάνιας προώθησης που πραγματοποιεί η σχολή για τους σπουδαστές της.

Κατά αυτόν τον τρόπο, με την αποφοίτησή του ο κάθε σπουδαστής έχει δείγμα της δημιουργικότητάς του και είναι έτοιμος για την αγορά εργασίας.

 Δείτε τα Portfolio των Αποφοίτων της σχολής:

Stylists Portfolio

 

6.ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ

Ο Στυλίστας Μόδας μπορεί να εργαστεί σε:

 • περιοδικά
 • στον κινηματογράφο
 • στο θέατρο
 • να σκηνοθετήσει φωτογραφήσεις για καλλιτέχνες
 • να συνεργαστεί με εταιρίες Μόδας για καταλόγους και editorial
 • να αναλάβει την μεταμόρφωση και το image making -Personal Styling – απλών καθημερινών ανθρώπων που αναζητούν ανανέωση στο ντύσιμο και την ψυχολογία τους.

7.ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Όλοι οι σπουδαστές δίνουν εξετάσεις στο τέλος του κάθε μαθήματος με απαιτούμενο ποσοστό επιτυχίας για το επόμενο επίπεδο το 70%.Απαραίτητη είναι επίσης η παρακολούθηση στο 85% των προγραμματισμένων ωρών διδασκαλίας.

Σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα παρέχεται Βεβαίωση Σπουδών.

Η σχολή είναι πλέον Πιστοποιημένο και αναγνωρισμένο Εκπαιδευτήριο σε όλα τα προγράμματα σπουδών, σεμινάρια, Μονοετή, Διετή και Επαγγελματικά Προγράμματα Σπουδών από το Υπουργείο Παιδείας και τον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού προσανατολισμού) με Αριθ. Πιστοπ. 2101159 και παρέχει κατόπιν εξετάσεων Βεβαίωση Σπουδών αναγνωρισμένη σε αξία Περιεχομένου, Διαδικασιών και Χρήσης Εγκαταστάσεων.

eoppep-website

 

  ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!
  ΝΕΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ : +30 2130414061, +30 6940266063

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Θέμα

  Τηλέφωνο (απαραίτητο)

  Το μήνυμά σας

  Facebook IconYouTube IconTwitter IconΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblr