athensfashionclub.com

orangegrove

E Learning Personal Styling Seminar – Σεμινάριο Μόδας

Aνανέωση In & Out! Mάθετε τους βασικούς κανόνες Styling που σας αφορούν προσωπικά και κερδίστε τις εντυπώσεις των γύρω σας με ενδιαφέρουσες εμφανίσεις!

Πως λειτουργεί η Εξ Αποστάσεως εκπαίδευση στη Μόδα

Εκπαιδεύσου μέσω E-Learning στο αντικείμενο που σε ενδιαφέρει:

 1. Σπουδές με ασφάλεια από τον διαμονής σου σε Ελλάδα και εξωτερικό!
 2. E-Learning εκπαίδευση σε : Σχέδιο Μόδας, Πατρόν, Ραπτική, Fashion Business, Styling,  Social Media for Fashion σε ομαδικά ή ατομικά προγράμματα εκπαίδευσης.
 3. Σύγχρονη Ε-Learning εκπαίδευση στη Μόδα μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας της σχολής που μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος από Υπολογιστή, tablet ή κινητό!
 4. Ολοκληρωμένη και ποιοτική εκπαίδευση καθώς ο καθηγητής διδάσκει live το ίδιο μάθημα που θα δίδασκε και με φυσική παρουσία στην τάξη.
 5. Ζωντανή σύνδεση και δυνατότητα αλληλεπίδρασης με την τάξη, τον καθηγητή, και τους  συμμετέχοντες για  τυχόν απορίες, σχολιασμούς, παρακολούθηση powerpoint, videos, live labs.
 6. Ολα τα μαθήματα βιντεοσκοπούνται και μπορεί να τα παρακολουθήσει κάποιος σε δεύτερο χρόνο.

Τι θα χρειαστώ

 • Η/Υ , tablet ή κινητό
 • Σύνδεση στο ίντερνετ
 • Ηχεία ή ακουστικά
 • Camera
 • Mικρόφωνο

Η Σχολή που φέρνει την Μόδα στο σπίτι σας, διαδραστικά σαν να είστε μέσα στο μάθημα!

Αναζητάτε ανανέωση, αλλαγή στο στυλ ντυσίματός σας και ταυτόχρονα αλλαγή της διάθεσης και του τρόπου που σας βλέπουν οι γύρω σας?

Ξεκινήστε με το εισαγωγικό αυτό σεμινάριο Personal Styling και πραγματοποιήστε την δική σας αλλαγή In& Out!


Πρόγραμμα: Personal Styling In & Out

Διάρκεια: 16 ώρες συνολικά / 2 μήνες

Φοίτηση : 2 ώρες / εβδομάδα

Τμήματα: Mέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας – Aποκλειστικά με E Learning

Eπόμενο επίπεδο: Ενταξη στο Μονοετές Fashion Stylist με 10% έκπτωση διδάκτρων

Aπευθύνεται: Αρχάριους  χωρίς προηγούμενη εμπειρία ανεξαρτήτου ηλικίας

Διδάσκει: Η Ιnternational Trainer Μαρία Βυτινίδου


EIΣΑΓΩΓΗ

Η εκπαίδευση σε βασικούς κανόνες Styling και η εισαγωγή στα Styling Concepts που ακολουθούμε για την ανανέωση της γυναικείας εμφάνισης. Το σεμινάριο αυτό λειτουργεί εισαγωγικά για αρχάριους στο αντικείμενο της επιμέλειας μόδας και δίνει μία γενική γνώση για τον τρόπο που μπορούμε να επιμεληθούμε στυλιστικά την δική μας εμφάνιση.

Στην συνέχεια, οι συμμετέχοντες που επιθυμούν να εμβαθύνουν περισσότερο σε λεπτομέρειες και κανόνες styling, μπορούν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους στο Μονοετές πρόγραμμα Στυλιστών Μόδας.

Σπούδασε Styling στην Βραβευμένη Σχολή Μόδας!

Styling & Art Director  του brand @ berequete (Best New Designer Award ):Mαρία Βυτινίδου

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

 • Σε λάτρεις της Μόδας που επιθυμούν να ανανεώσουν το στυλ και την εμφάνισή τους
 • Σε επαγγελματίες που επιθυμούν ένα συγκεκριμένο dress code
 • Σε ιδιοκτήτες και Στελέχη καταστημάτων μόδας
 • Σε όλους όσους θέλουν να ασχοληθούν ενεργά στην συνέχεια με το επάγγελμα του Στυλίστα Μόδας
 • Σε ήδη σπουδαστές Styling που θέλουν να ενδυναμώσουν τις γνώσεις τους μέσα από την εκπαίδευση της AthensFashionClub

Εκπαίδευση με τους καλύτερους καθηγητές της Βιομηχανίας της Μόδας!

Το μάθημα το διδάσκει ο βραβευμένος Αvantgarde Fashion Designer Μάριος Καραβασίλης, γνωστός για την πολυπλοκότητα της δημιουργίας Styling Accessories για τις συλλογές του.

Κατά την διάρκεια του μαθήματος, οι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με την International Trainer και ιδρύτρια της AthensFashionClub, Μαρία Βυτινίδου. Η βραβευμένη από το εξωτερικό για την Καινοτομία της στη Φορέσιμη Τεχνολογία και διακεκριμένη από τον διεθνή οργανισμό Premiere Vision ParisΒυτινίδου Μαρία, ήταν επίσης η Styling & Art Director του fashion show της σχεδιάστριας Aντωνίας Δημοπούλου, η οποία κέρδισε στην φετινή 25η AXDW το 1ο Βραβείο Best New Designer.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Παρακολουθήστε το σεμινάριο Personal styling In & Out και βελτιώστε ή αλλάξτε ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια που αφορά τα χρώματα που επιλέγετε, τα πατρόν που φοράτε, το στυλ που κυκλοφορείτε ακόμα και τα μαγαζιά από τα οποία αγοράζετε τα καθημερινά ή βραδυνά σας ρούχα.

Σε αυτό το εκπαιδευτικό σεμινάριο μόδας θα μάθετε όλους τους βασικούς κανόνες της μόδας που αφορούν εσάς προσωπικά, ώστε αν τους εφαρμόσετε στην καθημερινότητά σας να είστε πάντα καλοντυμένη, in fashion with budget , με στυλ που σας εκφράζει και αναδεικνύει τα καλύτερά σας χαρακτηριστικά.

Tο σεμινάριο ξεκινά με ένα fashion game στο οποίο καλείστε να ανακαλύψετε μέσα από ένα fashion collage το στυλ που εκφράζει τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία σας.

Inspiration Moodboard

Οι επόμενες μεγάλες και βασικές ενότητες είναι :

-Διαφορετικά Styles & Personalities

Επιλέγουμε το στυλ που μας ταιριάζει και μαθαίνουμε τις ιδιαιτερότητες που το χαρακτηρίζουν.

-Σωματότυπος / Σωματογραμμή / Σκάλα μεγέθους

Καθορισμός σωματότυπου, αναλογίες και επιλογή του κατάλληλου πατρόν για την κάθε συμμετέχουσα προσωπικά.

-Χρωματολογία

Bασικοί κανόνες χρωματολογίας και επιλογή του προσωπικού σας χρωματολογίου με βάση τα χαρακτηριστικά σας.

-Υφασματολογία

Αναβάθμιση στον τρόπο που ντύνεστε μπορείτε να πετύχετε και με την επιλογή ενός καλού υφάσματος, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να γνωρίζετε τις ιδιότητες του. Θα περιγραφούν οι διαφορετικές συμπεριφορές υφασμάτων για την κάθε σωματογραμμή.

-Fashion Trends

Πως βρίσκουμε τις τάσεις που κυκλοφορούν στις μεγάλες πόλεις της μόδας και από μεγάλους σχεδιαστές? Premiere Vision στο Παρίσι και Trend Forecasting Agencies!

-Accessories

Η τελική πινελιά στο στυλ δίνεται με την χρήση αξεσουάρ μόδας όπως φουλάρια, ζώνες , κοσμήματα ,τσάντες και άλλα extra που ακολουθούν την γενική εικόνα που θέλετε να παρουσιάσετε.

-Βασικά είδη γκαρνταρόμπας

Όλα όσα χρειάζεστε και δεν έχετε ή όλα όσα πρέπει να απορρίψετε για την βελτίωση του στυλ σας.

-Final styling

Μετά από ένα μεγάλο ταξίδι στην μόδα, ήρθε η ώρα να δέσουν οι γνώσεις όλες μαζί σαν puzzle και να επιλεγεί το personal styling για τον καθένα ξεχωριστά, είτε πρόκειται για haute couture, classic,modern, mix-and-match,bohemian,romantic,retro,eclectic και όλους τους συνδυασμούς αυτών.

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, κάθε εβδομάδα θα παραδίδονται εργασίες για το σπίτι με περιεχόμενο σχετικό με το κάθε μάθημα, που απαιτεί από τους σπουδαστές έρευνα στο internet και έξοδο στα καταστήματα.

ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ

Το κέντρο εκπαίδευσης <<ΑthensFashionClub >> λειτουργεί στην εκπαίδευση ενηλίκων ως  Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης  από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και τον ΕΟΠΠΕΠ. Σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα παρέχεται η  αντίστοιχη Βεβαίωση Παρακολούθησης.

  ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!
  ΝΕΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ : +30 2130414061, +30 6940266063

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Θέμα

  Τηλέφωνο (απαραίτητο)

  Το μήνυμά σας

  Facebook IconYouTube IconTwitter IconΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblr