athensfashionclub.com

orangegrove

FOUNDATION FASHION DESIGN AND PRODUCTION – Δημιουργία Portfolio και Παραγωγή

Για εγγραφές  EARLY BIRDS με ολική εξόφληση -30% έκπτωση στα δίδακτρα και προνομιακά δίδακτρα για σπουδαστές από την Κρήτη!


Innovation 2021

Σπουδάστε Εξ Αποστάσεως μέσω υπολογιστή , κινητού ή tablet, με την πλατφόρμας Ε-Learning της Σχολής AthensFashionClub! Για εγγραφές, καλέστε άμεσα στο 210-3300008.

Οι σπουδαστές του ακαδημαϊκού έτους 2021/22, λόγω αποκλειστικής πρόσβασης σε διεθνείς διαγωνισμούς μόδας  και ειδικές παροχές

μέσω του #AFC_showyourtalent Programme θα εισαχθούν στην σχολή κατόπιν αξιολόγησης δύο σταδίων:

Α. Συμμετοχή σε pre-Foundation Course 2 εβδομάδων

Β.Προσωπική συνέντευξη

Το #AFC_showyourtalent Programme 2021/22 περιλαμβάνει:

 1. Sponsoship by AthensFashinClub for AFC_Ambssador
 2. Sponsoship by AthensFashinClub for participating in Etno Moda Contest
 3. Μanteco Sustainable Fashion Design Contest  + Manteco Academy
 4. Linton Fashion Design Contest
 5. Copics Fashion Design Contest sponsored by ekybos.gr
 6. Modtissimo International Trade Fair powered by the Portuguese Embassy 
 7. Co-Incubation Programme with the Dutch Embassy  
 8. Fashion Incubator << The Fashion Gate>>  One Year business growth programme
 9. Online Store & Co-Working Space in Fashion <<The Sustainable Floor >>
 10. Erasmous for Young Entrepreneurs Programme   
 11. Scholarships for the top graduates
 12. Special Sustainable Projects
 13. Graduation Fashion Show at AXDW  
 14. Premiere Vision Educational Trip  

Foundation Fashion Designer & Production

Διάρκεια: Μονοετές Πρόγραμμα Σπουδών

Επόμενη έναρξη: Νοέμβριος 2021

Φοίτηση :2 απογεύματα/εβδομάδα, 10 ώρες

Φυσική Παρουσία : Δεν είναι υποχρεωτική, πραγματοποιείται και Ε- LEARNING μέσω της ειδικής πλατφόρμας της σχολής

Τμήματα: Απογευματινά καθημερινές ή Σάββατο

Aπευθύνεται: Αρχάριους και εργαζόμενους ανεξαρτήτου ηλικίας


Η Σχολή που κερδίζει Βραβεία  και  Διακρίσεις!

Θέλετε να διεκδικήσετε σπουδές με Βραβεία και διακρίσεις?

Διαβάστε εδώ για τους απόφοιτους του Foundation και τις συνεχείς επιτυχίες τους!


ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ AFC 

 • Σπουδές με ασφάλεια από τον διαμονής σου σε Ελλάδα και εξωτερικό!
 • Oλο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πραγματοποιείται με φυσική παρουσία και Ε-Learning ταυτόχρονα μέσω της ειδικά σχεδιασμένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας της σχολής από το 2016
 • Σύγχρονη Ε-Learning εκπαίδευση στη Μόδα μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας της σχολής που μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος από υπολογιστή, tablet ή κινητό!
 • E-Learning εκπαίδευση σε : Σχέδιο Μόδας, Πατρόν, Ραπτική, Fashion Business, Styling,  Social Media for Fashion σε ομαδικά ή ατομικά προγράμματα εκπαίδευσης.
 • Ολοκληρωμένη και ποιοτική εκπαίδευση καθώς ο καθηγητής διδάσκει live το ίδιο μάθημα που θα δίδασκε και με φυσική παρουσία στην τάξη.
 • Ζωντανή σύνδεση και δυνατότητα αλληλεπίδρασης με την τάξη, τον καθηγητή, και τους  συμμετέχοντες για  τυχόν απορίες, σχολιασμούς, παρακολούθηση powerpoint, videos, live labs.
 • Ολα τα μαθήματα βιντεοσκοπούνται και μπορεί να τα παρακολουθήσει κάποιος σε δεύτερο χρόνο.
 • Με πρόσβαση σε ατομικό προφίλ στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και σύνδεση με το network όλων των σπουδαστών της σχολής
 • Με σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό σε powerpoint διαθέσιμο μέσω  της ηλεκτρονικής πλατφόρμας
 • Με πλούσια βιβλιογραφία ( tutorials, videos, pdfs, books ) διαθέσιμη μέσω της ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης της σχολής

Τι θα χρειαστώ;

 • Η/Υ , tablet ή κινητό
 • Σύνδεση στο ίντερνετ
 • Ηχεία ή ακουστικά
 • Camera
 • Mικρόφωνο

ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ

Οι σπουδαστές που φιλοδοξούν να σταδιοδρομήσουν σε διεθνές περιβάλλον ή να συνεχίσουν σπουδές  μόδας σε πανεπιστήμια του εξωτερικού μπορούν να επιλέξουν μετά την αποφοίτηση τους την δυνατότητα Μετεκπαίδευσης σε ειδικά σχεδιασμένο  αγγλόφωνο εκπαιδευτικό  πρόγραμμα. Στο πρόγραμμα αυτό, οι σπουδαστές προετοιμάζονται για την παρουσίαση του Portolio και το fashion brand τους σε διεθνές περιβάλλον στην αγγλική γλώσσα.

Η επιλογή να συμετάσχει ένα απόφοιτος στο ειδικά σχεδιασμένο αγγλόφωνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποτελεί ήδη το  πρώτο βήμα για ένα φιλόδοξο πλάνο και ταυτόχρονα μια δυνατή βάση γνώσεων ανταγωνιστική σε διεθνές περιβάλλον.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

H επιτυχία του εκπαιδευτικού προγράμματος  βασίζεται σε τρεις βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της εκπαίδευσης:

 • Επιχειρηματικότητα
 • Βιωσιμότητα στη Μόδα
 • Καινοτομία

Η Σχολή μόδας AthensFashionClub, μαζί με το προκαθορισμένο πρόγραμμα σπουδών, έχει δημιουργήσει επιπλέον το #AFC_ showyourtalent Programme και την διάκριση #AFC _Brand Ambassador, ένα καινοτόμο πρόγραμμα ανάπτυξης και προβολής ταλαντούχων σπουδαστών με σκοπό την άμεση σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας μετά την αποφοίτηση και την δυνατότητα άμεσης εμπορικής δραστηριότητας για όσους θέλουν να δημιουργήσουν το δικό τους fashion label.

Tο πρόγραμμα  #AFC _Brand Ambassador αναδεικνύει  τον καλύτερο σχεδιαστή της σχολής με την τιμητική διάκριση να φέρει το όνομα της σχολής AthensFashionClub ως Πρεσβευτής της  και με ειδικό προνόμιο την <<Δωρεάν συμμετοχή στο Graduation Fashion Show στην AXDW με capsule collection 5 ενδυμάτων, με χορηγό την σχολή AthensFashionClub!  >>

Ολοι οι υποψήφιοι σπουδαστές επιλέγονται  για την εισαγωγή στα τμήματα σχεδιαστών κατόπιν αξιολόγησης δύο σταδίων:

 • Α.Συμμετοχή σε pre-Foundation Course 2 εβδομάδων
 • Β.Προσωπική συνέντευξη

Το pre-Foundation course προετοιμάζει τον σπουδαστή για την εισαγωγή του σε ένα εντατικό και δυναμικό πρόγραμμα εκπαίδευσης ενός έτους, το οποίο ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς.

Η προσωπική συνέντευξη με την σχεδιάστρια και ιδιοκτήτρια της σχολής κα Βυτινίδου Μαρία, συμβάλλει στην καλύτερη κατανόηση του περιεχομένου σπουδών, της κουλτούρας της σχολής και των προσωπικών στόχων που διαμορφώνονται από την αρχή για κάθε νέο σπουδαστή.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναλύει βήμα προς βήμα τις φάσεις που περνά ο σχεδιαστής πριν καταλήξει στην δημιουργία Portfolio και συλλογής, μία διαδικασία σύνθετη αλλά πολύ δημιουργική. Για την αποφοίτηση απαιτείται η παρουσίαση του Portfolio και δύο ενδυμάτων ραμμένα, που έχουν επιλεγεί μέσα από τα portfolio. Τα portfolio είναι ατομικά  και σε συνάρτηση με τις μελλοντικές επιδιώξεις του κάθε σπουδαστή, είτε αυτή είναι η δημιουργία δικής του συλλογής είτε η κατάθεση entry portfolio για ένα Πανεπιστήμιο στο εξωτερικό.

ΣΤΟΧΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το εκπαιδευτικό  πρόγραμμα Foundation Fashion Design & Production στοχεύει ταυτόχρονα σε δύο διαφορετικές κατευθύνσεις:

 • Α. Στην δημιουργία entry Portfolio για συνέχιση σπουδών σε πανεπιστήμια του εξωτερικού
 • Β. Στην γρήγορη και εντατική προετοιμασία επαγγελματιών μόδας που επιθυμούν άμεση εμπορική δραστηριοποίησή τους  με το δικό τους fashion brand στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Οι απόφοιτοι της AthensFashionClub είναι οι πιο ανταγωνιστικοί στην ελληνική και διεθνή αγορά καθώς διαθέτουν σύγχρονη επιχειρηματική αντίληψη, καινοτόμες σχεδιαστικές προσεγγίσεις και μπορούν να εφαρμόσουν με επιτυχία στρατηγικές βιώσιμης και ηθικής μόδας.

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΟΥ #AFC_showyourtalent Programme

Το #AFC_showyourtalent Programme απευθύνεται τόσο σε σπουδαστές όσο και απόφοιτους της σχολής, στοχεύοντας στην προβολή του ταλέντου τους και στην δημιουργία ευκαιριών συνεργασίας με διεθνείς οίκους μόδας και εργοστάσια παγκοσμίου φήμης. Με αυτόν τον τρόπο, οι Collections & Portfolios που σχεδιάζουν είναι μοναδικές και ανταγωνιστικές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Δείτε εδώ τα Portfolio που κατέθεσαν οι σπουδαστές μας στον διεθνή διαγωνισμό Mare di Moda 2020.  

Το #AFC_showyourtalent Programme 2021/22 περιλαμβάνει:

 • Sponsorship for Etno Moda International Fashion Design Contest

H AthensFashionClub παρέχει πλήρη χορηγία της συμμετοχής των 3 καλύτερων σπουδαστών της στον διεθνή διαγωνισμό Etno Moda, ο οποίος πραγματοποιείται 2 φορές τον χρόνο στην Αγία Πετρούπολη. Επιλέγονται τα 3 καλύτερα Porfolio σχεδιαστών και στυλιστών μόδας και υποβάλλονται στον διαγωνισμό με πληρωμένη συμμετοχή από τη σχολή.

 • Μanteco Sustainable Fashion Design Contest  + Manteco Academy

Πλήρη χορηγία high-end & sustainable υφασμάτων στον 1ο νικητή του αποκλειστικού διαγωνισμού Manteco για τους σπουδαστές της σχολής, για την παρουσίαση προσωπικής συλλογής σε fashion show. Το ιταλικό εργοστάσιο παραγωγής υφασμάτων Μanteco spa, είναι προμηθευτής των μεγαλύτερων οίκων μόδας από το 1943 και αποτελεί παγκοσμίως υπόδειγμα επιχειρηματικότητας, κυκλικής οικονομίας, sustainability &  zero waste. Παράλληλα με τον διαγωνισμό Μanteco Contest, πραγματοποιείται και το πρόγραμμα Manteco Academy που εκπαιδεύει τους σπουδαστές της σχολής στα νέα οικολογικά υλικά.

 • Linton Tweeds Fashion Design Contest

Xορηγία Couture υφασμάτων στους 3 νικητές του αποκλειστικού διαγωνισμού Linton για τους σπουδαστές της σχολής, με στόχο την δημιουργία Couture Look. Το Βρετανικό εργοστάσιο με τα πιο καινοτόμα υφάσματα ζακάρ υψηλής ραπτικής, έχει συμπληρώσει 100 χρόνια συνεργασίας με του πιο καταξιωμένους οίκους όπως Chanel, Christian Dior, Oscar de la Renta, Yves Saint Laurent, Louis Vuitton, Gucci, D&G και άλλους.

 • Copics Fashion Design Contest sponsored by ekybos.gr

Αποκλειστικός διαγωνισμός για τους σπουδαστές της σχολής με πολλά βραβεία από την εταιρία με τους #1 μαρκαδόρους σχεδίου στην παγκόσμια αγορά.

 • Modtissimo International Trade Fair powered by the Portoguese Embassy in Athens

Δωρεάν συμμετοχή στην διεθνή έκθεση Μodtissimo, την πιο γνωστή εμπορική έκθεση στην Πορτογαλία, με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Πορτογαλίας στην Αθήνα. Οι σπουδαστές μπορούν να εκθέσουν τις δημιουργίες τους στο εμπορικό περίπτερο της AthensFashionClub και να δημιουργήσουν τις πρώτες διασυνδέσεις με  Βuyers και εργοστάσια από την παγκόσμια αγορά.

 • Co-Incubation Programme with the Dutch Embassy in Athens

H σχολή AthensFashionClub έχει δημιουργήσει από το 2020 μία μοναδική συνεργασία επιχειρηματικής ανάπτυξης για τους fashion startuppers με την Oλλανδική Πρεσβεία στην Αθήνα και το Orange Grove. Το Co-Incubation Programme δίνει την δυνατότητα στους αποφοίτους  να αναπτύξουν επιχειρηματικές ιδέες σχετικές με μόδα και τεχνολογία με την υποστήριξη της σχολής.

 • 1rst Athens Fashion Business Incubator ‘The Fashion Gate’ by AthensFashionClub

Δωρεάν μετεκπαίδευση ενός έτους στην 1η Θερμοκοιτίδα μόδας στην Ελλάδα ‘Τhe Fashion Gate’, με σκοπό την δημιουργία εμπορικής συλλογής και την συμμετοχή στην συνέχεια σε διεθνή έκθεση στο εξωτερικό με την αποστολή της AthensFashionClub.Οι απόφοιτοι της The Fashion Gate, τον Αύγουστο 2017  και 2018 συμμετείχαν στην εμπορική έκθεση Styl Kabo στο Brno της Τσεχίας και προώθησαν τις συλλογές τους σε καταστήματα και διεθνές Showroom στην Πράγα. Το 2019 παρουσίασαν τις συλλογές τους στην Διεθνή έκθεση Modtissimo στο Πόρτο της Πορτογαλίας.

 • 1rst Online Store & Co-Working Space in Fashion ‘The Sustainable Floor ‘ by AthensFashionClub

Δωρεάν πρόσβαση για ένα μήνα στην δομή ‘The Sustainable Floor’. Η δημιουργία του 1ου υβριδικού Online Store & Co-Working Space αποτελεί ένα ‘άλμα’ για  την εποχή αλλά και τον χώρο της ελληνικής μόδας με δύο βασικές λειτουργίες:  Κατάστημα με φυσικό χώρο ή E-shop (Online Store and Pop Up Store ) και συνεργατικός χώρος (Co Working Space). H δομή αυτή δίνει ολοκληρωμένη υποστήριξη στους νέους δημιουργούς, να ξεκινήσουν με πλήρη υποστήριξη και χαμηλά λειτουργικά κόστη την λειτουργία του brand τους και την πώληση των προϊόντων τους.

 • Erasmous for Young Entrepreneurs Programme

Ολοι οι σπουδαστές της σχολής έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν εξωτερικό μέχρι 6μήνες και να συνεργαστούν με ένα έμπειρο επιχειρηματία στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει, ώστε να μεταφέρουν στην συνέχεια αυτήν την διεθνική εμπειρία τους στην δική τους επιχείρηση. Η συμμετοχή του σπουδαστή είναι χρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ενωση και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ΙΤΕ, το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας , το οποίο ιδρύθηκε το 1983 και είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο άρτια οργανωμένα ερευνητικά κέντρα της χώρας, με διεθνή αναγνώριση και προσωπικό υψηλών δεξιοτήτων.

 • Scholarships for the top graduates

Η σχολή παρέχει ετησίως 2 Υποτροφίες στους καλύτερους απόφοιτους των τμημάτων σχεδίου μόδας. Η Υποτροφία είναι η  συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Fashion Marketing, Branding & Business, διάρκειας ενός έτους.

 • Special Sustainable & Ιnnovative Projects

Η Σχολή Μόδας AthensFashionClub είναι η μοναδική Πανελλαδικά που εκπαιδεύει τους   σπουδαστές στα πιο hot trends παγκοσμίως, τα οποία είναι η  Φορέσιμη Τεχνολογία και η Βιωσιμότητα στην Μόδα. Το ταλέντο των σπουδαστών μας, προβάλλεται πάντα στα Social Media καθώς και σε εκπομπές στην τηλεόραση όπως : Κάθε μέρα Ελλάδα (ΕΡΤ ), Σαβ/κο με τον Νίκο Μάνεσση (ΑLPHA ) καθώς και με ειδικές συνεντεύξεις στο κανάλι της σχολής στο you tube. Οι  σπουδαστές μας έχουν ήδη συμμετάσχει στο Athens Science Festival, στο Chocolate Festival, στο Εco Fashion Show και στην διεθνή έκθεση Μodtissimo με sustainable δημιουργίες.

 • Graduation Fashion Show at AXDW

Η προβολή του ταλέντου των σπουδαστών μας, αποτελεί προτεραιότητα για την σχολή AthensFashionClub. Οι σπουδαστές της σχολής συμμετέχουν με capsule collection στην εβδομάδα μόδας AXDW με ταυτόχρονη προβολή σε fashion portals.

 • Premiere Vision Educational Trip στο Παρίσι 

Η σχολή AthensFashionClub επιθυμώντας να δώσει μεγαλύτερη αξία στην εκπαίδευση των σπουδαστών της και να τους φέρει σε πραγματική επαφή με την Διεθνή αγορά, παρέχει στους σπουδαστές του τμήματος Σχεδιαστών την δυνατότητα Εκπαιδευτικής επίσκεψης 3 ημερών στην Διεθνή έκθεση Premiere Vision – Paris.

Σε όλες τις εγγραφές, δώρο το ‘Foundation Starter Pack’  με τα βασικά υλικά σχεδίου, πατρόν, ραπτικής!

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Διαβάστε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης με τις 18 ενότητες :

 • Ενότητα 1η Σχεδίου Μόδας
 • Ενότητα 2η Δημιουργίας  Portfolio
 • Eνότητα 3η Σχεδιασμού Πατρόν
 • Eνότητα 4η Κοπτικής/Ραπτικής
 • Ενότητα 5η Fashion Styling
 • Ενότητα 6η Fabric Styling
 • Ενότητα 7η  Υφασματολογίας και προμηθευτές λιανικής/χονδρικής
 • Ενότητα 8η Σχεδιασμού στον Η/Υ με Photoshop, Illustrator
 • Ενότητα 9η Social Media
 • Ενότητα 10η Fashion Communication
 • Ενότητα 11η Ανάπτυξης  Επιχειρηματικότητας  και Συλλογής
 • Ενότητα 12η Προετοιμασίας Fashion Show
 • Ενότητα 13η Προετοιμασίας για Διεθνείς Διαγωνισμούς Μόδας
 • Ενότητα 14η Προετοιμασία για διεθνή έκθεση Premiere VisionParis
 • Eνότητα 15η Βιώσιμης Μόδας – Sustainable Fashion
 • Ενότητα 16η  Δημιουργία  Βιογραφικού για Ελλάδα και εξωτερικό
 • Ενότητα 17η Γνωριμία με το Studio Φωτογράφησης 
 • Ενότητα 18η  Παραγωγή Συλλογής

ΟΙ AΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟΥ FOUNDATION FASHION DESIGNER ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 • Ο απόφοιτος του τμήματος σχεδιαστών του AthensFashionClub έχει πλήρως τα προσόντα να δημιουργήσει δικό του Ατελιέ και να σχεδιάσει δικές του κολεξιόν είτε για catwalk είτε για μεταπώληση σε αλυσίδες καταστημάτων.
 • Διαθέτει το concept του επιχειρηματία και την υπογραφή ενός ταλαντούχου σχεδιαστή.
 • Oσοι αγαπούν το ύφασμα, το χρώμα, τους συνδυασμούς και τα μοτίβα μπορούν να ασχοληθούν με το Fabric Styling και να δημιουργούν υλικό για την Πρόγνωση Μόδας και τις διεθνείς τάσεις.
 • Ο χώρος του θεάματος, των περιοδικών και της τηλεόρασης προσφέρει πολλές θέσεις εργασίες σε ταλαντούχους ενδυματολόγους/σχεδιαστές.
 • Δημιουργία Συλλογής στην Θερμοκοιτίδα Μόδας ‘The Fashion Gate’ για πώληση σε διεθνή έκθεση στο εξωτερικό.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ

Ολοι οι σπουδαστές μπορούν να πιστοποιήσουν τις σπουδές τους με το Higher Diploma και να συνεχίσουν σπουδές σε Βρετανικά Πανεπιστήμια. Το Higher Diploma που παρέχεται από την Σχολή AthensFashionClub και  σε συνεργασία με τον Βρετανικό φορέα Πιστοποίησης Innovate Awarding αποτελεί αναγνώριση των σπουδών στην Μόδα με σκοπό την συνέχεια στο 2ο ή 3ο έτος σπουδών για Β.Α.  ή Μ.Α. σε Βρετανικά Πανεπιστήμια. Παράλληλα, οι κάτοχοι του Higher Diploma μπορούν να εργαστούν στην Μεγάλη Βρετανία με αναγνωρισμένες τις σπουδές τους από την σχολή AthensFashionClub.

Επίσης, με την αποφοίτησή τους οι σπουδαστές μπορούν είτε να συνεχίσουν μετεκπαίδευση στην Θερμοκοιτίδα μόδας ‘Τhe Fashion Gate’,  είτε να ξεκινήσουν άμεσα το δικό τους fashion brand.

COURSE LEADER TOY ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

fashion gate video photo

 • Βυτινίδου Μαρία Fashion Designer/CEO AthensFashionClub

H ιδιοκτήτρια της AthensFashionClub, ιδρύτρια της  The Fashion Gate και διακεκριμένη σχεδιάστρια μόδας Bυτινίδου Μαρία, από τη διεθνή έκθεση Première Vision – Paris και το Eindhoven της Ολλανδίας, διδάσκει Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη εμπορικής κολεξιόν με σκοπό να επιταχύνει επιχειρηματικά και να καθοδηγήσει με επιτυχία τον κάθε συμμετέχοντα στην ανάπτυξη του δικού του brand.

Επίσης αναλύει όλη την διαδικασία και την αξία της πρόγνωσης Μόδας για τον νέο Σχεδιαστή σε συνάρτηση με τις διεθνείς τάσεις μόδας και εκθέσεις στο εξωτερικό.

Η Σχεδιάστρια είναι International Instuctor  στο αντικείμενο Fashion Business στην διεθνή έκθεση Modtissimo στο Πόρτο της Πορτογαλίας.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Οι εξετάσεις για το συγκεκριμένο Πρόγραμμα είναι η παράδoση και παρουσίαση του Portfolio με την μελέτη επιχειρηματικότητας για την ανάπτυξη Fashion Brand και η παρουσίαση των δύο ραμμένων ενδυμάτων.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!
ΝΕΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ : 210 3300008, 6940266063

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Το μήνυμά σας

Facebook IconYouTube IconTwitter IconΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblr

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Privacy Settings saved!
Ρυθμίσεις απορρήτου

Όταν επισκέπτεστε κάποιον ιστότοπο, μπορεί να αποθηκεύσει ή να ανακτήσει πληροφορίες στο πρόγραμμα περιήγησής σας, κυρίως με τη μορφή cookie. Ελέγξτε τις προσωπικές σας υπηρεσίες cookie εδώ.

Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για να λειτουργήσει ο ιστότοπος και δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί στα συστήματά μας.

Για τη χρήση αυτού του ιστότοπου χρησιμοποιούμε τα παρακάτω cookies που απαιτούνται από τεχνική άποψη
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Απορρίψη όλων των υπηρεσιών
Δέχομαι όλες τις υπηρεσίες