athensfashionclub.com

orangegrove

FOUNDATION FASHION DESIGN AND PRODUCTION – Δημιουργία Portfolio και Παραγωγή

Το τμήμα Νοεμβρίου συμπληρώθηκε. Επόμενο τμήμα

1 Mαρτίου 2021

ΚΑΛΕΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ 2103300008 ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


To έτος 2021 η Σχολή θα δεχτεί μόνο 15 σπουδαστές στο τμήμα Σχεδιαστών κατόπιν προσωπικής συνέντευξης με την κα Βυτινίδου Μαρία.

Οι επιλεγμένοι εισαχθέντες σπουδαστές στο Foundation Fashion Designer & Production θα έχουν την δυνατότητα για δωρεάν συμμετοχή για 1 μήνα στο Online Store & Co Working Space της σχολής.

Ολο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πραγματοποιείται  και By Distance Learning χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία στην τάξη.

 


Foundation Fashion Designer & Production

 

Διάρκεια: Μονοετές Πρόγραμμα Σπουδών

Επόμενη έναρξη: Μάρτιος 2021

Φοίτηση :1 ή  2 απογεύματα / εβδομάδα, 10 ώρες

Φυσική Παρουσία : Δεν είναι υποχρεωτική, πραγματοποιείται και ΒΥ DISTANCE LEARNING μέσω της ειδικής πλατφόρμας της σχολής

Τμήματα: Απογευματινά καθημερινές ή Σάββατο

Eξτρα παροχές:

 • Δωρεάν Mετεκπαίδευση  κατόπιν συνέντευξης  και αξιολόγησης στο 2ο έτος στην Θερμοκοιτίδα Μόδας ‘The Fashion Gate’
 • Δωρεάν συμμετοχή στην διεθνή έκθεση Modtissimo στην Πορτογαλία με παρουσίαση των δημιουργιών των σπουδαστών
 • Δωρεάν συμμετοχή στον διαγωνισμό αποκλειστικά για τους σπουδαστές της AthensFashionClub από το την εταιρία MANTECO στην Ιταλία και πλήρη χορηγία των υφασμάτων για την δημιουργία της συλλογής του.
 • Δυνατότητα συμμετοχής στο Εκπαιδευτικό ταξίδι στην Premiere Vision στο Παρίσι
 • Δυνατότητα συμμετοχής στην επίσημη Εβδομάδα Μόδας AXDW

Aπευθύνεται: Αρχάριους και εργαζόμενους ανεξαρτήτου ηλικίας

 

Διαγωνισμός αποκλειστικά για τους σπουδαστές της AthensFashionClub:

Πλήρη χορηγία των υφασμάτων για δημιουργία συλλογής από το εργοστάσιο διεθνούς φήμης στην Ιταλία MANTECO

 


Η Σχολή που κερδίζει Βραβεία  και  Διακρίσεις!

Θέλετε να διεκδικήσετε σπουδές με Βραβεία και διακρίσεις?

Διαβάστε εδώ για τους απόφοιτους του Foundation και τις συνεχείς επιτυχίες τους!


ΣΤΟΧΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το Εκπαιδευτικό  πρόγραμμα Foundation Fashion Design and Production αποσκοπεί στην αποφοίτηση Επαγγελματιών Μόδας γρήγορα και εντατικά με σκοπό την Εμπορική δραστηριοποίησή τους στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

Αποτελεί εντατικό πρόγραμμα για όσους επιθυμούν γρήγορα να δημιουργήσουν το δικό τους ‘brand’ τόσο σχεδιαστικά όσο και επιχειρηματικά.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Τα Fashion Portfolio που δημιουργούν οι συμμετέχοντες είναι ατομικά  και σε συνάρτηση με τις μελλοντικές τους επιδιώξεις, είτε αυτές είναι η Δημιουργία δικής τους Συλλογής είτε η κατάθεση Entry Portfolio για ένα Πανεπιστήμιο στο εξωτερικό.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναλύει βήμα προς βήμα τις φάσεις που περνά ο σχεδιαστής πριν καταλήξει στην δημιουργία Portfolio και συλλογής, μία διαδικασία σύνθετη αλλά πολύ δημιουργική! Η εκπαίδευση περιλαμβάνει Σχέδιο Μόδας,  Πατρόν, Τεχνικές ραφής, έξοδο στα μαγαζιά για εύρεση υλικών, ενημέρωση από τις διεθνείς εκθέσεις στο εξωτερικό για τα trends της σεζόν, Επιχειρηματικότητα, σύγχρονους τρόπους απεικόνισης όπως Fashion Illustration και σχεδιασμός με Photoshop και Ιllustrator στον υπολογιστή. Η δημιουργικότητα απογειώνεται με Fabric Styling, δημιουργία Moodboards Πρόγνωσης Μόδας, μαθήματα Υφασματολογίας, Ιστορίας της Μόδας και φυσικά Personal Styling για ολοκληρωμένη επιμέλεια Μόδας.

Στην τελετή αποφοίτησης, οι συμμετέχοντες παρουσιάζουν 2 ενδύματα ραμμένα μέσα από τα σχέδια της συλλογής τους.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ ΣΤΟ FOUNDATION FASHION DESIGNER & PRODUCTION?

 • Δημιουργία Portfolio ανταγωνιστικών στο εξωτερικό!

H Σχολή Μόδας AthensFashionClub είναι η μοναδική στην Ελλάδα που εκπαιδεύει τους σπουδαστές στην δημιουργία Portfolio και σχεδιασμού ολοκληρωμένης συλλογής με όραμα την προώθησή των αποφοίτων στο εξωτερικό. Δείτε εδώ τα Portfolio που κατέθεσαν οι σπουδαστές μας στον διεθνή διαγωνισμό Mare di Moda 2020. 

 • Οnline Store & Co-Working Space ‘The Sustainable Floor’ 

Η δημιουργία του 1ου υβριδικού Online Store & Co-Working Space αποτελεί ένα ‘άλμα’ για  την εποχή αλλά και τον χώρο της ελληνικής μόδας. Εχει δύο βασικές λειτουργίες:  Κατάστημα με φυσικό χώρο ή E-shop (Online Store and Pop Up Store ) και συνεργατικός χώρος (Co Working Space). H δομή αυτή δίνει ολοκληρωμένη υποστήριξη στους νέους δημιουργούς, να ξεκινήσουν με πλήρη υποστήριξη και χαμηλά λειτουργικά κόστη την λειτουργία του brand τους και την πώληση των προϊόντων τους. Οι απόφοιτοι της σχολής AthensFashionClub έχουν ένα μήνα δωρεάν πρόσβαση και συμμετοχή στο ‘The Sustainable Floor’. 

 • Δωρεάν Μετεκπαίδευση στην Θερμοκοιτίδα Μόδας  ‘The Fashion Gate’ !

Ολοι οι απόφοιτοι του Μονοετούς Σχεδιαστών Μόδας, μπορούν να ενταχτούν στην 1η Θερμοκοιτίδα Μόδας  ‘The Fashion Gate’ με δωρεάν φοίτηση, να δημιουργήσουν σε ένα χρόνο συλλογές με διεθνείς προδιαγραφές και να τις προωθήσουν άμεσα σε Εμπορική Εκθεση στο εξωτερικό. Οι απόφοιτοι του The Fashion Gate, τον Αύγουστο 2017  και 2018 συμμετείχαν στην εμπορική έκθεση Styl Kabo στο Brno της Τσεχίας και πούλησαν τις συλλογές τους σε καταστήματα και διεθνές Showroom στην Πράγα.

 • Δωρεάν συμμετοχή του κάθε σπουδαστή με δημιουργία του στην διεθνή έκθεση Modtissimo στην Πορτογαλία 

 Με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Πορτογαλίας στην Αθήνα, οι σπουδαστές μπορούν να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους σε ειδική Booth στην έκθεση Moditissimo στο Πόρτο της Πορτογαλίας, προβάλλοντας το ταλέντο τους και διεκδικώντας αναγνώριση στην παγκόσμια αγορά.

 • Συμμετοχή στην Διεθνή έκθεση Premiere Vision στο Παρίσι

Η σχολή AthensFashionClub επιθυμώντας να δώσει μεγαλύτερη αξία στην εκπαίδευση των σπουδαστών της και να τους φέρει σε πραγματική επαφή με την Διεθνή αγορά, παρέχει στους σπουδαστές του τμήματος Σχεδιαστών την δυνατότητα Εκπαιδευτικής επίσκεψης στην Διεθνή έκθεση Premiere Vision – Paris! Η είσοδος στην έκθεση αποτελεί δωρεάν παροχή στους σπουδαστές από την σχολή.

 • Με φυσική παρουσία στην σχολή ή BY DISTANCE LEARNING

Oλο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορεί να το παρακολουθήσει κάθε συμμετέχοντας μέσω ειδικής πλατφόρμας της σχολής BY DISTANCE LEARNING, διαδραστικά με εικόνα με συνομιλία με τους συμμετέχοντες και καθηγητές real time στην τάξη.

 • Υποτροφίες

Η σχολή παρέχει ετησίως 2 Υποτροφίες στους καλύτερους απόφοιτους του Διετούς τμήματος Σχεδιαστών Μόδας και Foundation.Η Υποτροφία είναι η  συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Fashion Marketing, Branding & Business, διάρκειας ενός έτους, το οποίο αποτελεί μέρος του προγράμματος μετεκπαίδευσης και  Επιχειρηματικής Ανάπτυξης  στην 1η Κυψέλη Νέων Σχεδιαστών Μόδας “The Fashion  Gate’ .

 • Διαγωνισμοί Σχεδίου Μόδας

Από τον Σεπτέμβριο 2020 ξεκίνησε η συνεργασία της σχολής AthensFashionClub με το εργοστάσιο διεθνούς φήμης MANTECO στην Ιταλία με σκοπό την ανάδειξη 5 ημιφιναλίστ και ενός νικητή που θα λάβει πλήρη χορηγία όλων των υφασμάτων για την δημιουργία μίας συλλογής με διεθνείς προδιαγραφές και προβολής της στο εξωτερικό.

Επίσης, οι σπουδαστές μας το έτος 2018/19  έλαβαν το 1ο και 30 Βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Σχεδιασμού Γούνας,  το 1ο Βραβείο στον Διαγωνισμό Best New Designer AXDW και  συμμετείχαν στον Διαγωνισμό Sangue Novo στην Πορτογαλία που τους έδωσε το εισητήριο να εκθέσουν τις δημιουργίες τους στην Διεθνή έκθεση Moditissimo τον Οκτώβριο 2019 στην Πορτογαλία.

 • Συμμετοχή στην Εβδομάδα Μόδας AXDW

Οι 10 καλύτεροι σπουδαστές της σχολής έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στο ετήσιο Graduation Fashion Show που παρουσιάζεται στην Εβδομάδα Μόδας AXDW και να προβάλουν την δημιουργικότητα και το ταλέντο τους.

 • Συνέχιση σπουδών σε Βρετανικά Πανεπιστήμια  με το Higher Diploma!

Το Higher Diploma  που παρέχεται από την Σχολή AthensFashionClub και  σε συνεργασία με τον Βρετανικό φορέα Πιστοποίησης Innovate Awarding αποτελεί αναγνώριση των σπουδών στην Μόδα με σκοπό την συνέχεια στο 2ο ή 3ο έτος σπουδών για Β.Α.  ή Μ.Α. σε Βρετανικά Πανεπιστήμια.Παράλληλα, οι κάτοχοι του Higher Diploma μπορούν να εργαστούν στην Μεγάλη Βρετανία με αναγνωρισμένες τις σπουδές τους από την σχολή AthensFashionClub. Ολοι οι σπουδαστές που προετοίμασαν portfolio για εισαγωγή στο εξωτερικό, είχαν 100% επιτυχία στην εισαγωγή τους στο πανεπιστήμιο που επέλεξαν.

 • Special Projects , Media & TV

Η Πρακτική άσκηση των σπουδαστών στο αντικείμενο που σπουδάζουν επιβάλλεται όσο φοιτούν ακόμα στην σχολή, για αυτόν τον λόγο δίνονται πολλές ευκαιρίες κατά την διάρκεια των σπουδών για συμμετοχή σε εκδηλώσεις μόδας που προωθούν τις συνεργασίες και την άσκηση.Οι  σπουδαστές του εκπαιδευτικού έτους  2018/19 συμμετείχαν στο Athens Science Festival, στο Chocolate Festival, Εco Fashion Show και ήταν προσκεκλημένοι στις πρωινές εκπομπές του  ANT1 και Alpha.

 • Καινοτομία με Φορέσιμη Τεχνολογία και Sustainability

Η Σχολή Μόδας AthensFashionClub είναι η μοναδική Πανελλαδικά που εκπαιδεύει τους   σπουδαστές στα πιο hot trends παγκοσμίως, τα οποία είναι η  Φορέσιμη Τεχνολογία και η Βιωσιμότητα στην Μόδα. Με διακρίσεις και σημαντικές δράσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, η σχεδιάστρια και ιδιοκτήτρια της σχολής κα Βυτινίδου Μαρία, καθοδηγεί τους σπουδαστές στην δημιουργία εμπορικών συλλογών με σύγχρονο design ανταγωνιστικές για τις αγορές του εξωτερικού.

Σε όλες τις εγγραφές, δώρο το ‘Foundation Starter Pack’  με τα βασικά υλικά σχεδίου, πατρόν,ραπτικής!

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Διαβάστε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης με τις 18 ενότητες :

 • Ενότητα 1η Σχεδίου Μόδας
 • Ενότητα 2η Δημιουργίας  Portfolio
 • Eνότητα 3η Σχεδιασμού Πατρόν
 • Eνότητα 4η Κοπτικής/Ραπτικής
 • Ενότητα 5η Fashion Styling
 • Ενότητα 6η Fabric Styling
 • Ενότητα 7η  Υφασματολογίας και προμηθευτές λιανικής/χονδρικής
 • Ενότητα 8η Σχεδιασμού στον Η/Υ με Photoshop, Illustrator
 • Ενότητα 9η Social Media
 • Ενότητα 10η Fashion Communication
 • Ενότητα 11η Ανάπτυξης  Επιχειρηματικότητας  και Συλλογής
 • Ενότητα 12η Προετοιμασίας Fashion Show
 • Ενότητα 13η Προετοιμασίας για Διεθνείς Διαγωνισμούς Μόδας
 • Ενότητα 14η Προετοιμασία για διεθνή έκθεση Premiere VisionParis
 • Eνότητα 15η Βιώσιμης Μόδας – Sustainable Fashion
 • Ενότητα 16η  Δημιουργία  Βιογραφικού για Ελλάδα και εξωτερικό
 • Ενότητα 17η Γνωριμία με το Studio Φωτογράφησης 
 • Ενότητα 18η  Παραγωγή Συλλογής

ΟΙ AΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΟΥ FOUNDATION FASHION DESIGNER ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 • Ο απόφοιτος του τμήματος σχεδιαστών του AthensFashionClub έχει πλήρως τα προσόντα να δημιουργήσει δικό του Ατελιέ και να σχεδιάσει δικές του κολεξιόν είτε για catwalk είτε για μεταπώληση σε αλυσίδες καταστημάτων.
 • Διαθέτει το concept του επιχειρηματία και την υπογραφή ενός ταλαντούχου σχεδιαστή.
 • Oσοι αγαπούν το ύφασμα, το χρώμα, τους συνδυασμούς και τα μοτίβα μπορούν να ασχοληθούν με το Fabric Styling και να δημιουργούν υλικό για την Πρόγνωση Μόδας και τις διεθνείς τάσεις.
 • Ο χώρος του θεάματος, των περιοδικών και της τηλεόρασης προσφέρει πολλές θέσεις εργασίες σε ταλαντούχους ενδυματολόγους/σχεδιαστές.
 • Δημιουργία Συλλογής στην Θερμοκοιτίδα Μόδας ‘The Fashion Gate’ για πώληση σε διεθνή έκθεση στο εξωτερικό.

Η σχολή AthensFashion Club συνδέει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Εκπαίδευση με την αγορά εργασίας και προωθεί τους Νέους Σχεδιαστές και Επιχειρηματίες Μόδας στο εξωτερικό δημιουργώντας την  1η Θερμοκοιτίδα Νέων Σχεδιαστών και Επιχειρηματιών Μόδας ‘The Fashion Gate’.

fashion gate video photo

H COURSE LEADER TOY ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

 • Βυτινίδου Μαρία Fashion Designer/CEO AthensFashionClub

H ιδιοκτήτρια της σχολής AthensFashionClub, Founder της 1ης Κυψέλης Νέων Σχεδιαστών Μόδας The Fashion Gate και διακεκριμένη σχεδιάστρια μόδας Bυτινίδου Μαρία, από τη διεθνή έκθεση Première Vision – Paris, την VOGUE ITALIA και το Eindhoven της Ολλανδίας, διδάσκει Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη εμπορικής κολεξιόν με σκοπό να επιταχύνει επιχειρηματικά και να καθοδηγήσει με επιτυχία τον κάθε συμμετέχοντα στην ανάπτυξη του δικού του brand.

Η Σχεδιάστρια επιχειρεί με δύο διαφορετικές συλλογές κάθε σεζόν, μία Καινοτόμα συλλογή ενδυμάτων Wearable Technology, μία Prêt-à-Porter de luxe καθώς και μία Swimwear Collection.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Οι εξετάσεις για το συγκεκριμένο Πρόγραμμα είναι η παράδoση και παρουσίαση του Portfolio με την μελέτη επιχειρηματικότητας για την ανάπτυξη Fashion Brand.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!
ΝΕΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ : 210 3300008, 6940266063

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Το μήνυμά σας

Facebook IconYouTube IconTwitter IconΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblr

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Privacy Settings saved!
Ρυθμίσεις απορρήτου

Όταν επισκέπτεστε κάποιον ιστότοπο, μπορεί να αποθηκεύσει ή να ανακτήσει πληροφορίες στο πρόγραμμα περιήγησής σας, κυρίως με τη μορφή cookie. Ελέγξτε τις προσωπικές σας υπηρεσίες cookie εδώ.

Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για να λειτουργήσει ο ιστότοπος και δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί στα συστήματά μας.

Για τη χρήση αυτού του ιστότοπου χρησιμοποιούμε τα παρακάτω cookies που απαιτούνται από τεχνική άποψη
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Απορρίψη όλων των υπηρεσιών
Δέχομαι όλες τις υπηρεσίες