athensfashionclub.com

orangegrove

Σχεδιαστής Μόδας/Ενδυματολόγος

Για εγγραφές  EARLY BIRDS με ολική εξόφληση -30% έκπτωση στα δίδακτρα και προνομιακά δίδακτρα για σπουδαστές από την Κρήτη!

Τώρα πλέον, οι σπουδές στην καλύτερη σχολή μόδας είναι ευέλικτες και μπορείς να καθορίσεις:

 • Τον βαθμό της εκπαίδευσής σου
 • Τη χρονική διάρκεια
 • Τον τρόπο πληρωμής των διδάκτρων με ολική εξόφληση ή διακανονισμό  

Innovation 2022

Σπουδάστε Εξ Αποστάσεως μέσω υπολογιστή , κινητού ή tablet, με την πλατφόρμας Ε-Learning της Σχολής AthensFashionClub! Για εγγραφές, καλέστε άμεσα στο 210-3300008.

Οι σπουδαστές του ακαδημαϊκού έτους 2021/22, λόγω αποκλειστικής πρόσβασης σε διεθνείς διαγωνισμούς μόδας  και ειδικές παροχές  μέσω του #AFC_showyourtalent Programme, θα εισαχθούν στην σχολή κατόπιν αξιολόγησης με προσωπική συνέντευξη.

Το #AFC_showyourtalent Programme 2021/22 περιλαμβάνει:

  1. Sponsorship by AthensFashionClub for AFC_Ambssador
  2. Sponsorship for participating at CreativePreneurs Empowerment Programme
  3. Μanteco Sustainable Award Contest  + Manteco Academy
  4. Linton Fashion Design Contest
  5. Copics Fashion Design Contest sponsored by ekybos.gr
  6. Modtissimo International Trade Fair powered by the Portuguese Embassy
  7. Co-Incubation Programme with the Dutch Embassy
  8. Incubation Programme with the Portuguese Embassy
  9. Fashion Incubator << The Fashion Gate>>  business growth programme
  10. Online Store & Co-Working Space in Fashion <<The Sustainable Floor >>
  11. Erasmous for Young Entrepreneurs Programme
  12. Scholarships for the top graduates
  13. Special Sustainable Projects
  14. Graduation Fashion Show at AXDW
  15. Premiere Vision Educational Trip

ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΜΟΔΑΣ-ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

Διάρκεια: Διετές με δυνατότητα πρόσβασης στο #AFC_showyourtalent Programme

Επόμενη έναρξη: Nοέμβριος 2022

Φοίτηση : Mε φυσική παρουσία

Τμήματα: Απογευματινά, 4 φορές/ εβδομάδα

Eπόμενο επίπεδο: Δυνατότητα συμμετοχής στη Θερμοκοιτίδα Μόδας ” The Fashion Gate”

Aπευθύνεται: Αρχάριους και εργαζόμενους ανεξαρτήτου ηλικίας


Η Σχολή που συλλέγει Βραβεία  και  Διακρίσεις!

Θέλετε να διεκδικήσετε σπουδές με Βραβεία και διακρίσεις?

Διαβάστε εδώ για τους απόφοιτους της Σχολής AthensFashionClub  και τις συνεχείς επιτυχίες τους!


ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ AFC 

 • Σπουδές με ασφάλεια από τον διαμονής σου σε Ελλάδα και εξωτερικό!
 • Oλο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πραγματοποιείται με φυσική παρουσία και Ε-Learning ταυτόχρονα μέσω της ειδικά σχεδιασμένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας της σχολής από το 2016
 • Σύγχρονη Ε-Learning εκπαίδευση στη Μόδα μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας της σχολής που μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος από υπολογιστή, tablet ή κινητό!
 • E-Learning εκπαίδευση σε : Σχέδιο Μόδας, Πατρόν, Ραπτική, Fashion Business, Styling,  Social Media for Fashion σε ομαδικά ή ατομικά προγράμματα εκπαίδευσης.
 • Ολοκληρωμένη και ποιοτική εκπαίδευση καθώς ο καθηγητής διδάσκει live το ίδιο μάθημα που θα δίδασκε και με φυσική παρουσία στην τάξη.
 • Ζωντανή σύνδεση και δυνατότητα αλληλεπίδρασης με την τάξη, τον καθηγητή, και τους  συμμετέχοντες για  τυχόν απορίες, σχολιασμούς, παρακολούθηση powerpoint, videos, live labs.
 • Ολα τα μαθήματα βιντεοσκοπούνται και μπορεί να τα παρακολουθήσει κάποιος σε δεύτερο χρόνο.
 • Με πρόσβαση σε ατομικό προφίλ στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και σύνδεση με το network όλων των σπουδαστών της σχολής
 • Με σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό σε powerpoint διαθέσιμο μέσω  της ηλεκτρονικής πλατφόρμας
 • Με πλούσια βιβλιογραφία ( tutorials, videos, pdfs, books ) διαθέσιμη μέσω της ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης της σχολής

Τι θα χρειαστώ;

 • Η/Υ , tablet ή κινητό
 • Σύνδεση στο ίντερνετ
 • Ηχεία ή ακουστικά
 • Camera
 • Mικρόφωνο

ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ

Οι σπουδαστές που φιλοδοξούν να σταδιοδρομήσουν σε διεθνές περιβάλλον ή να συνεχίσουν σπουδές  μόδας σε πανεπιστήμια του εξωτερικού μπορούν να επιλέξουν μετά την αποφοίτηση τους την δυνατότητα Μετεκπαίδευσης σε ειδικά σχεδιασμένο  αγγλόφωνο εκπαιδευτικό  πρόγραμμα. Στο πρόγραμμα αυτό, οι σπουδαστές προετοιμάζονται για την παρουσίαση του Portolio και το fashion brand τους σε διεθνές περιβάλλον στην αγγλική γλώσσα.

Η επιλογή να συμμετάσχει ένα απόφοιτος στο ειδικά σχεδιασμένο αγγλόφωνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αποτελεί ήδη το  πρώτο βήμα για ένα φιλόδοξο πλάνο και ταυτόχρονα μια δυνατή βάση γνώσεων ανταγωνιστική σε διεθνές περιβάλλον.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

H επιτυχία του εκπαιδευτικού προγράμματος  βασίζεται σε τρεις βασικούς πυλώνες ανάπτυξης της εκπαίδευσης:

 • Επιχειρηματικότητα
 • Βιώσιμη Μόδα
 • Καινοτομία

Η Σχολή μόδας AthensFashionClub, μαζί με το προκαθορισμένο πρόγραμμα σπουδών, έχει δημιουργήσει επιπλέον το #AFC_ showyourtalent Programme και την διάκριση #AFC _Brand Ambassador, ένα καινοτόμο πρόγραμμα ανάπτυξης και προβολής ταλαντούχων σπουδαστών με σκοπό την άμεση σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας μετά την αποφοίτηση και την δυνατότητα άμεσης εμπορικής δραστηριότητας για όσους θέλουν να δημιουργήσουν το δικό τους fashion label.

Tο πρόγραμμα  #AFC _Brand Ambassador αναδεικνύει  τον καλύτερο σχεδιαστή της σχολής με την τιμητική διάκριση να φέρει το όνομα της σχολής AthensFashionClub ως Πρεσβευτής της  και με ειδικό προνόμιο την <<Δωρεάν συμμετοχή στο Graduation Fashion Show στην AXDW με capsule collection 5 ενδυμάτων, με χορηγό την σχολή AthensFashionClub!  >>

Ολοι οι υποψήφιοι σπουδαστές επιλέγονται  για την εισαγωγή στα τμήματα σχεδιαστών κατόπιν αξιολόγησης με προσωπική συνέντευξη.

Η προσωπική συνέντευξη με την σχεδιάστρια και ιδιοκτήτρια της σχολής κα Βυτινίδου Μαρία, συμβάλλει στην καλύτερη κατανόηση του περιεχομένου σπουδών, της κουλτούρας της σχολής και των προσωπικών στόχων που διαμορφώνονται από την αρχή για κάθε νέο σπουδαστή.

Το Διετές πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από ποικίλες διαφορετικές θεματικές ενότητες,τις οποίες καλείται ο σπουδαστής να ολοκληρώσει με επιτυχία στις εξετάσεις.

ΣΤΟΧΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η απόκτηση δεξιοτήτων σε επαγγελματικό επίπεδο για την δημιουργία εμπορικών συλλογών, τον σχεδιασμό πατρόν, την εκμάθηση  τεχνικών ραφής  και τον τρόπο έναρξης και λειτουργίας ενός επιτυχημένου fashion brand.

Oλα τα μαθήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε οι απόφοιτοι να είναι σύγχρονοι, δημιουργικοί και με ανεπτυγμένη την επιχειρηματική σκέψη. Οι προκλήσεις και ο ανταγωνισμός  στη μόδα τρέχουν γρήγορα αλλά ο απόφοιτος της AthensFashionClub έχει την πλήρη επίγνωση των δυσκολιών και τον τρόπο να τις επιλύει άμεσα και δημιουργικά!

Oι σπουδαστές της AthensFashionClub έχουν βασικό χαρακτηριστικό το πάθος και την αποφασιστικότητα για την δημιουργία μόδας, που τους οδηγεί στην συνεχή αναζήτηση ιδεών και νέων concepts, τα οποία τους διαφοροποιούν από τον μέσο όρο στην αγορά εργασίας.

Με άλλα λόγια, ο σπουδαστής της AthensFashionClub αποφοιτεί ως ένας σύγχρονος επαγγελματίας που ο κάθε εργοδότης θα τον θεωρούσε ισχυρή προστιθέμενη αξία για την επιχείρησή του.

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΟΥ #AFC_showyourtalent Programme

Το #AFC_showyourtalent Programme απευθύνεται τόσο σε σπουδαστές όσο και απόφοιτους της σχολής, στοχεύοντας στην προβολή του ταλέντου τους και στην δημιουργία ευκαιριών συνεργασίας με διεθνείς οίκους μόδας και εργοστάσια παγκοσμίου φήμης. Με αυτόν τον τρόπο, οι Collections & Portfolios που σχεδιάζουν είναι μοναδικές και ανταγωνιστικές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Δείτε εδώ τα Portfolio που κατέθεσαν οι σπουδαστές μας στον διεθνή διαγωνισμό Mare di Moda 2020.  

Το #AFC_showyourtalent Programme 2022/23 περιλαμβάνει:

 • Μanteco Sustainable Fashion Design Contest  + Manteco Academy

Πλήρη χορηγία high-end & sustainable υφασμάτων στον 1ο νικητή του αποκλειστικού διαγωνισμού Manteco για τους σπουδαστές της σχολής, για την παρουσίαση προσωπικής συλλογής σε fashion show. Το ιταλικό εργοστάσιο παραγωγής υφασμάτων Μanteco spa, είναι προμηθευτής των μεγαλύτερων οίκων μόδας από το 1943 και αποτελεί παγκοσμίως υπόδειγμα επιχειρηματικότητας, κυκλικής οικονομίας, sustainability &  zero waste. Παράλληλα με τον διαγωνισμό Μanteco Contest, πραγματοποιείται και το πρόγραμμα Manteco Academy που εκπαιδεύει τους σπουδαστές της σχολής στα νέα οικολογικά υλικά.

 • Linton Tweeds Fashion Design Contest

Xορηγία Couture υφασμάτων στους 3 νικητές του αποκλειστικού διαγωνισμού Linton για τους σπουδαστές της σχολής, με στόχο την δημιουργία Couture Look. Το Βρετανικό εργοστάσιο με τα πιο καινοτόμα υφάσματα ζακάρ υψηλής ραπτικής, έχει συμπληρώσει 100 χρόνια συνεργασίας με του πιο καταξιωμένους οίκους όπως Chanel, Christian Dior, Oscar de la Renta, Yves Saint Laurent, Louis Vuitton, Gucci, D&G και άλλους.

 • Copics Fashion Design Contest sponsored by ekybos.gr

Αποκλειστικός διαγωνισμός για τους σπουδαστές της σχολής με πολλά βραβεία από την εταιρία με τους #1 μαρκαδόρους σχεδίου στην παγκόσμια αγορά.

 • CreativePreneurs Empowerment Programme

Οι σπουδαστές της AthensFashionClub έχουν απολειστική πρόσβαση στην διεθνή πλατφόρμα <<CreativePreneurs>> με στόχο την προώθηση του fashion brands τους στη διεθνή αγορά και τη πώληση των προϊόντων τους.

 • Modtissimo International Trade Fair powered by the Portoguese Embassy in Athens

Δωρεάν συμμετοχή στην διεθνή έκθεση Μodtissimo, την πιο γνωστή εμπορική έκθεση στην Πορτογαλία, με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Πορτογαλίας στην Αθήνα. Οι σπουδαστές μπορούν να εκθέσουν τις δημιουργίες τους στο εμπορικό περίπτερο της AthensFashionClub και να δημιουργήσουν τις πρώτες διασυνδέσεις με  Βuyers και εργοστάσια από την παγκόσμια αγορά.

 • Co-Incubation Programme with the Dutch Embassy in Athens

H σχολή AthensFashionClub έχει δημιουργήσει από το 2020 μία μοναδική συνεργασία επιχειρηματικής ανάπτυξης για τους fashion startuppers με την Oλλανδική Πρεσβεία στην Αθήνα και το Orange Grove. Το Co-Incubation Programme δίνει την δυνατότητα στους αποφοίτους  να αναπτύξουν επιχειρηματικές ιδέες σχετικές με μόδα και τεχνολογία με την υποστήριξη της σχολής.

 • Incubation Programme with the Portuguese Embassy in Athens

Για πρώτη φορά, η Πορτογαλική Πρεσβεία στην Αθήνα δημιουργεί Θερμοκοιτίδα Μόδας με στόχο την ανάδειξη της καινοτομίας των Πορτογαλικών εργοστασίων (βιώσιμα υλικά ) μέσα από την δημιουργικότητα Ελλήνων σχεδιαστών. Διευθύντρια του προγράμματος είναι η σχεδιάστρια και ιδιοκτήρια της σχολής κα Βυτινίδου Μαρία, με πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη ταλαντούχων νέων δημιουργών.

 • 1rst Athens Fashion Business Incubator ‘The Fashion Gate’ by AthensFashionClub

Δωρεάν μετεκπαίδευση ενός έτους στην 1η Θερμοκοιτίδα μόδας στην Ελλάδα ‘Τhe Fashion Gate’, με σκοπό την δημιουργία εμπορικής συλλογής και την συμμετοχή στην συνέχεια σε διεθνή έκθεση στο εξωτερικό με την αποστολή της AthensFashionClub.Οι απόφοιτοι της The Fashion Gate, τον Αύγουστο 2017  και 2018 συμμετείχαν στην εμπορική έκθεση Styl Kabo στο Brno της Τσεχίας και προώθησαν τις συλλογές τους σε καταστήματα και διεθνές Showroom στην Πράγα. Το 2019 παρουσίασαν τις συλλογές τους στην Διεθνή έκθεση Modtissimo στο Πόρτο της Πορτογαλίας.

 • 1rst Online Store & Co-Working Space in Fashion ‘The Sustainable Floor ‘ by AthensFashionClub

Δωρεάν πρόσβαση για ένα μήνα στην δομή ‘The Sustainable Floor’. Η δημιουργία του 1ου υβριδικού Online Store & Co-Working Space αποτελεί ένα ‘άλμα’ για  την εποχή αλλά και τον χώρο της ελληνικής μόδας με δύο βασικές λειτουργίες:  Κατάστημα με φυσικό χώρο ή E-shop (Online Store and Pop Up Store ) και συνεργατικός χώρος (Co Working Space). H δομή αυτή δίνει ολοκληρωμένη υποστήριξη στους νέους δημιουργούς, να ξεκινήσουν με πλήρη υποστήριξη και χαμηλά λειτουργικά κόστη την λειτουργία του brand τους και την πώληση των προϊόντων τους.

 • Erasmous for Young Entrepreneurs Programme

Ολοι οι σπουδαστές της σχολής έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν εξωτερικό μέχρι 6μήνες και να συνεργαστούν με ένα έμπειρο επιχειρηματία στο αντικείμενο που τους ενδιαφέρει, ώστε να μεταφέρουν στην συνέχεια αυτήν την διεθνική εμπειρία τους στην δική τους επιχείρηση. Η συμμετοχή του σπουδαστή είναι χρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ενωση και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ΙΤΕ, το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας , το οποίο ιδρύθηκε το 1983 και είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο άρτια οργανωμένα ερευνητικά κέντρα της χώρας, με διεθνή αναγνώριση και προσωπικό υψηλών δεξιοτήτων.

 • Scholarships for the top graduates

Η σχολή παρέχει ετησίως 2 Υποτροφίες στους καλύτερους απόφοιτους των τμημάτων σχεδίου μόδας. Η Υποτροφία είναι η  συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Fashion Marketing, Branding & Business, διάρκειας ενός έτους.

 • Special Sustainable & Ιnnovative Projects

Η Σχολή Μόδας AthensFashionClub είναι η μοναδική Πανελλαδικά που εκπαιδεύει τους   σπουδαστές στα πιο hot trends παγκοσμίως, τα οποία είναι η  Φορέσιμη Τεχνολογία και η Βιωσιμότητα στην Μόδα. Το ταλέντο των σπουδαστών μας, προβάλλεται πάντα στα Social Media καθώς και σε εκπομπές στην τηλεόραση όπως : Κάθε μέρα Ελλάδα (ΕΡΤ ), Σαβ/κο με τον Νίκο Μάνεσση (ΑLPHA ) καθώς και με ειδικές συνεντεύξεις στο κανάλι της σχολής στο you tube. Οι  σπουδαστές μας έχουν ήδη συμμετάσχει στο Athens Science Festival, στο Chocolate Festival, στο Εco Fashion Show και στην διεθνή έκθεση Μodtissimo με sustainable δημιουργίες.

 • Graduation Fashion Show at AXDW

Η προβολή του ταλέντου των σπουδαστών μας, αποτελεί προτεραιότητα για την σχολή AthensFashionClub. Οι σπουδαστές της σχολής συμμετέχουν με capsule collection στην εβδομάδα μόδας AXDW με ταυτόχρονη προβολή σε fashion portals.

 • Premiere Vision Educational Trip στο Παρίσι 

Η σχολή AthensFashionClub επιθυμώντας να δώσει μεγαλύτερη αξία στην εκπαίδευση των σπουδαστών της και να τους φέρει σε πραγματική επαφή με την Διεθνή αγορά, παρέχει στους σπουδαστές του τμήματος Σχεδιαστών την δυνατότητα Εκπαιδευτικής επίσκεψης 3 ημερών στην Διεθνή έκθεση Premiere Vision – Paris.

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ο Σχεδιαστής Μόδας μπορεί να εργαστεί :

 • Ο απόφοιτος του τμήματος σχεδιαστών του AthensFashionClub έχει πλήρως τα προσόντα να δημιουργήσει δικό του Ατελιέ και να σχεδιάσει δικές του κολεξιόν είτε για catwalk είτε για μεταπώληση σε αλυσίδες καταστημάτων.
 • Mπορεί να εργαστεί σε μεγάλες εταιρίες μόδας σχεδιάζοντας  θεματικές συλλογές στο τμήμα Σχεδιαστών.
 • Οι πιο ταλαντούχοι στο σχέδιο μόδας επιλέγουν την κατεύθυνση του Fashion Illustrator  ή του Textile Designer
 • Oσοι αγαπούν το ύφασμα, το χρώμα, τους συνδυασμούς και τα μοτίβα μπορούν να ασχοληθούν με το Fabric Styling και να δημιουργούν υλικό για την Πρόγνωση Μόδας και τις διεθνείς τάσεις.
 • Εναλλακτικά μπορεί να εργαστεί ως σχεδιαστής/μοντελίστ σε βιοτεχνία ενδυμάτων αξιοποιώντας ταυτόχρονα και την γνώση του Πατρόν.
 • Ο χώρος του θεάματος, των περιοδικών και της τηλεόρασης προσφέρει πολλές θέσεις εργασίες σε ταλαντούχους ενδυματολόγους/σχεδιαστές.
 • Διαθέτει το concept του επιχειρηματία και την υπογραφή ενός ταλαντούχου σχεδιαστή.

Περιεχόμενο Σπουδών :

Εκπαιδευτικές ενότητες:

 • ΚΟΠΤΙΚΗ /ΡΑΠΤΙΚΗ
 • ΠΑΤΡΟΝ
 • FΑSHION DRAWING
 • FASHION ILLUSTRATION
 • ENTREPRENEURSHIP & INNOVATION ( BMC )
 • HOW TO BUILD A SUCCESSFUL FASHION BRAND
 • CONCEPT RESEARCH & DESIGN DEVELOPMENT
 • FASHION HISTORY
 • PERSONAL STYLING
 • SCIENCE OF FABRICS
 • FABRIC STYLING
 • FASHION COMMUNICATION
 • DIGITAL MARKETING FOR FASHION
 • VISUAL MERCHANDISING
 • FASHION SHOW LAB
 • TΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ
 • TRENDS FORECASTING / GLOBAL EVENTS
 • INTERNATIONAL COMPETITIONS
 • FINAL PORTFOLIO
 • ΜΟULAGE LAB
 • PRINTING LAB
 • SUSTAINABLE FASHION PRINCIPLES & STRATEGIES
 • CREATIVITY LABS
 • FASHION ON COMPUTER ( PHOTOSHOP & ILLUSTRATOR )

Διαβάστε το ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΔΙΕΤΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ ΜΟΔΑΣ

 COURSE LEADER 

fashion gate video photo

 • Βυτινίδου Μαρία Fashion Designer/CEO AthensFashionClub

H ιδιοκτήτρια της AthensFashionClub, ιδρύτρια της  The Fashion Gate και διακεκριμένη σχεδιάστρια μόδας Bυτινίδου Μαρία, από τη διεθνή έκθεση Première Vision – Paris και το Eindhoven της Ολλανδίας, διδάσκει Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη εμπορικής κολεξιόν με σκοπό να επιταχύνει επιχειρηματικά και να καθοδηγήσει με επιτυχία τον κάθε συμμετέχοντα στην ανάπτυξη του δικού του brand.

Επίσης αναλύει όλη την διαδικασία και την αξία της πρόγνωσης Μόδας για τον νέο Σχεδιαστή σε συνάρτηση με τις διεθνείς τάσεις μόδας και εκθέσεις στο εξωτερικό.

Η Σχεδιάστρια είναι International Instuctor  στο αντικείμενο Fashion Business στην διεθνή έκθεση Modtissimo στο Πόρτο της Πορτογαλίας.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ

Ολοι οι σπουδαστές δίνουν εξετάσεις για την αποφοίτησή τους, σύμφωνα με την προκαθορισμένη ύλη σε κάθε μάθημα.

Το κέντρο εκπαίδευσης <<ΑthensFashionClub >> λειτουργεί στην εκπαίδευση ενηλίκων ως  Πιστοποιημένο Κέντρο δια Βίου Μάθησης, από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και τον ΕΟΠΠΕΠ. Σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα παρέχεται η  αντίστοιχη Βεβαίωση Παρακολούθησης.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ

Ολοι οι σπουδαστές μπορούν να πιστοποιήσουν τις σπουδές τους με το Higher Diploma και να συνεχίσουν σπουδές σε Βρετανικά Πανεπιστήμια. Το Higher Diploma που παρέχεται από την Σχολή AthensFashionClub και  σε συνεργασία με τον Βρετανικό φορέα Πιστοποίησης Innovate Awarding αποτελεί αναγνώριση των σπουδών στην Μόδα με σκοπό την συνέχεια στο 2ο ή 3ο έτος σπουδών για Β.Α.  ή Μ.Α. σε Βρετανικά Πανεπιστήμια. Παράλληλα, οι κάτοχοι του Higher Diploma μπορούν να εργαστούν στην Μεγάλη Βρετανία με αναγνωρισμένες τις σπουδές τους από την σχολή AthensFashionClub.

Επίσης, με την αποφοίτησή τους οι σπουδαστές μπορούν είτε να συνεχίσουν μετεκπαίδευση στην Θερμοκοιτίδα μόδας ‘Τhe Fashion Gate’,  είτε να αναζητήσουν εργασία σε εταιρίες ενδυμάτων καθώς και να ξεκινήσουν το δικό τους fashion brand.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!
ΝΕΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ : +30 2130414061, +30 6940266063

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Το μήνυμά σας

Facebook IconYouTube IconTwitter IconΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblr

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Privacy Settings saved!
Ρυθμίσεις απορρήτου

Όταν επισκέπτεστε κάποιον ιστότοπο, μπορεί να αποθηκεύσει ή να ανακτήσει πληροφορίες στο πρόγραμμα περιήγησής σας, κυρίως με τη μορφή cookie. Ελέγξτε τις προσωπικές σας υπηρεσίες cookie εδώ.

Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για να λειτουργήσει ο ιστότοπος και δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί στα συστήματά μας.

Για τη χρήση αυτού του ιστότοπου χρησιμοποιούμε τα παρακάτω cookies που απαιτούνται από τεχνική άποψη
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Απορρίψη όλων των υπηρεσιών
Δέχομαι όλες τις υπηρεσίες