athensfashionclub.com

orangegrove

Στυλίστας Μόδας – Fashion Stylist | Ε LEARNING COURSE


Eιδική έκπτωση και προνομιακά δίδακτρα για σπουδαστές από την Κρήτη! Καλέστε τώρα στο 2108811114!

Τώρα πλέον, οι σπουδές στην καλύτερη σχολή μόδας είναι ευέλικτες και μπορείς να καθορίσεις:

 • Τον βαθμό της εκπαίδευσής σου
 • Τη χρονική διάρκεια! Full time ή Part Time σπουδές Μόδας;
 • Τον τρόπο πληρωμής των διδάκτρων με ολική εξόφληση ή διακανονισμό


ΣΤΥΛΙΣΤΑΣ ΜΟΔΑΣ-PROFESSIONAL FASHION STYLIST

Full time ή Part Time σπουδές Μόδας;

Νέες ενάρξεις : Μάρτιος & Noέμβριος 2024

Πρόγραμμα: Στυλίστας Μόδας/ Professional Fashion Stylist

Διάρκεια: Μονοετές Πρόγραμμα Σπουδών

Επόμενη έναρξη: Μάρτιος & Νοέμβριος 2024

Φοίτηση: 6-9 ώρες / εβδομάδα / Full time ή Part Time φοίτηση

Περιλαμβάνεται: Final Shooting  για το προσωπικό Styling Portfolio

Εxtra Course: Προσθήκη τμήματος Beauty Make-up Artist στο Βασικό Πρόγραμμα

Τμήματα: Πρωϊνά ή Απογευματινά

Aπευθύνεται: Αρχάριους, εργαζόμενους ανεξαρτήτου ηλικίας

Previous Image
Next Image

info heading

info content


ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ AFC 

 • Σπουδές με ασφάλεια από τον διαμονής σου σε Ελλάδα και εξωτερικό!
 • Oλο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πραγματοποιείται με φυσική παρουσία και Ε-Learning ταυτόχρονα μέσω της ειδικά σχεδιασμένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας της σχολής από το 2016
 • Σύγχρονη Ε-Learning εκπαίδευση στη Μόδα μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας της σχολής που μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος από υπολογιστή, tablet ή κινητό!
 • E-Learning εκπαίδευση σε : Σχέδιο Μόδας, Πατρόν, Ραπτική, Fashion Business, Styling,  Social Media for Fashion σε ομαδικά ή ατομικά προγράμματα εκπαίδευσης.
 • Ολοκληρωμένη και ποιοτική εκπαίδευση καθώς ο καθηγητής διδάσκει live το ίδιο μάθημα που θα δίδασκε και με φυσική παρουσία στην τάξη.
 • Ζωντανή σύνδεση και δυνατότητα αλληλεπίδρασης με την τάξη, τον καθηγητή, και τους  συμμετέχοντες για  τυχόν απορίες, σχολιασμούς, παρακολούθηση powerpoint, videos, live labs.
 • Ολα τα μαθήματα βιντεοσκοπούνται και μπορεί να τα παρακολουθήσει κάποιος σε δεύτερο χρόνο.
 • Με πρόσβαση σε ατομικό προφίλ στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και σύνδεση με το network όλων των σπουδαστών της σχολής
 • Με σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό σε powerpoint διαθέσιμο μέσω  της ηλεκτρονικής πλατφόρμας
 • Με πλούσια βιβλιογραφία ( tutorials, videos, pdfs, books ) διαθέσιμη μέσω της ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης της σχολής

Τι θα χρειαστώ;

 • Η/Υ , tablet ή κινητό
 • Σύνδεση στο ίντερνετ
 • Ηχεία ή ακουστικά
 • Camera
 • Mικρόφωνο

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΣΤΑ ΜΟΔΑΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ AthensFashionClub

H εξωτερική εμφάνιση του κάθε ανθρώπου με τον τρόπο που συνδυάζει τα χρώματα, σχήματα, πατρόν, αξεσουάρ, υφάσματα δηλώνει τα πάντα για τον χαρακτήρα, τις προτιμήσεις και την ιδιοσυγκρασία του.

Ο επαγγελματίας Στυλίστας Μόδας καλείται είτε να καμουφλάρει είτε να βελτιώσει αυτά τα χαρακτηριστικά με σκοπό να αναδειχθεί ο πελάτης του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να προβληθούν στο κοινό συγκεκριμένα επικοινωνιακά μυνήματα.

Το Styling είτε αφορά παρουσίαση ρούχων σε καταλόγους, είτε διαφήμιση σε περιοδικά, είτε την προσωπική επιμέλεια ντυσίματος ενός καλλιτέχνη απαιτεί ένα επαγγελματία με σοβαρές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο της μόδας και φυσικά ταλέντο.

Παράλληλα, ο Στυλίστας Μόδας με γνώσεις Visual Merchandising είναι ο ιδανικός επαγγελματίας για την πλήρη προώθηση μίας επιτυχημένης βιτρίνας και του εσωτερικού ενός του καταστήματος.

O ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το Επαγγελματικό Πρόγραμμα Fashion Stylist της σχολής AthensFashionClub είναι σχεδιασμένο ώστε να εκπαιδεύει τον σπουδαστή εστιασμένα στο Styling και δεν απαιτεί γνώσεις Σχεδίου Μόδας. Το Πρόγραμμα είναι Mονοετές και όλοι οι σπουδαστές αποφοιτούν με το δικό τους Styling Portfolio!

Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η απόκτηση δεξιοτήτων που σχετίζονται με:

 • Δημιουργία και σύνθεση εικόνων, ανάπτυξη εφευρετικότητας, καλλιέργεια αισθητικής αντίληψης, προσωπικού γούστου και οπτικής κουλτούρας.
 • Ερευνα, αναγνώριση, μετάφραση και ανάπτυξη styling concepts που οδηγούν σε σύνθεση σύγχρονων θεμάτων και τάσεων μόδας
 • Διοίκηση όλων των διαδικασιών που καταλήγουν σε ένα οπτικό αποτέλεσμα
 • Ανάπτυξη ενός δυνατού προσωπικού ύφους στυλίστα μόδας που μπορεί να λειτουργήσει σε πολλά και διαφορετικά περιβάλλοντα μόδας όπως περιοδικά, τηλεόραση, θέατρο, κινηματογράφο, επιδείξεις μόδας
 • Ανάπτυξη συνεργατικών σχέσεων με καλλιτεχνικούς διευθυντές και παραγωγούς τηλεόρασης, σχεδιαστές, φωτογράφους, μοντέλα, hair stylists, make up artists για την δημιουργία καινοτόμων δραστηριοτήτων μόδας

Oι απόφοιτοί μας είναι Σύγχρονοι και εκπαιδεύονται σε καινοτόμα μαθήματα όπως:

Visual Merchandising – Contemporary Fashion – Fashion History – Principles of Styling – Personal Styling – Bodytypes/Bodylines/ Scale – Inspiration & Styling –  Fabric Styling – Science of Fabric – Fashion Communication – Social Media – Fashion Leadership – Photoshooting – Fashion Advertising – Collection Styling – Editorial Styling – Fashion Trend Forecasting -Fashion Photography – Fashion Magazine Business – Color Theory – Creative Writing –  Corporate Styling – Fashion Blogging & PR –  Fashion Curation – Event Communication – Final Styling Portfolio – Accessories & Fashion Show – Fashion Journalism – Fashion Marketing

ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ PORTFOLIO;

Ολοι οι σπουδαστές πρέπει να ολοκληρώνουν την εκπαίδευσή τους με το προσωπικό τους Styling Portfolio, ώστε να είναι έτοιμοι να αποδείξουν την δημιουργικότητά τους άμεσα στην αγορά εργασίας! Τα  Portfolio δημιουργούνται πάντα με την εποπτεία της σχολής και προωθούνται ενεργά μέσω της επίσημης σελίδας της σχολής και του δικτύου συνεργατών της σε περιοδικά και εταιρίες Μόδας.

Το Styling Portfolio αποδεικνύει τις δυνατότητες ενός Στυλίστα Μόδας να μπορεί να μεταμορφώνει το μοντέλο του εξωτερικά σε μία θεϊκή μορφή διαφορετική από την καθημερινότητα, εφαρμόζοντας όλους του στυλιστικούς κανόνες καθώς και την γνώση σχετικά με την σκηνοθεσία φωτογράφησης που έχει αποκομίσει από την εκπαίδευση των σπουδών του.Φυσικά απεικονίζει και την ποιότητα σπουδών της σχολής του.

Στην αποφοίτησή τους, όλοι οι σπουδαστές παρουσιάζουν Styling & Visual Merchandising Portfolio. 


 Δείτε τα Portfolio των Αποφοίτων της σχολής:


ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΩ ΣΤΥΛΙΣΤΑΣ ΜΟΔΑΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ AthensFashionClub ?

 • Tα Portfolio των Σπουδαστών μας έχουν ‘Ονομα’ !

H Σχολή AthensFashionClub είναι μοναδική στην δημιουργία Ατομικών Styling Portfolio  από τους ίδιους τους σπουδαστές για την επίδειξη της δημιουργικότητας τους στην αγορά εργασίας !

Η τελική φωτογράφηση πραγματοποιείται με έξοδα της σχολής και επαγγελματίες Φωτογράφους, Μακιγιέρ, Μοντέλο κατά την διάρκεια της εκπαίδευσής τους, γεγονός που οδηγεί σε πραγματικούς Επαγγελματίες με γνώσεις και επάρκεια για τη αγορά εργασίας.

GRADUATION PORTFOLIO 

 • Στο βασικό κορμό του προγράμματος, ενισχύει με την καθοδήγησή της η βραβευμένη Art & Styling Director από την AXDW σχεδιάστρια και ιδιοκτήτρια της Σχολής κα Βυτινίδου Μαρία, η οποία δημιούργησε την ολοκληρωμένη επιμέλεια Styling του fashion show της σπουδάστριας της σχολής Aντωνίας Δημοπούλου που κέρδισε το 1rst Prize – Best New Designer 2019.

Αrt & Styling Director – Bυτινίδου Μαρία

 • H τελική φωτογράφηση των portfolio των σπουδαστών πραγματοποιείται στο  φωτογραφικό στούντιο εντός της Σχολής είτε σε εξωτερικό χώρο με δωρεάν πρόσβαση στον εξοπλισμό για όλους τους σπουδαστές της σχολής.

AthensFashionClub Photo Studio

 • Συμμετοχή στο Εκπαιδευτικό Ταξίδι στην Premiere Vision Paris!

Η Σχολή ΑthensFashionClub πραγματοποιεί κάθε χρόνο εκπαιδευτικού χαρακτήρα ταξίδια στο Λονδίνο, Παρίσι, Πορτογαλία ( Πόρτο) με τους σπουδαστές της για την παρακολούθηση επιδείξεων όπως το London Fashion Week ή διεθνεί εκθέσεις όπως η Première Vision-Paris και η Μodtissimo στο Πόρτο!

ΑthensFashionClub goes London Fashion Week

H διεθνής έκθεση Première Vision-Paris αποτελεί πόλο έλξης όλων των επαγγελματιών μόδας παγκοσμίως παρουσιάζοντας τάσεις και δειγματολόγια υφασμάτων 18 μήνες νωρίτερα!Συμμετέχουν πάνω από 2000 εκθέτες – εργοστάσια με 62.000 επισκέπτες επαγγελματίες Κατασκευαστές Μόδας.

Παράλληλα με την επίσκεψη στην έκθεση πραγματοποιούνται και προγραμματισμένες επισκέψεις σε Μουσεία και καταστήματα με επώνυμα Fashion Brands!

AthensFashionClub goes Premiere Vision

 • Συμμετοχή στην επίσημη Εβδομάδα Μόδας AXDW και σε όλες τις επιδείξεις που πραγματοποιεί η σχολή.

Η Σχολή AthensFashionClub συμμετέχει σε  Επιδείξεις Μόδας με όλα τα σπουδαστικά τμήματα όπως Σχεδιαστές, Στυλίστες, Πατρονίστ. Οι σπουδαστές του τμήματος Styling επιμελούνται  τα αξεσουάρ των επιδείξεων, το Line up και ταυτόχρονα το Concept του Fashion Show.

AthensFashionClub goes AXDW

 • Eκπαίδευση των σπουδαστών σε καινοτόμα προγράμματα σπουδών και σύγxρονα projects

Ολοι οι σπουδαστές κατά την διάρκεια των σπουδών τους προετοιμάζουν την δική τους ιστοσελίδα ως Stylists με σκοπό να προβάλλουν τα Portfolio τους με άρτιο τρόπο και επαγγελματισμό.

Η Σχολή AthensFashionClub, λόγου του υψηλού επιπέδου επαγγελματισμού που επιδεικνύουν οι σπουδαστές της είναι συχνά καλεσμένη σε δημοφιλείς εκπομπές με σκοπό τη προβολή του έργου των σπουδαστών της.

Eπίσης εκπαιδεύει τους σπουδαστές της να χρησιμοποιούν σύγχρονα μέσα για την προβολή τoυ έργου τους όπως Facebook Pages, Instagram, Blogs.

Οι σπουδαστές στην εκπομπή Tatiana live στο Κανάλι EPSILON

 • Πρακτική Ασκηση στο Εμπορικό τμήμα της Σχολής

Η σχολή AthensFashionClub, λόγω της εμπορικής της δραστηριότητας με 2 Fashion Brands συμμετέχει σε πολλά events μόδας και δίνει την ευκαιρία στους σπουδαστές  να εξασκήσουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν σημαντική εμπειρία πριν ακόμα την αποφοίτησή τους.

 • Πρακτική Ασκηση σε ποικίλες εκδηλώσεις Μόδας

Η ενδυνάμωση της εκπαίδευσης γίνεται στο μέγιστο βαθμό με πρακτική άσκηση των σπουδαστών σε ποικιλία εκδηλώσεων Μόδας όπως τα Καλλιστεία Miss Planet Tourism.

Με αυτόν τον τρόπο αξιοποιούν τις γνώσεις τους, αποκτούν εμπειρία, διακρίνονται για τις ικανότητες και την σοβαρή επαγγελματική προσέγγιση στο αντικείμενο της εργασίας τους και δημιουργούν ευκαιρίες για το μέλλον.

 • Σοβαρή και υπεύθυνη εκπαίδευση από έμπειρους καθηγητές με ανάθεση εργασιών

 • Σύνδεση με αγορά εργασίας και συνεργασίες με εταιρίες και περιοδικά μόδας

Full time ή Part Time Φοίτηση

Ο κάθε σπουδαστής μπορεί να επιλέξει το δικό του ρυθμό φοίτησης, με ΜΙΑ ΦΟΡΑ/ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ή ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ/ ΕΒΔΟΜΑΔΑ  φοίτηση και να ολοκληρώσει τις σπουδές του σε 1 ή 2 χρόνια, πληρώνοντας τα δίδακτρά του μέχρι σε 24 μηνιαίες δόσεις! 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ

 1st STAGE

1.PRINCIPLES OF PERSONAL STYLING

2.FASHION HISTORY

3.FABRIC STYLING – YΦΑΣΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

2nd STAGE

5.DIGITAL COMMUNICATION & SOCIAL MEDIA

6.COLLABORATION WITH FASHION PHOTOGRAPHERS & MAKE UP ARTISTS

6.PREPARE FOR FASHION SHOW

7.VISUAL MERCHANDISING

8.STYLING FOR THE MEDIA & PHOTOSHOOTING THE FINAL STYLIST PORTFOLIO

Διαβάστε εδώ το αναλυτικό περιεχόμενο σπουδών:

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ

Οι απόφοιτοι της Σχολής με τις ειδικές ικανότητες που έχουν αναπτύξει κατά την διάρκεια των σπουδών τους  και τα Styling Portfolio που κρατούν στα χέρια τους, μπορούν άμεσα να εργαστούν:

 • ως Ελεύθεροι Επαγγελματίες και Personal Stlyists αναλαμβάνοντας την μεταμόρφωση και το image making -Personal Styling – απλών καθημερινών ανθρώπων που αναζητούν ανανέωση στο ντύσιμο και την ψυχολογία τους.
 • ως Visual Merchandisers
 • ως Fashion Stylist σε περιοδικά αποτυπώνοντας editorials και commercials
 • ως Στυλίστες – Ενδυματολόγοι στον κινηματογράφο και θέατρο
 • ως Στυλίστες στην τηλεόραση, εκπομπές και διαφημιστικά εταιριών
 • ως Στυλίστες για δημιουργία Lookbooks για e-shops και internet
 • ως Stylists και Art Directors για μεγάλες εκδηλώσεις όπως Fashion Shows
 • να σκηνοθετήσουν φωτογραφήσεις για καλλιτέχνες
 • να συνεργαστούν με εταιρίες Μόδας και Βιοτεχνίες για καταλόγους και editorial

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ

Ολοι οι σπουδαστές δίνουν εξετάσεις για την αποφοίτησή τους, σύμφωνα με το προκαθορισμένο πρόγραμμα σπουδών.

Το κέντρο εκπαίδευσης <<ΑthensFashionClub >> λειτουργεί στην εκπαίδευση ενηλίκων ως  Πιστοποιημένο Κέντρο δια Βίου Μάθησης, από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και τον ΕΟΠΠΕΠ. Σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα παρέχεται η  αντίστοιχη Βεβαίωση Παρακολούθησης.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ

Ολοι οι σπουδαστές μπορούν να πιστοποιήσουν τις σπουδές τους με το Higher Diploma και να συνεχίσουν σπουδές σε Βρετανικά Πανεπιστήμια. Το Higher Diploma που παρέχεται από την Σχολή AthensFashionClub και  σε συνεργασία με τον Βρετανικό φορέα Πιστοποίησης Innovate Awarding αποτελεί αναγνώριση των σπουδών στην Μόδα με σκοπό την συνέχεια στο 2ο ή 3ο έτος σπουδών για Β.Α.  ή Μ.Α. σε Βρετανικά Πανεπιστήμια. Παράλληλα, οι κάτοχοι του Higher Diploma μπορούν να εργαστούν στην Μεγάλη Βρετανία με αναγνωρισμένες τις σπουδές τους από την σχολή AthensFashionClub.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!
ΝΕΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ : +30 2130414061, +30 6940266063

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Το μήνυμά σας

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Facebook IconYouTube IconTwitter IconΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblr

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Privacy Settings saved!
Ρυθμίσεις απορρήτου

Όταν επισκέπτεστε κάποιον ιστότοπο, μπορεί να αποθηκεύσει ή να ανακτήσει πληροφορίες στο πρόγραμμα περιήγησής σας, κυρίως με τη μορφή cookie. Ελέγξτε τις προσωπικές σας υπηρεσίες cookie εδώ.

Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για να λειτουργήσει ο ιστότοπος και δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί στα συστήματά μας.

Για τη χρήση αυτού του ιστότοπου χρησιμοποιούμε τα παρακάτω cookies που απαιτούνται από τεχνική άποψη
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Απορρίψη όλων των υπηρεσιών
Δέχομαι όλες τις υπηρεσίες