athensfashionclub.com

orangegrove

Χαιρετισμός στους Σπουδαστές

Αγαπητέ Σπουδαστή και Επαγγελματία Μόδας,

σε καλωσορίζω στο AthensFashionClub, τον Όμιλο Επιχειρήσεων Μόδας  με Διεθνείς Διακρίσεις στην Εκπαίδευση, την Καινοτομία, την Επιχειρηματικότητα και το Design.

Οι σπουδές σου στο AthensFashionClub αποτελούν κορυφαία επιλογή, καθώς οι δημιουργίες των σπουδαστών μας έχουν ήδη κατακτήσει την VOGUE ITALIA και το Milan Fashion Week.

Παράλληλα οι σπουδαστές μας, έχουν λάβει 2 φορές το 1ο Βραβείο στον Διαγωνισμό Fashion Design Project της Eλληνικής Εβδομάδας Μόδας AXDW και  το 3ο Βραβείο Πανευρωπαϊκά στον Διαγωνισμό Beachwear Design Contest Mare Di Moda στις Κάννες.

Η Σχολή μας αποτελεί Ambassador του Ευρωπαϊκού Προγράμματος WORTH, το οποίο χρηματοδοτεί μέχρι 10.000 ευρώ Nέους Σχεδιαστές να δημιουργήσουν ένα Καινοτόμο Fashion Brand!

Η Σχολή στην οποία θα επενδύσεις τα όνειρά  σου, έχει καταταγεί  ως μία από τις καλύτερες  20 Επιχειρήσεις Υψηλής Τεχνολογίας Μόδας  Παγκοσμίως, ενώ παράλληλα η Διεθνής Εκθεση στο Παρίσι Premiere Vision την επέλεξε ως το πιο Καινοτόμο Brand στην Ελλάδα για την δημιουργία ενδυμάτων Wearable Technology.

H τεχνογνωσία μας δεν περιορίζεται μόνο στην εκπαίδευση αλλά και στην πώληση γυναικείων ενδυμάτων με 2 Fashion Brands, το Maria Vytinidou Luxury Design και το Mad Flax Sustainable Apparel.

Παραμένουμε η μοναδική Σχολή στην Ελλάδα που διδάσκει το αντικείμενο της Φορέσιμης Τεχνολογίας και μεταφέρουμε απρόσκοπτα την γνώση και την εμπειρία μας, ώστε να έχουν όλοι ίσες ευκαιρίες για διάκριση και πρόσβαση στην αγορά του εξωτερικού.

Eχουμε ιδρύσει την 1η Θερμοκοιτίδα Μόδας  Πανελλαδικά ‘The Fashion Gate’  με σκοπό την ανάπτυξη και προώθηση ταλαντούχων δημιουργών στο εξωτερικό.

Παρέχουμε Υποτροφίες στους 2 καλύτερους αποφοίτους μας του τμήματος Σχεδιαστών για συμμετοχή στην Θερμοκοιτίδα Μόδας  ‘The Fashion Gate’.

Θέτουμε μαζί  υψηλούς στόχους διοργανώνοντας  ομαδικές αποστολές των αποφοίτων μας  σε Διεθνείς Εμπορικές Εκθέσεις, όπως η Styl-Kabo στην Τσεχία, με σκοπό την προώθηση των Συλλογών τους σε αγορές εκτός Ελλάδος.

Παρακολουθούμε από κοντά τη Διεθνή σκηνή Μόδας του Λονδίνου, με το Εκπαιδευτικό ταξίδι τριών ημερών στο London Fashion Week!

Ενημερωνόμαστε άμεσα για τα Trends παγκοσμίως από τα καλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης, με συμμετοχή στην Εκθεση Premiere Vision στο Παρίσι.

Συμμετέχουμε ετησίως στην επίσημη Εβδομάδα Μόδας AXDW με επίδειξη των δημιουργιών των σπουδαστών της σχολής και έχουμε παρουσιάσει την μεγαλύτερη επίδειξη Σχολής Μόδας Πανελλαδικά με 112 ενδύματα και Υποδήματα!

Είμαστε Χορηγοί των Βραβείων Best Designers Awards της AXDW και Judge Member της Επιτροπής των διαγωνιζομένων, γιατί θέλουμε να συμμετέχουμε ενεργά στην ανάδειξη των ταλέτων της χώρας μας.

Ολοι οι σπουδαστές καλούνται να συμμετάσχουν σε ειδικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η Σχολή, όπως ο Παγκόσμιος Διαγωνισμός Επιχειρηματικότητας  στην Μόδα Fashion Statup Weekend, με σκοπό την πρακτική άσκηση των δεξιοτήτων που πρέπει να αναπτύξουν και την καλλιέργεια της επιχειρηματικότητας που αποτελεί βασικό εφόδιο για την επιβίωση με τελικό στόχο την διάκριση.

Αποτελεί βασικό πυλώνα της σχολής μετά την αποφοίτηση να διαθέτουν όλοι  δυνατά χαρτιά  στο βιογραφικό τους με προσόντα που ξεχωρίζουν και ικανότητες που αναγνωρίζονται ως υψηλή προστιθέμενη αξία .

Επιδιώκουμε να βαδίζουμε μαζί με τον εκπαιδεύομενο στο κάθε βήμα της επαγγελματικής του εξέλιξης και να συμμετέχουμε στην χαρά της επιτυχίας και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει .

Προσηλωμένη με σοβαρότητα στην ανάγκη και την επιθυμία του κάθε σπουδαστή από την πρώτη μας συνάντηση, ενθαρρύνω την εργατικότητα και την ελεύθερη έκφραση του ταλέντου, χαρακτηριστικά τα οποία μόνο μέσα από Καινοτόμα και Σύγχρονα προγράμματα εκπαίδευσης μπορούν να αξιοποιηθούν επαρκώς και να οδηγήσουν στην επιτυχία.

Σας προσκαλώ να είστε εσείς ανάμεσα στου επόμενους Σχεδιαστές του Μέλλοντος!

Με εκτίμηση,

Μαρία Βυτινίδου

Fashion Designer/CEO of AthensFashionClub

Σχεδιάστε το μέλλον σας με Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα!

             Η Σχολή AthensFashionClub είναι μαζί σας στο κάθε βήμα…

Facebook IconYouTube IconTwitter IconΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblr