athensfashionclub.com

orangegrove

Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις-Αποφοίτους Σχολών Μόδας

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες  της επιχείρησης AthensFashionClub προς  τους Επαγγελματίες Μόδας  περιγράφονται παρακάτω:

Α- Σχολή Μόδας AthensFashionClub και εκπαιδευτικά προγράμματα

Το AthensFashionClub παρέχει επαγγελματικά προγράμματα σπουδών για αυτούς που θέλουν να γνωρίσουν το Ένδυμα και τη Μόδα.

 • Διετή Προγράμματα Σπουδών

 • Μονοετή Προγράμματα Σπουδών

 • Τετράμηνα Επαγγελματικά Σεμινάρια

 • Ιδιαίτερα Μαθήματα προσαρμοσμένα στις επιθυμίες και τις ανάγκες του καθενός.

Β- Υπηρεσίες προς Επαγγελματίες Μόδας

1.Πρόγνωση Μόδας με βάση τις Διεθνείς Τάσεις

 • Παροχή υπηρεσιών σε βιοτέχνες και σχεδιαστές μόδας για τη δημιουργία Collection που ανταποκρίνεται στις Διεθνείς Τάσεις από το Γραφείο Πρόγνωσης Μόδας του AthensFashionClub.

2.Ανάπτυξη Collection

 • Επιλογή Υφασμάτων

 • Σχεδιασμός Ολοκληρωμένης Collection (model και flat)

 • Σχεδιασμός Πατρόν

 • Πρώτο Δείγμα

3.Παραγωγή Collection

 • Παραγωγή collection σε ευρεία κλίμακα βάσει συγκεκριμένων Προδιαγραφών

 • Έλεγχος Ποιότητας και Τεχνικών Προδιαγραφών Ενδυμάτων

4.Ανάπτυξη Επιχειρηματικότητας και Συμβουλευτική (Consulting) σε παλαιές και νέες επιχειρήσεις Μόδας

 • Επαγγελματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα Fashion Business

Στόχος του Επαγγελματικού Προγράμματος Fashion Business είναι η εκπαίδευση επαγγελματιών στο χώρο της μόδας με σκοπό τη δημιουργία και ανάπτυξης της δικής τους επιχείρησης.

 • Δημιουργία Business Plan παλαιών και νέων Επιχειρήσεων

Η επιχείρηση AthensFashionClub αναλαμβάνει την δημιουργία της δομής νέων επιχειρήσεων στο χώρο της Μόδας και τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας υπαρχόντων επιχειρήσεων με την παροχή υπηρεσιών Συμβουλευτικής.

 • Υποβολή Φακέλου για χρηματοδότηση μέσω Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ΕΣΠΑ

Η επιχείρηση AthensFashionClub αναλαμβάνει ταυτόχρονα με τις προηγούμενες υπηρεσίες την προετοιμασία, κατάθεση και υποβολή φακέλου νέας επιχείρησης μόδας για χρηματοδότηση μέσα από Ευρωπαϊκά Προγράμματα ΕΣΠΑ.

Γ- Collection του ΑthensFashionClub

Η Σχεδιάστρια Μόδας και ιδιοκτήτρια του AthensFashionClub Μαρία Βυτινίδου, δημιουργεί τις δικές της collection εισάγοντας με καινοτομία βιώσιμα υλικά και υλικά υψηλής τεχνολογίας στα ενδύματα:

 • Wearable Technology

 • Innovative & Sustainable Clothes

 • Bridal Collection

Δ- Υπηρεσίες προς αποφοίτους και επιχειρήσεις

 • Mentoring – Εξέλιξη αποφοίτων Σχολών Μόδας

Παροχή καθοδήγησης και συμβουλευτικής στους αποφοίτους του AthensFashionClub αλλά και άλλων Σχολών Μόδας με σκοπό τη δραστηριοποίησή τους στο χώρο της Ένδυσης.

 • Σύνδεση με αγορά εργασίας

Το AthensFashionClub παρέχει τη δυνατότητα εύρεσης εργασίας και πρακτικής άσκησης σε απόφοιτους σχολών μόδας και ταυτόχρονα καλύπτει τις ανάγκες εργοδοτών, επιχειρήσεων μόδας για άρτιους επιχειρηματίες.

Ε – Εκδόσεις ΙΩΝ και ΑthensFashionClub

 • Τα Στελέχη του AthensFashionClub συμμετέχουν στη συγγραφή και επιστημονική επιμέλεια βιβλίων Μόδας, Τεχνολογίας Ενδύματος και Κλωστοϋφαντουργίας σε συνεργασία τον Εκδοτικό Οίκο ΙΩΝ.

ΣΤ – Νανοτεχνολογία και AthensFashionClub

 • Το AthensFashionClub αποτελεί ιδρυτικό Μέλος του Σωματείου HOPE – Α για τα οργανικά και εκτυπωμένα ηλεκτρονικά που στόχο έχει την προώθηση της έρευνας, ανάπτυξης και εμπορική αξιοποίηση στον κλάδο της Νανοτεχνολογίας.

Picture1

Fashion Business Consulting από την Επιχειρηματική ομάδα του AFC

Powered by Orange Grove of the Embassy of the Kingdom of the Netherlands in Athens

Η Επιχειρηματικότητα στην Μόδα είναι ένας από τους κλάδους στους οποίους δραστηριοποιείται το AFC , με την παροχή Συμβουλευτικής σε ήδη υπάρχουσες επιχειρήσεις  ή νέες επιχειρήσεις που επιθυμούν να δημιουργήσουν brand name στην τοπική ή διεθνή αγορά.

Ταυτόχρονα, οι επαγγελματίες Σχεδιαστές Μόδας  που πλαισιώνουν την σχολή του AFC , μπορούν να δημιουργήσουν σε συνεργασία με το τμήμα συμβούλων επιχειρήσεων που διαθέτει και το δίκτυο συνεργατών του Orange Grove (Επιχειρηματικός Επιταχυντής Ολλανδικής προέλευσης στην Ολλανδική  Πρεσβεία της Αθήνας ) , ολοκληρωμένες κολεξιόν ενδυμάτων που θα προωθηθούν στοχευμένα σε συγκεκριμένο target group πελατών και τμήμα της αγοράς.

Το AFC έχει επιλεγεί ως ένα  από τα 40 καινοτόμα startup στην Ελλάδα, το οποίο εκκολάπτεται επιχειρηματικά μέσα στον accelerator Orange Grove της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Αθήνα με σκοπό να εξάγει τα προιόντα του (καινοτόμα ενδύματα που ενσωματώνουν υλικά νανοτεχνολογίας ) στην διεθνή αγορά.

1947689_10203310989844744_360404797_n

Παράλληλα, το AFC  κατατάσεται  στην λίστα των 20 καλύτερων εταιριών υψηλής τεχνολογίας στον κόσμο μετά από διαγωνισμό στο Eindhoven στις 14-16 Οκτωβρίου 2013 στο Startupbootcamp HighTechXL, το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης/ωρίμανσης startup .

 Το AFC εγκαινιάζει  για μία ακόμα φορά , μία νέα υπηρεσία στον χώρο της Μόδας και των επιχειρήσεων σε συνεργασία με οικονομολόγους, νομικούς, ειδικούς συμβούλους επιχειρήσεων και κοστολόγους  που διδάσκουν ταυτόχρονα τον κύκλο σπουδών Fashion Business-Μονοετές και Fashion Entrepreneurship .

 Για εσάς που αναζητάτε την εξυγίανση της επιχείρησής σας στον χώρο της Μόδας ,υπάρχει μία ολόκληρη ομάδα συνεργατών οι οποίοι θα αναλάβουν να σας συμβουλέψουν, κατευθύνουν, διορθώσουν με την εμπειρία τους όλο το κομμάτι του Management, Marketing, Sales & Communication με σκοπό την εύρεση νέου πελατολογίου, βελτίωση του cash flow, monitoring οικονομικών δεικτών, αύξηση της κερδοφορίας, λανσάρισμα νέων προιόντων και διείσδυση σε νέες αγορές.

 Καλέστε στο 2130271069 , 6940266063 για ένα προσωπικό ραντεβού .

 

Facebook IconYouTube IconTwitter IconΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblr