athensfashionclub.com

orangegrove

Fashion Stylist Puzzle – Eξειδικευμένες γνώσεις Στυλίστα Μόδας από την AthensFashionClub

Για εγγραφές  EARLY BIRDS με ολική εξόφληση -30% έκπτωση στα δίδακτρα και προνομιακά δίδακτρα για σπουδαστές από την Κρήτη!

Σπουδάστε Εξ Αποστάσεως μέσω υπολογιστή , κινητού ή tablet, με την πλατφόρμας Ε-Learning της Σχολής AthensFashionClub! Για εγγραφές, καλέστε άμεσα στο 210-3300008.

Fashion Stylist Puzzle

Έναρξη: Ιανουάριος 2021

Πρόγραμμα: Eξειδικευμένο πρόγραμμα Fashion Styling

Διάρκεια: 5μηνο Πρόγραμμα Σπουδών

Επόμενη έναρξη: Ιανουάριος 2021

Φοίτηση: 3 ώρες / εβδομάδα

Περιλαμβάνεται: Final Shooting  για το προσωπικό Styling Portfolio

Next Level: Συνεχίζοντας σπουδές τον 2ο χρόνο, μπορεί να αποκτηθεί ισοδυναμία Professional Fashion Stylist Course

Τμήματα: Πρωϊνά ή Απογευματινά

Aπευθύνεται: Αρχάριους, εργαζόμενους ανεξαρτήτου ηλικίας


 • Είστε αρχάριοι και θέλετε για πρώτη φορά να ασχοληθείτε με το Styling σε βάθος και να λάβετε γνώσεις επαγγελματία;
 • Είστε ήδη επαγγελματίας Σχεδιαστής, Στυλίστας, Visual Merchandiser, ιδιοκτήτης καταστήματος και θέλετε να μάθετε τη σωστή και ολοκληρωμένη διαδικασία μίας φωτογράφησης κάνοντας τα προϊόντα σας πιο ελκυστικά στον καταναλωτή;
 • Θέλετε να δημιουργήσετε ένα Portfolio υψηλών προδιαγραφών για παρουσίαση σε πελάτες σας ή μελλοντικούς εργοδότες ή σε πανεπιστήμια του  εξωτερικό;

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Fashion Stylist Puzzle είναι το ιδανικό για εσάς και σας παρέχει εξειδικευμένες γνώσεις Fashion Stylist για άμεση εφαρμογή στην αγορά εργασίας.


ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ AFC 

 • Σπουδές με ασφάλεια από τον διαμονής σου σε Ελλάδα και εξωτερικό!
 • Oλο το εκπαιδευτικό πρόγραμμα πραγματοποιείται με φυσική παρουσία και Ε-Learning ταυτόχρονα μέσω της ειδικά σχεδιασμένης ηλεκτρονικής πλατφόρμας της σχολής από το 2016
 • Σύγχρονη Ε-Learning εκπαίδευση στη Μόδα μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας της σχολής που μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος από υπολογιστή, tablet ή κινητό!
 • E-Learning εκπαίδευση σε : Σχέδιο Μόδας, Πατρόν, Ραπτική, Fashion Business, Styling,  Social Media for Fashion σε ομαδικά ή ατομικά προγράμματα εκπαίδευσης.
 • Ολοκληρωμένη και ποιοτική εκπαίδευση καθώς ο καθηγητής διδάσκει live το ίδιο μάθημα που θα δίδασκε και με φυσική παρουσία στην τάξη.
 • Ζωντανή σύνδεση και δυνατότητα αλληλεπίδρασης με την τάξη, τον καθηγητή, και τους  συμμετέχοντες για  τυχόν απορίες, σχολιασμούς, παρακολούθηση powerpoint, videos, live labs.
 • Ολα τα μαθήματα βιντεοσκοπούνται και μπορεί να τα παρακολουθήσει κάποιος σε δεύτερο χρόνο.
 • Με πρόσβαση σε ατομικό προφίλ στην ηλεκτρονική πλατφόρμα και σύνδεση με το network όλων των σπουδαστών της σχολής
 • Με σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό σε powerpoint διαθέσιμο μέσω  της ηλεκτρονικής πλατφόρμας
 • Με πλούσια βιβλιογραφία ( tutorials, videos, pdfs, books ) διαθέσιμη μέσω της ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης της σχολής

Τι θα χρειαστώ;

 • Η/Υ , tablet ή κινητό
 • Σύνδεση στο ίντερνετ
 • Ηχεία ή ακουστικά
 • Camera
 • Mικρόφωνο

Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΣΤΑ ΜΟΔΑΣ

Το Styling είτε αφορά παρουσίαση ρούχων σε καταλόγους, είτε διαφήμιση σε περιοδικά, είτε την προσωπική επιμέλεια ντυσίματος ενός καλλιτέχνη απαιτεί ένα επαγγελματία με σοβαρές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο της μόδας και φυσικά ταλέντο.

Ο άνθρωπος που ασχολείται επαγγελματικά με το Styling καλείται είτε να καμουφλάρει είτε να βελτιώσει τα χαρακτηριστικά του πελάτη του με σκοπό να τον προβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να μεταφέρει στο κοινό συγκεκριμένα επικοινωνιακά μηνύματα.

O ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το πρόγραμμα  Fashion Stylist Puzzle της σχολής AthensFashionClub στοχεύει σε 2 κατευθύνσεις:

Σε αρχάριους που θέλουν να ασχοληθούν για πρώτη φορά με την Επιμέλεια Μόδας λαμβάνοντας ουσιαστική γνώση επαγγελματία και στη συνέχεια, σε δεύτερο χρόνο την επόμενη χρονιά, να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους αποκτώντας την ισοδυναμία με τις γνώσεις του Professional Fashion Stylist. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Fashion Stylist Puzzle ολοκληρώνει την παρακολούθηση των μαθημάτων με την πραγματοποίηση μίας επαγγελματικής φωτογράφησης με την εποπτεία και την παραγωγή της σχολής.

Σε επαγγελματίες μόδας που θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους στο πρακτικό κομμάτι της μόδας με πραγματοποίηση πολλών ασκήσεων Personal Styling, με την εκμάθηση της χρήσης των Social Media & apps εστιασμένα στην βιομηχανία της μόδας και τέλος με την πραγματοποίηση μίας τελικής φωτογράφησης σε στούντιο ή εξωτερικό χώρο ώστε να δημιουργήσουν το κατάλληλο Portfolio για να προβάλλουν την δημιουργικότητά τους. Η παραγωγή της φωτογράφησης γίνεται με την εποπτεία της σχολής και με επαγγελματίες μοντέλα, φωτογράφους, μακιγιέρ, hair stylists ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι πλήρως επαγγελματικό και ανταγωνιστικό ως προς το εξωτερικό. Το φωτογραφικό υλικό, παραδίδεται στους σπουδαστές από την σχολή σε μεγάλη ανάλυση ώστε να είναι εκτυπώσιμο για τα Portoflio τους.

Oι δεξιότητες που αναπτύσσουν οι σπουδαστές κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης είναι:

 • Δημιουργία και σύνθεση εικόνων, ανάπτυξη εφευρετικότητας, καλλιέργεια αισθητικής αντίληψης, προσωπικού γούστου και οπτικής κουλτούρας.
 • Ερευνα, αναγνώριση, μετάφραση και ανάπτυξη styling concepts που οδηγούν σε σύνθεση σύγχρονων θεμάτων και τάσεων μόδας
 • Διοίκηση όλων των διαδικασιών που καταλήγουν σε ένα οπτικό αποτέλεσμα
 • Ανάπτυξη ενός δυνατού προσωπικού ύφους στυλίστα μόδας που μπορεί να λειτουργήσει σε πολλά και διαφορετικά περιβάλλοντα μόδας όπως περιοδικά, τηλεόραση, θέατρο, κινηματογράφο, επιδείξεις μόδας
 • Ανάπτυξη συνεργατικών σχέσεων με καλλιτεχνικούς διευθυντές και παραγωγούς τηλεόρασης, σχεδιαστές, φωτογράφους, μοντέλα, hair stylists, make up artists για την δημιουργία καινοτόμων δραστηριοτήτων μόδας
 • Aριστη χρήση των Social Media & Apps για την προβολή του έργου τους μέσα από τις ειδικές εφαρμογές
 • Γνώση των θεωρητικών concepts που αφορούν το Personal Styling( σωματότυποι, χρωματολογία, υφασματολογία)

Ολοι οι σπουδαστές της σχολής AthensFashionClub αποφοιτούν με το δικό τους Stylist Portfolio


 Δείτε τα Portfolio των Αποφοίτων της σχολής:


Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ AthensFashionClub

 • Tα Portfolio των Σπουδαστών μας έχουν ‘Ονομα’ !

H Σχολή AthensFashionClub είναι μοναδική στην δημιουργία Ατομικών Stylist Portfolio  από τους ίδιους τους σπουδαστές για την επίδειξη της δημιουργικότητας τους στην αγορά εργασίας !

Η τελική φωτογράφηση πραγματοποιείται με έξοδα της σχολής και επαγγελματίες Φωτογράφους, Μακιγιέρ, Μοντέλο κατά την διάρκεια της εκπαίδευσής τους, γεγονός που οδηγεί σε πραγματικούς Επαγγελματίες με γνώσεις και επάρκεια για τη αγορά εργασίας.

GRADUATION PORTFOLIO 2018

 • Στο βασικό κορμό του προγράμματος διδάσκει η βραβευμένη Art & Styling Director από την AXDW σχεδιάστρια και ιδιοκτήτρια της Σχολής κα Βυτινίδου Μαρία, η οποία δημιούργησε την ολοκληρωμένη επιμέλεια Styling του fashion show της σπουδάστριας της σχολής Aντωνίας Δημοπούλου που κέρδισε το 1rst Prize – Best New Designer 2019.

Αrt & Styling Director – Bυτινίδου Μαρία

 • H τελική φωτογράφηση των portfolio των σπουδαστών πραγματοποιείται στο  φωτογραφικό στούντιο εντός της Σχολής είτε σε εξωτερικό χώρο με δωρεάν πρόσβαση στον εξοπλισμό για όλους τους σπουδαστές της σχολής.

AthensFashionClub Photo Studio

 

 • Συμμετοχή στην επίσημη Εβδομάδα Μόδας AXDW και σε όλες τις επιδείξεις που πραγματοποιεί η σχολή.

Η Σχολή AthensFashionClub συμμετέχει σε  Επιδείξεις Μόδας με όλα τα σπουδαστικά τμήματα όπως Σχεδιαστές, Στυλίστες, Πατρονίστ. Οι σπουδαστές του τμήματος Styling επιμελούνται  τα αξεσουάρ των επιδείξεων, το Line up και ταυτόχρονα το Concept του Fashion Show.

 • Eκπαίδευση των σπουδαστών σε καινοτόμα προγράμματα σπουδών και σύγxρονα projects

Ολοι οι σπουδαστές κατά την διάρκεια των σπουδών τους  εκπαιδεύονται πλήρως στην χρήση των social media και των apps με σκοπό να προβάλλουν τα Portfolio τους με άρτιο τρόπο και επαγγελματισμό.

Η Σχολή AthensFashionClub, λόγου του υψηλού επιπέδου επαγγελματισμού που επιδεικνύουν οι σπουδαστές της είναι συχνά καλεσμένη σε δημοφιλείς εκπομπές με σκοπό τη προβολή του έργου των σπουδαστών της.

Οι σπουδαστές στην εκπομπή Tatiana live στο Κανάλι EPSILON

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ EΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

1.PERSONAL STYLING

2.STYLING FOR THE MEDIA

3.PHOTOSHOOTING ART DIRECTION

4. SOCIAL MEDIA & APPS

ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ PORTFOLIO;

Ολοι οι σπουδαστές πρέπει να ολοκληρώνουν την εκπαίδευσή τους με το προσωπικό τους Styling Portfolio, ώστε να είναι έτοιμοι να αποδείξουν τη δημιουργικότητά τους άμεσα στην αγορά εργασίας! Τα  Portfolio δημιουργούνται πάντα με την εποπτεία της σχολής και προωθούνται ενεργά μέσω της επίσημης σελίδας της σχολής και του δικτύου συνεργατών της σε περιοδικά και εταιρίες Μόδας.

Το Styling Portfolio αποδεικνύει τις δυνατότητες ενός Στυλίστα Μόδας να μπορεί να μεταμορφώνει το μοντέλο του εξωτερικά σε μία θεϊκή μορφή διαφορετική από την καθημερινότητα, εφαρμόζοντας όλους του στυλιστικούς κανόνες καθώς και τη γνώση σχετικά με τη σκηνοθεσία φωτογράφησης που έχει αποκομίσει από την εκπαίδευση των σπουδών του. Φυσικά απεικονίζει και την ποιότητα σπουδών της σχολής του.

ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ

Το Fashion Stylist Puzzle αποτελεί τον πυρήνα και ένα μέρος του εκπαιδευτικού προγράμματος Professional Fashion Stylist Course. Αν κάποιος το επιθυμεί, μπορεί να αποκτήσει ολοκληρωμένη βεβαίωση κατάρτισης Στυλίστα Μόδας, αρκεί να συνεχίσει το επόμενο έτος παρακολουθώντας το υπόλοιπο του εκπαιδευτικού προγράμματος του Στυλίστα Μόδας.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Όλοι οι σπουδαστές δίνουν εξετάσεις στο τέλος του κάθε μαθήματος με απαιτούμενο ποσοστό επιτυχίας για το επόμενο επίπεδο το 70%.Απαραίτητη είναι επίσης η παρακολούθηση στο 85% των προγραμματισμένων ωρών διδασκαλίας.

Σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης κατόπιν εξετάσεων.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!
ΝΕΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ : +30 2130414061, +30 6940266063

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Το μήνυμά σας

Facebook IconYouTube IconTwitter IconΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblr

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε καλύτερη εμπειρία περιήγησης. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies.

Privacy Settings saved!
Ρυθμίσεις απορρήτου

Όταν επισκέπτεστε κάποιον ιστότοπο, μπορεί να αποθηκεύσει ή να ανακτήσει πληροφορίες στο πρόγραμμα περιήγησής σας, κυρίως με τη μορφή cookie. Ελέγξτε τις προσωπικές σας υπηρεσίες cookie εδώ.

Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για να λειτουργήσει ο ιστότοπος και δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί στα συστήματά μας.

Για τη χρήση αυτού του ιστότοπου χρησιμοποιούμε τα παρακάτω cookies που απαιτούνται από τεχνική άποψη
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Απορρίψη όλων των υπηρεσιών
Δέχομαι όλες τις υπηρεσίες