athensfashionclub.com

orangegrove

Σχεδιασμός και Δημιουργία υφασμάτινης τσάντας

Εναρξη Απρίλιος  2022

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η σχολή μόδας AthensFashionClub φέρνει την επανάσταση στην Οnline εκπαίδευση!

Πως λειτουργεί η Εξ Αποστάσεως εκπαίδευση στη Μόδα

Εκπαιδεύσου μέσω E-Learning στο αντικείμενο που σε ενδιαφέρει:

 1. Σπουδές με ασφάλεια από τον διαμονής σου σε Ελλάδα και εξωτερικό!
 2. E-Learning εκπαίδευση σε : Σχέδιο Μόδας, Πατρόν, Ραπτική, Fashion Business, Styling,  Social Media for Fashion σε ομαδικά ή ατομικά προγράμματα εκπαίδευσης.
 3. Σύγχρονη Ε-Learning εκπαίδευση στη Μόδα μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας της σχολής που μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος από Υπολογιστή, tablet ή κινητό!
 4. Ολοκληρωμένη και ποιοτική εκπαίδευση καθώς ο καθηγητής διδάσκει live το ίδιο μάθημα που θα δίδασκε και με φυσική παρουσία στην τάξη.
 5. Ζωντανή σύνδεση και δυνατότητα αλληλεπίδρασης με την τάξη, τον καθηγητή, και τους  συμμετέχοντες για  τυχόν απορίες, σχολιασμούς, παρακολούθηση powerpoint, videos, live labs.
 6. Ολα τα μαθήματα βιντεοσκοπούνται και μπορεί να τα παρακολουθήσει κάποιος σε δεύτερο χρόνο.

Τι θα χρειαστώ

 • Η/Υ , tablet ή κινητό
 • Σύνδεση στο ίντερνετ
 • Ηχεία ή ακουστικά
 • Camera
 • Mικρόφωνο

Η Σχολή που φέρνει την Μόδα στο σπίτι σας, διαδραστικά σαν να είστε μέσα στο μάθημα!


Σπούδασε στην Σχολή με τα περισσότερα Βραβεία και διακρίσεις στην δημιουργία Μόδας!


Σεμινάριο  Σχεδιασμού και Δημιουργίας υφασμάτινης  τσάντας

Διάρκεια: 24 ώρες  / 8 μαθήματα

Απευθύνεται σε : Αρχάριους

Εναρξη : Απρίλιος 2022

 

 

 

Θέλετε να ασχοληθείτε για πρώτη φορά με κάτι εύκολο και δημιουργικό; Ξεκινήστε από την τσάντα λοιπόν!

Σε 8 μαθήματα θα μάθετε να σχεδιάζετε και να ράβετε την δική σας συλλογή από υφασμάτινες τσάντες, με πολλές παραλλαγές και μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων!

Αμέσως μετά κάντε την δώρο στις φίλες σας ή κυκλοφορήστε την στην παραλία και καλό καλοκαίρι !

 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

 • Σε αρχάριους που θέλουν να ράψουν εύκολα και γρήγορα ένα αξεσουάρ μόδας όπως η τσάντα!
 • Σε όσους γνωρίζουν σχέδιο Μόδας και θέλουν γρήγορα να μάθουν την κατασκευή της υφασμάτινης τσάντας.

Clutch Bag, by AthensFashionClub

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Η δημιουργία διαφόρων τύπων τσάντας από ύφασμα, δερματίνη και υλικά που εύκολα μπορούμε να προμηθευτούμε από τα καταστήματα ως ερασιτέχνες.

Lunch Bag, by AthensFashionClub

 


Τι προτείνει σε νέους φιλόδοξους  δημιουργούς, η Σχεδιάστρια και Ιδιοκτήτρια της Σχολής AthensFashionClub ;

Έχω παρατηρήσει, μέσα από το μάθημα της Επιχειρηματικότητας που διδάσκω σε νέους σπουδαστές, ότι οι περισσότεροι βιάζονται να κατασκευάσουν ένα προϊόν χωρίς να  μελετήσουν την ‘ταυτότητα’ που πρέπει να έχει το δημιούργημά τους, τον σωστό συνδυασμό των υλικών, τις καινοτόμες τάσεις που πρέπει να ακολουθήσουν και τελικά την κοστολόγηση όλων των ενεργειών τους με σκοπό την πώληση και την δημιουργία ενός fashion brand βιώσιμου σε μία πολύ ανταγωνιστική αγορά.

Αυτό που διδάσκουμε σε όλους τους σπουδαστές, είτε παρακολουθούν σεμινάρια είτε σπουδάζουν σε προγράμματα επαγγελματική κατάρτισης, είναι να σκέφτονται πάντα με ‘όραμα, προοπτικές και επιχειρηματικότητα’  καθώς πολλοί ξεκίνησαν σαν χόμπυ την ενασχόληση με τη Μόδα και στη συνέχεια  οι δημιουργίες τους έγιναν περιζήτητες στην αγορά!

Επίσης, η Βιωσιμότητα στη Μόδα  ( γνωστή ως Sustainability, Eco Friendly, Green Fashion ) είναι απαραίτητο να συμπεριληφθεί ως φιλοσοφία στην δημιουργία των προϊόντων τους. Οι σπουδαστές μας σε προηγούμενα projects επικεντρώθηκαν στην Καινοτομία  χρησιμοποιώντας ετερόκλητα  υλικά  και δημιούργησαν τσάντες, αξεσουάρ και ενδύματα Sustainable , τα οποία παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία στο Athens Science Festival στην Τεχνόπολη, στο Eco Fashion Show στην Θεσσαλονίκη, στην ΕΡΤ3 και στο Οpen tv.

Επομένως, όποιος αναζητήσει την μετάβαση από το hobby στο επάγγελμα, η σύστασή μας είναι να δημιουργήσει το Business Model Canvas του brand του, το οποίο περιγράφει πολύ αναλυτικά όλες τις κινήσεις που πρέπει να κάνει ένας αρχάριος για να δημιουργήσει ένα πετυχημένο fashion brand, ξεκινώντας από την σωστή στόχευση των πελατών, τα κανάλια διανομής, την πρόταση αξίας για την αγορά, τους συνεργάτες, την υποδομή και τέλος τα κόστη και τα έσοδα της επιχείρησης.

Μαρία Βυτινίδου

Fashion Designer

Founder AthensFashionClub

Sustainable Bags collection, AthensFashionClub

 


ΥΛΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Στο πρώτο κιόλας μάθημα θα γίνει γνωριμία με τα υλικά, το πατρόν της τσάντας και  φυσικά την γαζωτική μηχανή, με την οποία θα ολοκληρώνουμε κάθε φορά τα σχέδια.

Στην συνέχεια θα κατασκευαστούν τα παρακάτω ήδη τσάντας:

 • Lunch bag
 • Zipper pouch
 • Clutch bag
 • Drawstring bag
 • Reversible Shoulder bag
 • Tσάντα ταχυδρόμου
 • Βack pack
 • Τσάντα ταξιδίου
 • Τσάντα θαλάσσης
 • Πουγκί

Shoulder Bag

Tote Bag

Mε διαφορετικά υφάσματα και μεγέθη, όλα τα πατρόν μπορούν να διαφοροποιηθούν και να δώσουν μεγάλη ποικιλία σε σχέδια σε ύφος ολοκληρωμένης συλλογής.

Σημαντική πληροφορία: Οι συμμετέχοντες του Σεμιναρίου ‘Σχεδιασμού και Δημιουργίας Yφασμάτινης  τσάντας’, μπορούν να παρακολουθήσουν ταυτόχρονα και το Σεμινάριο ‘Επιχειρηματικότητα στη Μόδα’ , ώστε στη συνέχεια να δημιουργήσουν με επιτυχία το δικό τους Accessories Brand ως Σχεδιαστές αλλά και Επιχειρηματίες.

Παρέχεται Βεβαίωση Συμμετοχής.

 

  ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!
  ΝΕΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ : +30 2130414061, +30 6940266063

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Θέμα

  Τηλέφωνο (απαραίτητο)

  Το μήνυμά σας

  Facebook IconYouTube IconTwitter IconΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblr