athensfashionclub.com

orangegrove

Έκπτωση στα δίδακτρα έως -40% και δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας από την AthensFashionClub

 

Με το μήνυμα

  ” Έκπτωση στα δίδακτρα έως -40% για τις νέες εγγραφές 2020-21

και

“Είμαστε εδώ για όλους”

 απαντά η πρωτοπόρος σχολή μόδας AthensFashionClub στην κρίση του Covid-19 !

Ο κορωνοϊός  Covid-19 μπορεί να είχε τα σχέδιά του αλλά είχαμε κι εμείς τα δικά μας!

Η πανδημία μας βρήκε έτοιμους, καθώς η Σχολή Μόδας AthensFashionClub, πρωτοπόρος στην εκπαίδευση με καινοτόμα και σύγχρονα προγράμματα σπουδών, είχε ήδη εντάξει  από το 2016  την τεχνολογία σαν αιχμή του δόρατος  με τη μορφή της Ε-LΕΑRNING εκπαίδευσης. 

Από την πρώτη κιόλας μέρα που ανακοινώθηκαν τα απαγορευτικά μέτρα κυκλοφορίας για την μείωση της πιθανότητας διασποράς του κορωνοϊού, οι σπουδαστές μας είχαν την δυνατότητα να συνεχίσουν κανονικά τις σπουδές τους  με ασφάλεια από το σπίτι με Εξ Αποστάσεως εκπαίδευση.

Παράλληλα όμως, μας ευαισθητοποίησε το γεγονός ότι όλες οι υπόλοιπες Σχολές μόδας πανελλαδικά είναι κλειστές και οι σπουδαστές αυτών των σχολών έχουν διακόψει την εκπαιδευτική τους διαδικασία. Θεωρήσαμε λοιπόν υποχρέωσή μας να βάλουμε κι εμείς το δικό μας λιθαράκι στην αντιμετώπιση αυτής της κρίσης και αποφασίσαμε να υποστηρίξουμε όλους τους νέους  δημιουργούς της ελληνικής μόδας με σειρά μαθημάτων Free Fashion Courses και Free Online Events, με ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση  μέσω της ειδικά σχεδιασμένης E-LΕΑRNING πλατφόρμας της AthensFashionClub.

Τέλος, κατανοώντας την δυσκολία της συγκυρίας για εκπαίδευση στη μόδα και θέλοντας να σταθούμε για μία ακόμη φορά στο πλευρό του νέου σπουδαστή και δημιουργού

παρέχουμε όλα τα Νέα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Μόδας  2020-21

με έκπτωση στα  δίδακτρα έως -40% και με Εξ Αποστάσεως φοίτηση.

Ενημερωθείτε για όλα τα E-LEARNING προγράμματα εκπαίδευσης εδώ:

Στην αγωνία των σπουδαστών της AthensFashionClub αλλά και των σπουδαστών όλης της χώρας απαντούν με αισιοδοξία η  Διεύθυνση της Σχολής AthensFashionClub και η ομάδα συνεργατών της  :

 

To μήνυμα αισιοδοξίας από την Ιδιοκτήτρια της ΑthensFashionClub

‘Βιώνουμε όλοι στην Ελλάδα μία κατάσταση πρωτόγνωρη και πολύ στρεσογόνα, αλλά πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι, αισιόδοξοι και κυρίως υπεύθυνοι απέναντι στο πρόβλημα.

Αισθάνθηκα κάποια στιγμή ότι ήθελα να προσφέρω μέσω της θέσης μου κάτι παραπάνω όχι μόνο στους δικούς μας σπουδαστές, αλλά στους σπουδαστές όλων των σχολών μόδας Πανελλαδικά.

Πιστεύω ότι αυτή η κατάσταση δεν πρέπει να αποτελέσει με κανένα τρόπο απογοήτευση στον σπουδαστή και νέο δημιουργό, για τον οποίο η έμπνευση και η εύρυθμη καθημερινότητα αποτελεί το απαραίτητο υπόβαθρο για να σχεδιάσει συλλογές ή να δημιουργήσει editorial μόδας. Aπεναντίας, μπορεί να δώσει κίνητρο για να συνεχίσει πιο δυνατά τον αγώνα του προς την ολοκλήρωση των σπουδών του και να βρεί σύμμαχους σε αυτό.

Εμείς λοιπόν από την πλευρά μας θέλουμε να υποστηρίξουμε αυτόν τον αγώνα και να είμαστε σύμμαχοι σε όλους τους σπουδαστές Πανελλαδικά.

Mαρία Βυτινίδου

Fashion Designer/ Founder AthensFashionClub

 

To μήνυμα αισιοδοξίας από τον Διευθυντή της ΑthensFashionClub

‘Ανοίγουμε την αγκαλιά μας Πανελλαδικά και διαδικτυακά για όλους τους σπουδαστές σχολών μόδας, σεβόμενοι τον αγώνα τους για μάθηση και με κατανόηση στην ψυχολογικό φορτίο της εποχής. Ευελπιστούμε αυτή η κατάσταση να λήξει το συντομότερο δυνατό και να βοηθήσουμε όσους το έχουν ανάγκη να συνεχίσουν τις σπουδές τους πιο ομαλά.’

Ευάγγελος Δημητρακόπουλος

Διευθυντής AthensFashionClub

 


Αγαπητοί σπουδαστές μας,

Ως μέλος της ‘οικογένειας της AthensFashionClub’ σας μεταφέρω το δικό μου μήνυμα αισιοδοξίας.

”Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να αισθάνεται κανείς δημιουργός. Ο θρίαμβος της ζωής εκφράζεται με τη δημιουργία” είπε ο Γάλλος Φιλόσοφος Henri Bergson  και θα συμφωνήσω μαζί του.

Αυτό που μας ένωσε αρχικά, η αγάπη σας για την δημιουργία, παραμένει και η φλόγα που μας κρατά όλους μαζί δεμένους στην AthensFashionClub, σε αυτήν την δύσκολη χρονική στιγμή.

Ζω σε απόσταση αναπνοής όλο τον αγώνα σας για την επαγγελματική σταδιοδρομία…το αγώνα να εκπαιδευτείτε, να εμπνευστείτε, να κατασκευάσετε, να συνεργαστείτε μεταξύ σας στα διάφορα projects, να συμμετάσχετε στους διαγωνισμούς με στόχο την πρωτιά, να εκπαιδευτείτε στο Παρίσι συμμετέχοντας στην διεθνή έκθεση Premiere Vision, να ταξιδέψετε στο Λονδίνο για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία του London Fashion Week, να παρουσιάσετε τις συλλογές σας στην Eβδομάδα Μόδας AXDW, να μιλήσετε στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο για τα όνειρά και τις φιλοδοξίες σας, να μοιραστείτε μαζί μας τις επιτυχίες σας στα πρώτα βήματα στην βιομηχανία της Μόδας.

Σας αξίζουν συγχαρητήρια από όλους εμάς για την προσπάθεια σας να παραμείνετε ενεργοί σε ένα ολόκληρο κόσμο που έχει ανατραπεί και προσπαθεί να βρεί νέες ισορροπίες.

Mείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας, ετοιμαστείτε για πιο ευέλικτες προσεγγίσεις στη μόδα, εμείς είμαστε πάντα δίπλα σας μέχρι να λάμψει το ταλέντο σας!

Γκιουζέλη Κυριακή
Υπεύθυνη Ενημέρωσης Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων


Aγαπητοί σπουδαστές,

Ζούμε σε μια περίεργη και πρωτόγνωρη για μας περίοδο…

Ναι, περίεργη, για μας τους σύγχρονους …γιατί η ιστορία μας διδάσκει πως η ανθρωπότητα έχει βιώσει ξανά και ξανά παρόμοιες ή και ακόμα πολύ χειρότερες καταστάσεις. Παρόλα αυτά,  επέστρεψε στους παλιούς ρυθμούς  της και συνέχισε να εξελίσσεται.

Η Σχολή AthensFashionClub, το team των συνεργατών του  και φυσικά εγώ προσωπικά, θα θέλαμε να απευθύνουμε ένα μήνυμα προς όλους εσάς που σπουδάζετε, κάνετε τα πρώτα σας βήματα ή ασχολείστε με το χώρο της μόδας και της δημιουργίας των ενδυμάτων.

Ναι λοιπόν, μένουμε σπίτι, αλλά σίγουρα σύντομα θα πρέπει να ξαναγυρίσουμε στην καθημερινότητα και στα καθήκοντα μας. Αν δούμε την κατάσταση αυτή μέσα από ένα άλλο πρίσμα, θα ανακαλύψουμε ότι κερδίζουμε πολύτιμο και ελεύθερο δικό μας χρόνο που πολλοί από εμάς δεν είχαν προηγουμένως.

Το χρόνο που αυτή τη στιγμή κερδίζουμε, πρέπει να τον εκμεταλλευτούμε, να τον αξιοποιήσουμε στο έπακρο, να έχουμε θετικές σκέψεις, να διαβάσουμε πάνω στο αντικείμενό μας, να ερευνήσουμε ,να δημιουργήσουμε και να επιστρέψουμε με νέες ιδέες και έχοντας πλουτίσει τις γνώσεις μας και αναπτύξει τις ικανότητες μας.

Hμασταν και είμαστε κοντά σας όλο αυτό το διάστημα, με διδασκαλία και αλλεπάλληλα δημιουργικά Free Online Classes προς όλους τους σπουδαστές μόδας Πανελλαδικά και Free Online Educative Events.

Είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα να σας κατευθύνουμε και να στηρίξουμε την προσπάθεια σας. Ενα τελευταίο έχω να σας πω, με την εμπειρία ετών στην Εκπαίδευση της Μόδας:

«Μείνετε αισιόδοξοι, δημιουργικοί, παραγωγικοί και σίγουρα θα είστε οι κερδισμένοι της νέας αυτής εποχής! »

Από όλους εμάς, Καλή Επιτυχία!

Μαρία Υψηλάντου, Fashion Illustrator


Αγαπητοί σπουδαστές

Eύχομαι να είστε όλοι καλά στην υγεία σας τόσο εσείς όσο και οι οικογένειές σας!

Εχω μαθει στην ζωή, όταν μου συμβαίνει κάτι άσχημο ή κάτι το οποίο δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ, να παιρνω τα πατρόν μου, τα υφάσματά μου, τις κλωστές και βελόνες και να κάθομαι στην ραπτομηχανή μου να δημιουργώ. Η δημιουργία λοιπόν, έχει μία τεράστια δύναμη και είναι θεραπεία της ψυχής.Σας συμβουλεύω να κάνετε κι εσείς το ίδιο.

Δημιουργήστε όσο περισσότερο μπορείτε, αξιοποιήστε αυτά που έχουμε μάθει και έχουμε να μάθουμε ακόμα πολλά μαζί. Ανυπομονώ να βρεθούμε πάλι στην σχολή όλες μαζί και αυτή την φορά θέλω να με ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ με τις απορίες σας!

Εύχομαι να σας δω το συντομότερο

Δήμητρα Χαραλάμπους, Σχεδιάστρια Μόδας/ Πατρονίστ-Μοντελίστ


Αγαπημένοι μου Σπουδαστές,

Χρόνια Πολλά σε εσάς και τις οικογένειές σας με κάθε υγεία και ευτυχία από καρδιάς!

Σας στέλνω αυτό το προσωπικό μου μήνυμα γιατί αισθάνθηκα την ανάγκη να  εκφράσω και να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις μου.

Όπως γνωρίζετε, μέσα σ’αυτές τις αντίξοες συνθήκες που περνά η ανθρωπότητα μας, έχουμε καταφέρει με αρτιότητα να συνεχίζουμε τα μαθήματα μας, δίχως εμπόδια και να παραμένουμε και ασφαλής στα σπίτια μας ταυτόχρονα!

Αυτό από μόνο του αποτελεί για όλους μας τεράστια ΝΙΚΗ!

Νίκη προς την αισιόδοξη πλευρά μας, σε σχέση με ότι ζούμε, και νίκη προς την εξέλιξη μας καθώς παραμένουμε ενεργοί κερδίζοντας χρόνο, ενώ άλλες σχολές μόδας στην Ελλάδα δεν έχουν την ευλογία αυτή. Αυτό το κέρδος λοιπόν, αγαπημένοι μου μαθητές, θα πρέπει να το κρατήσουμε ” ζωντανό ” σαν μια προσωπική αλλά συλλογική προσπάθεια της σχολής.

Έχουμε χρέος να το κάνουμε αυτό προς τους εαυτούς μας, γιατί όταν θα περάσουν αυτές οι δύσκολες στιγμές, εμείς θα είμαστε πιο ΔΥΝΑΤΟΙ και ΕΤΟΙΜΟΙ για να επανέλθουμε στην κανονικότητα!

Μια κανονικότητα που ουσιαστικά, στα πλαίσια της μάθησης, δεν θα  την έχουμε χάσει. Δεν σας μιλάω σαν καθηγητή σας, αλλά σαν φίλος που επιθυμώ το καλύτερο για εσάς, για εμάς και το αποτέλεσμα που επιθυμώ να έχουμε μαζί.

Θέλω λοιπόν όλοι μαζί να σηκώσουμε το κεφάλι, να χαμογελάσουμε και να πούμε ότι θα τα καταφέρουμε. Εγώ θα συνεχίζω να σας υποστηρίζω εκπαιδευτικά στον μέγιστο βαθμό. Από την έναρξη των μαθημάτων σας υποσχέθηκα ότι θα είμαι δίπλα σας σε όλα τα στάδια της δημιουργίας αξεσουάρ μόδας και Μουλάζ.

Πάμε λοιπόν με χαρά και αισιοδοξία να ολοκληρώσουμε την προσπάθειά μας!

Φιλικά,

Μάριος Καραβασίλης, Σχεδιαστής Μόδας


  Αγαπητοί μου σπουδαστές,

Θα ήθελα να σας δώσω  συγχαρητήρια για την συμμετοχή σας και την ανταπόκρισή σας στα διαδικτυακά μαθήματα που έκαναν δυνατή την συνέχιση των σπουδών σας. Ελπίζω σύντομα να σας δω και από κοντά.

Ωστόσο όλοι  καταλάβαμε ότι αν είμαστε αποφασισμένοι για κάτι μπορούμε να βρούμε τρόπο να πραγματοποιήσουμε τα σχέδια μας. Εύχομαι αυτή η αποφασιστικότητα και η ευρηματικότητα να σας συνοδεύει και στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

Τέλος θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι η σχολή κι εγώ θα είμαστε στη διάθεσή σας για τις ανάγκες των σπουδών σας.

Σας χαιρετώ,

Οδυσσέας Παπαδογιωργάκης, Visual Merchandiser


Αγαπητοί Σπουδαστές,

καταρχάς θα ήθελα να σας συγχαρώ για το ζήλο και την άμεση ανταπόκριση που δείξατε με τη συμμετοχή σας στη Εξ αποστάσεως διδασκαλία, λόγω της πανδημικής κρίσης.

Επίσης συγχαίρω και όλους εσάς που  συμμετέχετε στα εκπαιδευτικά  Free Online Classes και Free Online Educative Events που διοργανώνει κάθε εβδομάδα η Σχολή ΑthensFashionClub.

Eσείς είστε αυτοί που ισχυροποιήσατε τη μετάβαση της Σχολής σε ένα πρωτοποριακό και σύγχρονο μοντέλο εκπαίδευσης! Μπράβο σας!

Η Σχολή μας όμως δεν σταματά εδώ! Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης ώστε να ικανοποιούμε τις δικές σας προσδοκίες, τους δικούς σας στόχους, τα δικά σας όνειρα και φιλοδοξίες.

Με γνώμονα ότι η απόκτηση ποιοτικής εκπαίδευσης αποτελεί το θεμέλιο για μια σταθερή επαγγελματική καριέρα, σας παροτρύνω να συνεχίσετε την εκπαίδευσή σας στον μέγιστο βαθμό μέσω της AthensFashionClub. Η επιστροφή στις τάξεις μας σε συνδυασμό με την παρουσία σας θα μου δώσει απίστευτη χαρά.

Εν αναμονή λοιπόν της εκπαιδευτικής – μαθησιακής μας συνάντησης,

Σας στέλνω την αγάπη μου,

Βέρα Μασκαλίδου, Ενδυματολόγος/Πατρονίστ-Μοντελίστ


Αγαπημένοι μου μαθητές,

αρχικά να σας ευχηθώ Χρόνια Πολλά σε εσάς και στις οικογένειες σας  και να είστε  πάντα υγιείς και χαρούμενοι!

Το ζήσαμε και αυτό…ο πλανήτης  στην απομόνωση. Πάσχα χωρίς φίλους, έξοχη και θάλασσα.Το αποτέλεσμα όμως μας δικαιώνει, και οι προσπάθειες μας ανταμείβονται.

Θέλω να πιστεύω πως όλοι σας, έχετε βγει αλώβητοι από αυτή την περιπέτεια και πιο δυνατοί, ζωηροί και ασυγκράτητοι όσο ποτέ! Δεν αργεί η ώρα που θα βρεθούμε από κοντά στην αίθουσά μας,  να μάθουμε, να πεισμώσουμε , να δημιουργήσουμε, να  γελάσουμε.  Αφήστε που σκέπτομαι ότι όλοι έχετε ράψει τις μάσκες σας, και έχετε και παραγγελίες!

Η αλήθεια είναι ότι είστε σε ένα κομβικό σημείο στην εκπαίδευση σας, είστε δημιουργικοί, εξοικειωμένοι με τη μηχανή και ικανοί να καταλάβετε και να κατασκευάσετε αρκετά σχέδια.

Αναμένω την στιγμή που θα σας δω από κοντά, θα σας αγκαλιάσω και θα δώσω μαζί σας την μάχη για τα πιο καλοραμμένα ρούχα της χρονιάς!

Με αγάπη,

Βαρβάρα Καλαφατά, Ενδυματολόγος/Πατρονίστ-Μοντελίστ


Free Fashion Classes για όλους!

H παροχή των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Ε-Learning αποτελεί μία κοινωνική προσφορά της AthensFashionClub στους νέους δημιουργούς και την Ελληνική Μόδα. 

Tα μαθήματα συνεχίζονται καθόλη την διάρκεια που παραμένουν τα εκπαιδευτήρια κλειστά και μπορεί να δηλώσει συμμετοχή ελεύθερα οποιοσδήποτε ακόμα και τώρα!

Στα FREE Ε-Learning Classes  μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλοι οι σπουδαστές μόδας από όλα τα μέρη της Ελλάδας και από όλες τις σχολές εντελώς δωρεάν και πραγματοποιούνται σε 3 διαφορετικά αντικείμενα εκπαίδευσης της Μόδας:

  • Fashion Drawing & Ιllustration

  • Fabric Technology

  • Fashion Business,  Marketing & Branding

 


Free Seminars – Online Educative Events για όλους!

Τα Free Online Events αποτελούν εκπαιδευτικά σεμινάρια τα οποία, συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον από όλα τα μέρη της Ελλάδα και το εξωτερικό και συνεχίζονται!

Tα Free Online Educative Events ξεκίνησαν αμέσως μετά την διακοπή της εκπαίδευσης  στις 10 Μαρτίου, κατόπιν οδηγιών του Ελληνικής κυβέρνησης και θα συνεχίζουν να πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή 17.00-20.00 το απόγευμα μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της σχολής.

Είναι θεματικά εκπαιδευτικά σεμινάρια και συζητήσεις που αφορούν τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον κλάδο της Μόδας.

Παρουσιάζεται εκπαιδευτικό υλικό και στην συνέχεια ακολουθεί συζήτηση με τους εκπαιδευτές και τους συμμετέχοντες.

 

Σπουδαστές σχολών μόδας αλλά πολλοί επαγγελματίες από τον κλάδο της παραγωγής, του σχεδιασμού, του λιανεμπορίου, της χονδρικής, του digital marketing έρχονται σε επικοινωνία κάθε Παρασκευή στην διαδικτυακή πλατφόρμα της AthensFashionClub δημιουργώντας  ένα ‘νέο οικοσύστημα μόδας΄ με διάθεση για συνεργασία και εύρεση διαφορετικών προσεγγίσεων στο περιβάλλον που μετασχηματίζεται μετά την κρίση.

Τι είπαν οι συμμετέχοντες για τα εκπαιδευτικά σεμινάρια στα Online Events;

 

Πάνω από 250 συμμετέχοντες φιλοξενήθηκαν στις 5 διαδικτυακές εκδηλώσεις της AthensFashionClub με ενεργή συμμετοχή και προτάσεις για μία καλύτερη και πιο Βιώσιμη Μόδα στο μέλλον!

 


 Εννέα σπουδάστριες της AthensFashionClub μεταφέρουν μήνυμα αισιοδοξίας σε όλο τον κόσμο!

 

Εννέα νέες σπουδάστριες δημιουργούν…Οχι όμως τις συλλογές τους, αλλά μήνυμα αγάπης προς όλο τον κόσμο.

Απευθύνουν ένα μήνυμα αγάπης προς τα αγαπημένα τους πρόσωπα, προς τους γονείς τους, τις γιαγιάδες και παππούδες τους, προς τα νέα παιδιά, προς όλους εμάς που αγωνιζόμαστε ο καθένας με τον δικό του τον τρόπο, να ξεπεράσουμε την κρίση.Σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία, η ευαισθησία προς τον συνάνθρωπό μας μπορεί να βοηθήσει να ξαναβρούμε την ευημερία μας πιο γρήγορα και με το  λιγότερο κόστος σε ανθρώπινες ζωές.

Σας ευχαριστούμε που βάζετε και το δικό σας λιθαράκι για να ανακάμψουμε γρηγορότερα αυτήν την κρίση. Να είστε σίγουρες ότι τα ονόματά σας θα μείνουν στην ιστορία και θα θυμόμαστε όλοι ότι στην δύσκολη αυτή στιγμή της ανθρωπότητας μοιράσατε απλόχερα μήνυμα αισιοδοξίας.

Πως να μην παίρνουμε δύναμη από την δύναμή σας, όλοι εμείς οι δάσκαλοι που ζούμε καθημερινά δίπλα σας τον αγώνα σας για την ολοκλήρωση των σπουδών σας; Ερχεται λοιπόν η στιγμή, που αλλάζουν οι θέσεις μας και ο δάσκαλος γίνεται μαθητής και ο μαθητής δάσκαλος… Ενα μεγάλο προσωπικό ευχαριστώ για τις σπουδάστριές μας:

Νατασσα Κουλιέρη,  Αθηνά Μποροδήμου,  Στασινή Φίλη,  Πολυξένη Τσαβέ , Μάγδα Κοκκίνου,  Αρλίντα Μάκα,  Μαρία Σχοινοχορίτου,  Ειρήνη Χρανιώτη , Κατερίνα Μπόνου

Βυτινίδου Μαρία
Founder ΑthensFashionClub Fashion School


Aθηνά Μποροδήμου &  Νατάσσα Κουλιέρη

Sustainable & Active μέσα στην κρίση!

Τι πιο αισιόδοξο για το μέλλον της Ελληνικής Μόδας, όταν οι νέοι δημιουργοί συνεχίζουν με πάθος να ονειρεύονται και να ετοιμάζουν τα επόμενα βήματα για την σταδιοδρομία τους;

Διαβάστε τα 2 ξεχωριστά άρθρα για τις σπουδάστριες της AthensFashionClub:

Aθηνά Μποροδήμου

Νατάσσα Κουλιέρη

 

Leave a Comment

Facebook IconYouTube IconTwitter IconΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblr