athensfashionclub.com

orangegrove

Ημέρες Καριέρας στην Μόδα, 5 κ 12 Σεπτεμβρίου 2014

1-Κολάζ2Το AthensFashionClub συνεχίζει την επιτυχία των 3 Εκπαιδευτικών Μαραθωνίων Μόδας με σκοπό την παροχή δωρεάν εκπαίδευσης και ξεκινά δυναμικά τον Σεπτέμβριο 2014 με την πιο καινοτόμα εκδήλωση, τις Ημέρες Καριέρας Μόδας!
Δηλώστε συμμετοχή  και αισθανθείτε δημιουργικοί στα πρώτα σας βήματα στην Μόδα μέσα σε ένα περιβάλλον όπου ανθίζει η καινοτομία, η δημιουργία και η επιχειρηματικότητα!

Δύο Ημέρες Καριέρας με ξεχωριστό αντικείμενο στην Μόδα και γνώμονα τις ανάγκες των σπουδαστών μας.

Όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή εμπρόθεσμα μπορούν να συμμετάσχουν εντελώς δωρεάν στα εκπαιδευτικά μαθήματα που θα πραγματοποιηθούν την κάθε ημέρα καθώς και στην  συζήτηση που θα ακολουθήσει με τους καθηγητές και συνεργάτες της σχολής για το μέλλον του Σύγχρονου επαγγελματία της Μόδας στην παγκόσμια αγορά.

Οι καθηγητές της σχολής θα δώσουν διαλέξεις πάνω στο αντικείμενο της διδασκαλίας τους και οι σπουδαστές και απόφοιτοι της σχολής θα παρουσιάσουν το έργο της φοίτησής τους σε παρουσιάσεις και κατ’ ιδίαν συζητήσεις για όποιον θελήσει να μάθει ‘εκ των έσω’ πως χτίζεται σταδιακά η καριέρα του Επαγγελματία Μόδας από την πρώτη ημέρα της φοίτησης σε μία σχολή έως και μετά την αποφοίτηση.

Επίσης, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Κατασκευαστών ετοίμων Ενδυμάτων θα γίνει ενημέρωση Επιδοτούμενων Προγραμμάτων για Ανέργους και θα δωθούν λεπτομέρειες συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Η παρουσίαση των προγραμμάτων θα γίνει από τον κ. Νίκο Κοντεκά Sales & Development Director στη MASTER Α.Ε., την Παρασκευή 05/09/2014, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Ημέρες Καριέρας στη Μόδα».

Η Ιδιοκτήτρια της Σχολής Κα Βυτινίδου Μαρία, με την ιδιότητα του διακεκριμένου μέλους του προγράμματος Orange Grove της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Αθήνα, θα περιγράψει το καινοτόμο πρόγραμμα Mentoring  που αναπτύχτηκε στην σχολή AthensFashionClub για τους σπουδαστές και αποφοίτους της με σκοπό την επαγγελματική τους σταδιοδρομία στην παγκόσμια αγορά.

Εξασφαλίστε την συμμετοχή σας εγκαίρως καθώς όλες οι διαλέξεις θα γίνουν με την μορφή workshop  και οι θέσεις είναι περιορισμένες.

 

                                                        Ημέρες Καριέρας στην Μόδα

                                      Παρασκευή 5 και Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου

1-Κολάζ2

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Αντικείμενο:Σχέδιο Μόδας – Personal Styling  – Πατρόν -Wearable Technology

Agenda:

16.00-16.30: Καλωσόρισμα στην Ημέρα Καριέρας στην Μόδα

16.30-17.30: Διδασκαλία Fashion Designer and Portfolio

17.30-18.30: Διδασκαλία Personal Styling για αρχάριους στο Styling

18.30-19.00: Coffee Break

19.00-19.45: Διδασκαλία Υφασματολογίας από Ειδικό Κλωστοϋφαντουργό

19.45-20.00: Παρουσιάσεις Σπουδαστών στο Wearable Technology

20.00-21.00: Πρόγραμμα Mentoring και Επιδοτούμενα προγράμματα για ανέργους  σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Κατασκευαστών Ετοίμων Ενδυμάτων και τον Όμιλο Master.

  Μάθετε περισσότερα για το Fashion Designer-Level I

Εάν είστε άνθρωποι με μεράκι, πάθος, ενθουσιασμό, τόλμη και κυρίως ανάγκη για δημιουργία, είστε ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσετε το μάθημα Fashion Designer-Level I .Το μάθημα αυτό αποτελεί την πρώτη επαφή του συμμετέχοντα με την διαδικασία δημιουργίας ενδύματος από το σχέδιο έως το portfolio είτε ερασιτεχννικά είτε επαγγελματικά.

Στο εκπαιδευτικό μάθημα θα διδαχτείτε τεχνικές σχεδίου Μόδας με την πρωτοποριακή μέθοδο εκπαίδευσης της σχολής AthensFashionClub, διαδικασία δημιουργίας Portfolio και όλη την επιχειρηματικότητα που συνοδεύει μία κολεξιόν.

Μάθετε περισσότερα για το Personal Styling In& Out- Level I

Αναζητάτε ανανέωση, αλλαγή στο στυλ ντυσίματός σας και ταυτόχρονα αλλαγή της διάθεσης και του τρόπου που σας βλέπουν οι γύρω σας? Το σεμινάριο Personal Styling In&Out απευθύνεται σε όλους όσους ονειρεύονται να ασχοληθούν ενεργά με το επάγγελμα του Στυλίστα Μόδας καθώς και σε λάτρεις της Μόδας που επιθυμούν να ανανεώσουν στυλ και διάθεση !

Χρώματα, υφάσματα, δημιουργία στυλ , σωματότυπος και σωματογραμμή αποτελούν εφαλτήριο για μία εντυπωσιακή εμφάνιση.

Μάθετε περισσότερα για το Wearable Technology

Στο μάθημα Wearable Technology θα ανακαλύψετε πως ο χώρος της Μόδας έχει διαφοροποιηθεί τα τελευταία χρόνια και πως όταν η μόδα ενώνεται με την τεχνολογία, η δημιουργία του σχεδιαστή μπορεί να είναι καινοτόμα.

Ο σύγχρονος Σχεδιαστής Μόδας επιβάλλεται να σχεδιάζει δημιουργικά και καινοτόμα ενδύματα με σκοπό την προώθησή τους στην διεθνή αγορά.

Μετά την εξέλιξη των υπολογιστών σε κινητά και smart phones, ήρθε η ώρα να εξελιχτεί και η Μόδα – και εδώ μιλάμε για μία ευρεία γκάμα καταναλωτικών προιόντων όπως ενδύματα καθημερινά, ειδικές στολές εργασίας, αξεσουάρ, υποδήματα – σε High Tech Fashion , ονομαζόμενη Fashionable Technology ή Wearable Technology!

H Μόδα αποκτά πλέον νέο χαρακτήρα ενσωματώνοντας στα παραδοσιακά υλικά που ήταν έως τώρα τα υφάσματα και νήματα, υλικά προηγμένης τεχνολογίας όπως LEDS, Βιοσένσορες, οπτικές ίνες, συστήματα μηχανικής κίνησης, εύκαμπτα οργανικά ηλεκτρονικά, οθόνες ειδοποίησης μυνημάτων και ότι νεώτερο παρουσιάζει σε καθημερινή βάση η γνωστή περιοχή της καινοτομίας και των startups, Silicon Valley.

Για πρώτη φορά η Τεχνολογία και η Μόδα στα ρούχα αποκτούν κοινό σκοπό,ο οποίος είναι να γίνουν τα ενδύματα και τα αξεσουάρ που χρησιμοποιούμε καθημερινά πιο λειτουργικά, πιο χρήσιμα και να εξυπηρετούν όλο και περισσότερες ανάγκες αντικαθιστώντας τα διαθέσιμα μέσα που έχουμε έως τώρα, πάντα υπό το πρίσμα της καλαισθησίας και του άψογου σχεδιασμού.

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Αντικείμενο:Fashion Business – Fashion Entrepreneurship – Fashion Magazine Business

Agenda:

16.00-16.30: Καλωσόρισμα στην Ημέρα Καριέρας στην Μόδα

16.30-17.30: Διάλεξη  ‘Τί σημαίνει Fashion Business?’

17.30-18.30: Διάλεξη  ‘Ποιος είναι ο Fashion Entrepreneur?’

18.30-19.00: Coffee Break

19.00-19.30: Διάλεξη  ‘Πως δημιουργώ Περιοδικό Μόδας ?’

19.30-20.30: Creative Workshop

20.30-21.00: Ανοιχτή συζήτηση με τους καθηγητές Επιχειρηματικότητας

Μάθετε περισσότερα για το Fashion Business

Το πρόγραμμα Fashion Business στοχεύει στην εκπαίδευση επαγγελματιών με εξειδίκευση στον χώρο των επιχειρήσεων Μόδας με γνώσεις Management, Marketing & Communication.

Ο ρόλος του Fashion Manager απαιτεί τόσο γνώσεις επιχειρηματικότητας όσο και γνώσεις Μόδας.

O στόχος είναι η βελτίωση και εφαρμογή της επιχειρηματικότητας τους σε κάποιο ιδιόκτητο κατάστημα, επιχείρηση ή η δυνατότητα να εργαστούν ως σύμβουλοι Marketing &Management σε κάποιον άλλο οργανισμό.

Η διάλεξη και συζήτηση με τους συμμετέχοντες θα εστιαστεί στις ανάγκες και τα προβλήματα του σύγχρονου επαγγελματία Μόδας και πως μπορούν αυτά να επιλυθούν μέσα από την γνώση και την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας του συγκεκριμένου προγράμματος.

Μάθετε περισσότερα για το Fashion Entrepreneurship

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της επιχείρησής σας  ξεκινά πάντα από το Business Canvas Model.

Από την πιο μικρή επιχείρηση Μόδας μέχρι την πιο μεγάλη, σκιαγραφούνται, αποτυπώνονται και καταγράφονται όλα τα χαρακτηριστικά της στο χαρτί πριν ξεκινήσουν τα έξοδα και οι κινήσεις πραγματοποίησης του πλάνου δράσης, με σκοπό να αποφευχούν λάθη στρατηγικής και άσκοπα έξοδα του νέου επιχειρηματία.

Η χαρτογράφηση και εφαρμογή του Business Canvas Model εξασφαλίζει την επιτυχία της επιχείρησης και δίνει σαφή και διαχειρίσημη εικόνα στον ιδιοκτήτη της τι πρέπει να κάνει από τα πρώτα βήματα κατά την έναρξή της.

Επίσης βοηθά τον ήδη επιχειρηματία Μόδας με κατάστημα ή Ατελιέ  Μόδας να βελτιώσει την απόδοση της επιχείρησής του, το πελατολόγιό του και να επιχειρήσει σε νέες αγορές για μεγαλύτερη ανάπτυξη των εσόδων του.

Μάθετε περισσότερα για την Δημιουργία Περιοδικού μόδας.

O κόσμος των περιοδικών μόδας είναι πλούσιος στην θεματολογία που προσφέρει, το στυλ που προωθεί, το κοινό που απευθύνεται και προσκαλεί όλους εσάς που διακρίνεστε για το επιχειρηματικό πνεύμα, την δυναμική και το ταλέντο σας, να δημιουργήσετε ένα νέο, φρέσκο και καινοτόμο υψηλής ποιότητας προϊόν “media”.

Η δημιουργία Περιοδικού Μόδας αφορά όλους όσους αγαπούν την Μόδα και ταυτόχρονα την πολυπλοκότητα της εργασίας σε εκδόσεις και έντυπο τύπο, περιοδικά και επιθυμούν να δημιουργήσουν το δικό τους με στυλ, ταυτότητα και επαγγελματισμό.

Leave a Comment

Facebook IconYouTube IconTwitter IconΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblr