athensfashionclub.com

orangegrove

Συμμετοχή στην Διεθνή Εκθεση Styl-Kabo

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ

STYL-KABO 18-20 Augoust 2018

International Fashion/ Footwear / Leatherware Fair Fair

Aγαπητοί Σχεδιαστές,

για 2η συνεχή χρονιά σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε με την αποστολή της 1ης Θερμοκοιτίδας  Μόδας ‘The Fashion Gate’, στην πιο Εμπορική Έκθεση Ενδύματος και Υποδήματος της κεντρικής Ευρώπης, Styl-Kabo, που πραγματοποιείται τον Αύγουστο 2018 στο Brno της Τσεχίας.

Η αποστολή με την 1η Θερμοκοιτίδας Μόδας ‘TheFashionGate’, θα προβάλει την Ελληνική μόδα και τις Συλλογές Νέων Σχεδιαστών με άμεσο στόχο την πώληση και εδραίωση εξαγωγών σε σταθερή βάση στο εξωτερικό.


ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗΣ STYL–KABO

Η διεθνής έκθεση STYL – KABO αποτελεί την σημαντικότερη έκθεση ενδυμάτων και υποδημάτων στην κεντροανατολική Ευρώπη. Διοργανώνεται εδώ και 25 χρόνια στο Brno της Τσεχίας δύο φορές τον χρόνο τους μήνες Φεβρουάριο και Αύγουστο.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία,  ο αριθμός των εκθετών ανήλθε σε 283 επιχειρήσεις, οι οποίες παρουσίασαν 760 brands από 20 χώρες.

Όσον αφορά τους εμπορικούς επισκέπτες, ο αριθμός τους ανήλθε σε 7.794 άτομα. Προέρχονται σε ποσοστό 90% από την Τσεχία ενώ το υπόλοιπο 10% προέρχεται κυρίως από τις χώρες: Σλοβακία, Πολωνία, Ουγγαρία και Αυστρία. Το 72% είναι εισαγωγείς, αντιπρόσωποι και κατασκευαστές.

Τα προϊόντα που εκτίθενται στην έκθεση περιλαμβάνουν γυναικεία και ανδρικά ενδύματα κάθε τύπου (κλασικά, casual, πλεκτά, μεγάλα μεγέθη κλπ), παιδικά, εσώρουχα – μαγιό, αξεσουάρ και υποδήματα.


STYL-KABO 2017

ME THN EΜΠΟΡΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑΣ ΜΟΔΑΣ

ΤΗΕ FASHION  GATE

 


Οι παροχές που απολαμβάνουν οι Σχεδιαστές που συμμετέχουν στην αποστολή με την 1η Κυψέλη Μόδας ‘The Fashion Gate’ είναι οι εξής:

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

 

1.Ενημέρωση του Σχεδιαστή για το προφίλ της έκθεσης και διαδικαστικές ενέργειες για την συμμετοχή τους όταν το προκαθορίσει το πρόγραμμα.

2.Εκπαίδευση του Σχεδιαστή εντός της 1ης Κυψέλης Νέων Σχεδιαστών Μόδας ‘The Fashion Gate’, στο  αντικείμενο της πώλησης και παραγγελειοληψίας.

3.Προβολή του Βrand του Σχεδιαστή του στο προωθητικό υλικό για την έκθεση

4.Προβολή της Συλλογής του Σχεδιαστή μέσω της ιστοσελίδας The Fashion Gate

5.Ενημέωση του Σχεδιαστή και καθοδήγηση για την δημιουργία επαγγελματικού προφίλ στα Social Media και Ιντερνετ.

 

 ΠΑΡΟΧΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

 

6.Παρουσίαση των Συλλογών των Σχεδιαστών σε εκθεσιακό περίπτερο της Θερμοκοιτίδας  The Fashion Gate.

7.Προβολή της Συλλογής του κάθε Σχεδιαστή με την δική του επωνυμία και το δικό του brand εντός του περιπτέρου.

8.Προβολή των Συλλογών σε κατασκευασμένο περίπτερο με καλόγηρους, έπιπλα, τραπέζι, καρέκλες, πάτωμα, ρεύμα, καθημερινή καθαριότητα, πάσο, wi-fi internet, information desk.

 

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

 

9.Δημιουργία προωθητικού υλικού για την προβολή της Συλλογής του κάθε Σχεδιαστή και δημοσιεύσεις σε Media.

10.Προβολή του Lookbook με την Συλλογή του κάθε Σχεδιαστή. H ηλεκτρονική μακέτα είναι ομαδική για όλους τους σχεδιαστές και προωθείται στους πελάτες της έκθεσης.

Αυτό το φωτογραφικό υλικό, τo παρέχει ο ίδιος ο Σχεδιαστής στους Υπεύθυνους του The Fashion Gate για την δημιουργία του Lookbook και με δικό του κόστος φωτογράφησης.

11.Δειγματισμός σε Buyers, με την υποστήριξη της The Fashion Gate και υποστήριξής τους στις διαπραγματεύσεις.

 

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

 

12.Υποστήριξη του Σχεδιαστή στην διεκπεραίωση των παραγγελιών από Buyers και στην μετέπειτα εκτέλεση των παραγγελιών.

13.Προβολή της Συλλογής του κάθε Σχεδιαστή μέσω της επίσημη ιστοσελίδα  The Fashion Gate και των Social Media.

14.Φιλοξενία των Συλλογών του Σχεδιαστή στο Showroom της The Fashion Gate για 6 μήνες μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος.

 

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕKΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΩΣ  ΙΝΤERNATIONAL SHOWROOM & MARKETING AGENCY

 

15.Η 1η Θερμοκοιτίδα Μόδας The Fashion Gate μπορεί να παρέχει δυνατότητα εκπροσώπησης και ανάπτυξης του Brand του Σχεδιαστή στην τοπική ή Διεθνή αγορά κατόπιν ειδικής συμφωνίας με τον Σχεδιαστή και με επιπλέον κόστος, πέρα του κόστους συμμετοχής στην έκθεση.

Σε αυτήν την περίπτωση υπογράφεται ειδικό συμβόλαιο με τον Σχεδιαστή όπου προσδιορίζεται από κοινού με τους Υπεύθυνους του The Fashion Gate, η παρεχόμενη Υπηρεσία προς τον Σχεδιαστή και η αμοιβή του προγράμματος The Fashion Gate.

Η ελάχιστη αμοιβή του πρoγράμματος The Fashion Gate για την λειτουργία του ως International Showroom ανέρχεται στο ποσοστό 15% επί του συνολικού τζίρου πωλήσεων των συλλογών του Σχεδιαστή.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ STYL-KABO 2018

1.Η προθεσμία δηλώσεων για συμμετοχή στην έκθεση με την 1η Κυψέλη Μόδας  The Fashion Gate  λήγει 30 Ιουλίου 2018.

2.Παρουσίαση της Συλλογής του Σχεδιαστή στους Υπεύθυνους της The Fashion Gate προς έγκριση της συμμετοχής.

3.Η συμμετοχή για τον κάθε Σχεδιαστή Ενδυμάτων/Υποδημάτων/Αξεσουάρ περιλαμβάνει στο μέγιστο την προβολή 20 ενδυμάτων, δηλαδή  20 κρεμάστρες. Για μεγαλύτερες συλλογές, υπάρχει επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, οποία καθορίζεται από τους Υπεύθυνους του The Fashion Gate.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τους Υπεύθυνους της 1ης Θερμοκοιτίδας Μόδας “The Fashion Gate”, κυρία Βυτινίδου Μαρία και τον κύριο Ευάγγελο Δημητρακόπουλο στον αριθμό 2130271069 και 6940266063.

www.thefashiongate.gr

mail: maria.vitinidou@athensfashionclub.com

Leave a Comment

Facebook IconYouTube IconTwitter IconΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblr