athensfashionclub.com

orangegrove

Η Σχολή Μόδας AthensFashionClub υποστηρίζει τον θεσμό Miss Tourism 2017

www.athensfashionclub.com/ Μάρτιος 2017

Η σχολή AthensFashion Club με τους σπουδαστές της και η 1η Κυψέλη Μόδας ‘The Fashion Gate’ υποστήριξαν τον θεσμό Backstage και η ιδιοκτήτρια της σχολής και σχεδιάστρια Κα Βυτινίδου Μαρία,  είχε την χαρά να απονείμει το Βραβείο της Miss Star Tourism 2017 στην Σοφία Σώτου.

Παράλληλα, 3 ταλαντούχα Μοντέλα θα λάβουν ως χορηγία την Πλήρη Υποτροφία στα Επαγγελματικά προγράμματα της σχολής Σχεδιαστών Μόδας και Στυλιστών μόδας συνολικής αξίας 10.000 ευρώ !

 ΜISS TOURISM GREECE 2017
ANNUAL MODEL AWARDS 2017

11 MAΡΤΙΟΥ 2017 GOLF ΓΛΥΦΑΔΑΣ


Highlights Backstage Σπουδαστών Σχολής

 

H Σχολή Μόδας AthensFashionClub υποστηρίζοντας πάντα διοργανώσεις που στοχεύουν στην ανάπτυξη της Μόδας και των ταλέντων της χώρας μας, παρέχει κάλυψη Backstage με τους σπουδαστές της σχολής.

Παράλληλα, επιτυγχάνεται με αυτόν τον τρόπο ενεργή συμμετοχή των σπουδαστών σε μεγάλες διοργανώσεις Μόδας και απόκτηση γνώσεων με πρακτική άσκηση δίπλα σε καταξιωμένους Επαγγελματίες Μόδας.

Συγχαρητήρια σε όλες τις σπουδάστριες του τμήματος Styling, Design, Sewing της σχολής μας, οι οποίες με ήθος και υπευθυνότητα λειτούργησαν με πλήρη συντονισμό για την άριστη υποστήριξη της διοργάνωσης του θεσμού Miss Tourism 2017!

O συντονισμός και η οργάνωση της ομάδας σπουδαστών Backstage έγινε από την Backstage Coordinator Σπουδάστρια του τμήματος Styling, Βαλέρια Στάμου.

Η φωτογράφηση Backstage έγινε από τον Φωτογράφο της σχολής Κο Κωνσταντίνο Γιαννάκη.

 


Highlights Απονομής Βραβείων

Η διοργάνωση Miss Tourism 2017 έγινε από τον Κο Γιώργο Κουτούλια, Πρόεδρος της Ακαδημίας Μοντέλων Future Models, με πλήθος καλεσμένων και καταξιωμένων επαγγελματιών Μόδας να απονείμουν τα ξεχωριστά Βραβεία στις ταλαντούχες όμορφες νικήτριες του διαγωνισμού.

 

 


 

 

 

 

 

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Leave a Comment

Facebook IconYouTube IconTwitter IconΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblr