athensfashionclub.com

orangegrove

Η Σχολή Μόδας AthensFashionClub χορηγός Βραβείων στην 20η AXDW

www.epixeiro.gr/ Oκτώβριος 2016

Mία Υποτροφία Σπουδών που αντιστοιχεί στον νικητή του  Βραβείου Best Catwalk χορηγείται από τον Ομιλο Επιχειρήσεων Μόδας που περιλαμβάνει την σχολή μόδας AthensFashionClub και την 1η Κυψέλη Νέων Σχεδιαστών Μόδας ‘The Fashion Gate’.

Ομιλος Επιχειρήσεων Μόδας AthensFashionClub και Τhe Fashion Gate

Στο πλαίσιο υποστήριξης του καταξιωμένου θεσμού  της 20ης Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας AXDW που αναδεικνύει ταλέντα και Νέους Σχεδιαστές τα τελευταία 10 χρόνια στην Ελλάδα, ο Ομιλος επιχειρήσεων AthensFashionClub χορηγεί στον Σχεδιαστή που θα συμμετέχει στα New Designers Awards  και θα κερδίσει το 2o Βραβείο Best Catwalk την παρακάτω ολοκληρωμένη Υποτροφία :

  • Συμμετοχή στο Μονοετές Επαγγελματικό πρόγραμμα Σπουδών Fashion Business Studies & Management στην σχολή AthensFashionClub Fashion School
  • Συμμετοχή στο Μονοετές πρόγραμμα Επιχειρηματικής Ανάπτυξης στην 1η Κυψέλη Νέων Σχεδιαστών Μόδας ‘The Fashion Gate’

O Σχεδιαστής θα μπορέσει να τα παρακολουθήσει και να επιτύχει την μέγιστη ολοκλήρωσή του τόσο Σχεδιαστικά όσο και Επιχειρηματικά με σκοπό την δημιουργία του δικού του brand και την προώθησή των συλλογών του στο εξωτερικό.

Βραβείο Best Catwalk

Το brand Athena, της Αθηνάς Καρατζογιάννη, παρουσίασε τη συλλογή με τίτλο Theofilos, εμπνευσμένη από τον Έλληνα λαϊκό ζωγράφο Θεόφιλο, παίρνοντας στοιχεία από το έργο του, τον ίδιο και την καθημερινότητα του. Τα χρώματα που κυριαρχούσαν ήταν το σιέλ ραφ του ουρανού και του νερού, το εκρού του λινού καμβά, πειραγμένα με λεπτή καρό ύφανση αλλά και κεντημένα με μοτίβα από τα έργα του.

Το βραβείο αντιστοιχεί σε μία πλήρη υποτροφία του Ομίλου AthensFashionClub, η οποία περιλαμβάνει το μονοετές επαγγελματικό πρόγραμμα σπουδών Fashion Business Studies & Management στη σχολή AthensFashionClub Fashion School και το μονοετές πρόγραμμα Επιχειρηματικής Ανάπτυξης στην 1η κυψέλη Νέων Σχεδιαστών “The Fashion Gate”.

Για την απονομή κλήθηκε στη σκηνή η ιδρύτρια του Ομίλου AthensFashionClub, Μαρία Βυτινίδου.

Διαβάστε το άρθρο εδω:

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Leave a Comment

Facebook IconYouTube IconTwitter IconΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblr