athensfashionclub.com

orangegrove

Ντίνα Τσικνιά: Μια οικονομολόγος κάνει «Bloomey» στην αγορά με φυτικά σαπούνια & καλλυντικά

ntina_tsiknia_4www.topmodels.gr/ Ιούνιος 2016

Η Ντίνα Τσικνιά είναι ένα κορίτσι νέο, με πολλά όνειρα και στόχους. Αν και απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποφάσισε να δώσει σάρκα και οστά στο όνειρό της. «Γύρισε την πλάτη» στα οικονομικά για να δώσει ανάσα, ζωή στο «μικρόβιο» -όπως η ίδια το αποκαλεί- που μεγάλωνε μαζί της όλα αυτά τα χρόνια. Ετσι, ασχολήθηκε με τον χώρο της μόδας και του styling. Η Ντίνα Τσικνιά, μια ταλαντούχα νεαρή Ελληνίδα, έφτασε να δημιουργεί μοναδικά χειροποίητα φυτικά σαπούνια και καλλυντικά, με το brand «Bloomey».

Το topmodels.gr ανακάλυψε την Ντίνα Τσικνιά, στη σχολή μόδας «AthensFashionClub». Η Ντίνα Τσικνιά επέλεξε την AFC και συγκεκριμένα το πρόγραμμα « fashion business», υπό την καθοδήγηση της σχεδιάστριας και ιδιοκτήτριας της σχολής Μαρίας Βυτινίδου.

H κάτοχος του brand «Bloomey», η Ντίνα Τσικνιά, «άνοιξε» τα χαρτιά της και μίλησε αποκλειστικά στο topmodels.gr και στη δημοσιογράφο Κατερίνα Φραγκουλάκη, για την απόφασή της να ασχοληθεί με τη δημιουργία χειροποίητων φυτικών καλλυντικών. Για το brand του οποίου η 29χρονη είναι ιδιοκτήτρια. Για τον… έρωτά της που δεν είναι άλλος από τον χώρο της μόδας και του styling, αλλά και για τα μελλοντικά της σχέδια και στόχους!

Διαβάστε εδώ το άρθρο :

 

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Leave a Comment

Facebook IconYouTube IconTwitter IconΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblr