athensfashionclub.com

orangegrove

Βιώσιμη Μόδα και Μetaverse, πυλώνες εξέλιξης των Fashion Brands, από την AthensFashionClub

Η Σχολή Μόδας AthensFashionClub σας προσκαλεί στην ATHENS FASHION TRADE SHOW 15-18 Σεπτεμβρίου στο Metropolitan Expo, για να σας παρουσιάσει μία σειρά από δράσεις που αφορούν τη Βιώσιμη Μόδα, την εξέλιξη της Βιομηχανίας της Μόδας μέσα από την Εικονική πραγματικότητα και το 3-D Design και την επιχειρηματική ανάπτυξη νέων δημιουργών μέσω του νέου Fashion Incubator της Πορτογαλικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Επισκεφτείτε το περίπτερο της σχολής και δείτε από κοντά:

ΒΙΩΣΙΜΗ ΜΟΔΑ

Στο πλαίσιο των παγκόσμιων τάσεων μόδας που παρουσιάζει η  Athens Fashion Trade Show, η σχολή AthensFashionClub θα βρίσκεται εκεί με το δικό της περίπτερο και θα παρουσιάσει τις συλλογές των αποφοίτων της στη Βιώσιμη Μόδα, οι οποίες μόλις επέστρεψαν από τη Modtissimo, τη διεθνή έκθεση στο Πόρτο, με την υποστήριξη της Πορτογαλικής Πρεσβείας και του AICEP.

METAVERSE 3D- FASHION SHOW

Ζήστε από κοντά την μοναδική εμπειρία ενός 3D Fashion Show με τα ρούχα των σπουδαστών της σχολής! Ο Σχεδιασμός, η παραγωγή, η προώθηση και η πώληση ειδών μόδας αλλάζει πλέον μορφή και γίνεται μέσα από ένα εικονικό περιβάλλον Metaverse, καλώντας τα fashion brands να αποκτήσουν χαρακτήρα digital και τους σχεδιαστές να εξελίξουν τον ρόλο τους μέσα από τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥΡΓΩΝ

Ο νέος Fashion Incubator της Πορτογαλικής Πρεσβείας στην Αθήνα, με Διευθύντρια του προγράμματος την σχεδιάστρια Μαρία Βυτινίδου, ανοίγει νέους ορίζοντες για ταλαντούχους δημιουργούς συνδέοντάς τους άμεσα με τα Πορτογαλικά εργοστάσια στο αντικείμενο της Βιώσιμης Μόδας και προβάλλοντας την Ελληνική Μόδα στο εξωτερικό. Μάθετε πως μπορείτε και εσείς να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα επιχειρηματικής ανάπτυξης.

ΟΜΙΛΙΕΣ

Ομιλήτρια: Βυτινίδου Μαρία

Chemist B.Sc, M.Sc., MBA, Fashion Designer, Founder AthensFashionClub Fashion School & The 1rst Athens Fashion Business Incubator

Τίτλος Ομιλίας: << Metaverse and NFTs: Η νέα πρόκληση για τη Βιομηχανία τη Μόδας >> 

Οταν οι μεγάλοι Οίκοι Μόδας όπως οι Gucci, Hermes, Burberry, Givenchy ανακοινώνουν σε λιγότερο από ένα χρόνο κέρδη εκατομμυρίων από την πώληση digital collections σε μορφή NFTs, συμμετέχουν στην πρώτη 3-D Metaverse Fashion Week και γνωστά sportswear brands όπως οι Νike και η Adidas λανσάρουν Metaverse gaming platforms με παίκτες Αvatars οι οποίοι φορούν τα δικά τους virtual products, τότε κάτι σημαντικό έχει αλλάξει στη Μόδα.

To φυσικό έγινε <<εικονικό>>, το πραγματικό έγινε <<φανταστικό>> και το μοναδικό έγινε <<συλλεκτικό>>. Η δημιουργική βιομηχανία σείεται συθέμελα και προετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη αλλαγή στην ιστορία της Μόδας.

 Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου,15.00,  Αίθουσα 1

Ομιλητής: Ευάγγελος Δημητρακόπουλος  

Textile Engineer B.Sc., M.Sc., General Director AthensFashionClub Fashion School

Τίτλος Ομιλίας : <<Στρατηγική της ΕΕ για Βιώσιμη και Κυκλική οικονομία στη βιομηχανία της μόδας και τις ΜμΕ>>

Ο τομέας της ένδυσης στην ΕΕ αλλάζει τα τελευταία χρόνια στον τομέα της παραγωγής και στρέφεται στη Βιώσιμη Μόδα και την Κυκλική Οικονομία. Αποδίδει μεγάλη σημασία στην κοινωνική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα και προτείνει διαδικασίες που ενισχύουν τις παγκόσμιες αξιακές αλυσίδες και συνεισφέρουν στη βιώσιμη ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι Μικρομεσσαίες επιχειρήσεις στον τομέα της ένδυσης οφείλουν να ξεπεράσουν τις σύγχρονες προκλήσεις και να πρωτοστατήσουν στις αλλαγές αυτές με νέα Μοντέλα Βιώσιμης ανάπτυξης.

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, 12.30, Αίθουσα 1

Σας περιμένουμε όλους στο περίπτερο της AthensFashionClub, να συζητήσουμε από κοντά πως μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε προβάδισμα στη διεθνή αγορά και τη βιομηχανία της μόδας.

Περισσότερες πληροφορίες για την Athens Fashion Trade Show 

Site: https://www.athensfashiontradeshow.gr/

Leave a Comment

Facebook IconYouTube IconTwitter IconΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblrΗ σελίδα μας στο tumblr